arenaBosniacum Lilium je napisao/la:Hoće li biti prijenos pa da počnem hvatati neke satelite
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala razbuEvolution87 je napisao/la:arenaBosniacum Lilium je napisao/la:Hoće li biti prijenos pa da počnem hvatati neke satelite
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
IDEMO DO POBJEDE!
Pa vidis da pise o svom, kako ti rece, malenom klubu!Meleagant je napisao/la:Corovic navija za Sarajevo... Problem je sto je on onaj tip novinara koji bi vise volili da vide nasu djecu na terenu nego ''strance''.RUSMIR HZ je napisao/la:citam u sportu clanak ovog nazovi novinara zlatana ćorovića,pa ovaj frajer je bolesnik teski,![]()
izgleda da mu je Nemanja Bilbija nocna mora, u svakom broju bilo utorak ili petak nema clanka u kojem ne pise negativno o Bilbiji,a u stvari ćorović bi trebao pisati o svom malenom klubu,hahaha ja bolesnika majko mila.......Nemanja demantuj ga vec u subotu,pokazi da si odlican igrac
![]()
, a nek novinarcic i dalje grize damu

Razumijes ti mene burazere moj 

ono ne moze biti navijac naseg kluba, garant neki ubaceni plavi elementLuca.Toni je napisao/la:Pa vidis da pise o svom, kako ti rece, malenom klubu!Meleagant je napisao/la:Corovic navija za Sarajevo... Problem je sto je on onaj tip novinara koji bi vise volili da vide nasu djecu na terenu nego ''strance''.RUSMIR HZ je napisao/la:citam u sportu clanak ovog nazovi novinara zlatana ćorovića,pa ovaj frajer je bolesnik teski,![]()
izgleda da mu je Nemanja Bilbija nocna mora, u svakom broju bilo utorak ili petak nema clanka u kojem ne pise negativno o Bilbiji,a u stvari ćorović bi trebao pisati o svom malenom klubu,hahaha ja bolesnika majko mila.......Nemanja demantuj ga vec u subotu,pokazi da si odlican igrac
![]()
, a nek novinarcic i dalje grize damu

Trava i Stojcev pocinju 

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 29 mar 2014, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hebibovic je trebao vec prosle godine doci u Zelju ili Sarajevo, i ove se prica o njemu i ko vise ponudi od ta dva kluba tu ce i doci, sa Duljom je vec zavrseno, potpisao na 3 godine,trazio ga Zeljo ali vec je poznato da nemaju para, mozda naočalama da ga plaćaju, jedino takomonsen je napisao/la: Hebibovic, Duljevic, Said vec gotovi transferi. Potpisali su predugovore, potpisat ce sva trojica na pet godina vjerovatno.

M.Delac 2
Ja sam cuo da ste vi potpisali s ovom trojicom, gitova stvar. Vi ste ureden klub kao Bayern. Dovodite igrace na pola sezone, tako to rade velike ekipe. Said je valjda potpisao na 4 godine. Duljevic vjerovatno 3+2 godine ...
Zeljo ne moze dovesti ove igrace jer nema za naocale ...
Sta ti je qme, sto pjenis bgt? ... Da te ne golica ne bi ni pisaomonsen je napisao/la:Ja sam cuo da ste vi potpisali s ovom trojicom, gitova stvar. Vi ste ureden klub kao Bayern. Dovodite igrace na pola sezone, tako to rade velike ekipe. Said je valjda potpisao na 4 godine. Duljevic vjerovatno 3+2 godine ...

Re: Odg: FK Sarajevo
A ti si bas postao dosadan..... Popusti nas brate malo.monsen je napisao/la:Ja sam cuo da ste vi potpisali s ovom trojicom, gitova stvar. Vi ste ureden klub kao Bayern. Dovodite igrace na pola sezone, tako to rade velike ekipe. Said je valjda potpisao na 4 godine. Duljevic vjerovatno 3+2 godine ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahah sad kad si pojeo vanago sa onom izjavom da ne mozemo dovesti nikoga prije prelaznog roka pises neke ironicne postovemonsen je napisao/la:Ja sam cuo da ste vi potpisali s ovom trojicom, gitova stvar. Vi ste ureden klub kao Bayern. Dovodite igrace na pola sezone, tako to rade velike ekipe. Said je valjda potpisao na 4 godine. Duljevic vjerovatno 3+2 godine ...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Aldine, Aldine nisi nimalo providan 

- Evolution87
- Kontakt:
Bilbija da ga rano uvali, onda prekid i 3:0 za nas 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Najbolje bi bilo tako da se igraci ne umaraju previse, valja i kup igratiEvolution87 je napisao/la:Bilbija da ga rano uvali, onda prekid i 3:0 za nas

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Brate danas s 10% snage uzimamohilmo je napisao/la:Najbolje bi bilo tako da se igraci ne umaraju previse, valja i kup igratiEvolution87 je napisao/la:Bilbija da ga rano uvali, onda prekid i 3:0 za nas![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ocekujem uskoro kako strumfovi pocinju pricati da je Duljevic los, da dolazi u Sarajevo zato sto nema mjesta u Olimpicu i slicno. Pljuvanje po Duljevicu u najavi 
Sto se tice danasnje utakmice, daj Boze. Ne nadam se previse. Kakav god Borac da je, u BL je favorit protiv svake ekipe u ligi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sto se tice danasnje utakmice, daj Boze. Ne nadam se previse. Kakav god Borac da je, u BL je favorit protiv svake ekipe u ligi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
ne kontam jarnija nikako fakat,kao da je vech pred'o titulu,nadam se da paranoishem
VVVBK
VVVBK
- franklampard8
- Kontakt:
Pricate ko da zadnjih godina uzimamo tamo bodove bez problema. Spustiti loptu na zemlju ! 110% snage dati i pobjeda je tuBosniacum Lilium je napisao/la:Brate danas s 10% snage uzimamohilmo je napisao/la:Najbolje bi bilo tako da se igraci ne umaraju previse, valja i kup igratiEvolution87 je napisao/la:Bilbija da ga rano uvali, onda prekid i 3:0 za nas![]()
![]()
![]()

1946
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, HordasFks, kolezeljovac, Napapijri, TheTruth34, Velaxsa i 48 gostiju.