FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2014, 11:41

Nece biti nigdje nista sigurno... Samo textualni prenos ako i njega bude s obzirom da nema novinara koji bi odozdo izvjestavali... Bice to tek pokoja info od raje sto se cuje dole i eto...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 mar 2014, 11:42

exbabilon je napisao/la:Nigdje nisam naisao na potvrdu da ima prijenos na Moja Tv. Nadam se da ce biti stream ;)
ima, meni je dosla obavijest, a imas i kad prebacis na kanal Premier liga BiH obavijest da ce biti danas u 15:30...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 29 mar 2014, 11:42

Imate prenos na MojaTV maloprije obavijest bila.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 11:46

PlaviSaJUGA je napisao/la:Divu glu.pi ta legenda koju ti omalovazavas je mogla trenirati Real,Bayern sto nije to samo on zna. Rahmetli Hase,sta je bio? Pola čas je na njega zaboravilo,sad vam.je Visit Malaysia legenda klub. Ne pravi se pametan i.pustite gospodina Osima na miru čovjek je legenda I uvijek će ostati. Šta je uradio u savezu za kratko vrijeme? Ne bi vi još tog brkicu vidjeli da njega nije bilo I da nije podigao savez sa poda!!! Idi na svoju temu I svrsavaj na haseta
pasa ovdje ko omalovazava je ovaj vas Bukal i jos neki,koji Haseta nazivaju buregdzijom FUJJ i onda vi pricate da mi nekoga vrijedjamo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 11:56

ne, ne buregdžijom, ćevabdžijom.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 11:58

ChWilla je napisao/la:ne, ne buregdžijom, ćevabdžijom.
ako mislis da cu da se spustam na vas nivo i da zbog tebe vrijedjam Osima grdno se varas

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 11:59

vaš pacijent koji je mislio da je željo izgubio 4-1 u malagi i koji ne pamti kad je sarajevo igralo s clujem,a ne haseta i osima je prvi počeo, pa se raja malo zeza. ali eto.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 mar 2014, 12:02

predsjednik i ostali su napravili vec dva dobra poteza to je oko onih prenosa sa domacih tekmi,druga stvar saopstenje za javnost zbog maltretiranja nasih navijaca na kosevu,i sada moraju uraditi i trecu,zbog onog teksta pretpostavljam u dnevnom avazu trebaju izaci i reci da nema vise intervjuisanja niti bilo sta drugo bez zvanicnog stava kluba ili konferencije,jednostavno objaviti im neku vrstu bojkota,jer ono samo idiot moze napisati da unese nemir, cuj rekao je to anonimni prvotimac Želje,ma umri radoncicu :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 12:11

pa to se kaže kad je mahalska za koju izvora nema. i tu ne možeš ništa, samo naknadno tužiti za klevetu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 12:24

Ove naredne dvije utakmice nas mogu vratiti u život. Jedina opcija je šest bodova, sve ispod toga je neuspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2014, 12:25

Sinan Sinanovic pitarski smrad...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 mar 2014, 12:34

Danas ocekujem laganu pobjedu i popravljanje gol razlike jer ce nam i ta gol razlika biti prijeko potrebna ako bude ovako guravo kao sto je sad.Prve 4 ekipe imaju po 43 boda a mi smo tek 4 zbog gol razlike tako da protiv Leotara ocekujem pobjedu sa bar 3 gola razlike..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 12:56

Kako ocekujete Zeljkovica u prvoj postavi kad momak odradzuje suspenziju danas.. :clap: dns ce odmoriti Jamaka,Tomica ( cak postoji varijanta da obojica igraju po poluvrijeme) pa mozda cak i Loncarica.. Samo oprezno danas i 3 boda ne bi smjela doci u pitanje..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 12:58

Virtu4l je napisao/la:Ove naredne dvije utakmice nas mogu vratiti u život. Jedina opcija je šest bodova, sve ispod toga je neuspjeh.
Sest bodova ili europa cao. :wave:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 mar 2014, 13:09

Ne znam da li neko iz uprave čita forum, al daj da se napravi neki marketing za utakmicu protiv Čelikaaa... Nek skontaju neke letke, reklaaamee, NAPUNIMO GRBAVICU!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 13:49

AsharaK je napisao/la:Ne znam da li neko iz uprave čita forum, al daj da se napravi neki marketing za utakmicu protiv Čelikaaa... Nek skontaju neke letke, reklaaamee, NAPUNIMO GRBAVICU!
Meni ovo postalo smjesno, jeste bas neko iz uprave cita forum.

Pa valjda su oni "uprava", znaju sta im je posao, ko je odgovoran za marketing ...itd. Lako je reci, letke, reklame, p. materine a to sve treba platit. Nista oni ne rade, bas nista.

Nema od toga nista, dok se organizuju, poljepe plakate, angazuju raju da djeli letke prođe voz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 29 mar 2014, 14:08

MrRiccoli je napisao/la:
pisac je napisao/la:Ja i?
Gdje je bio poslije ovoga?
Deset godina nista vise od njega.
Postao austrijana od jednom.
Nikad BiH nije ni pomenuo.
A i na ovom snimku vise zali jugoslaviju nego bosnu.

Daj mi bilo kakvu njegovu izjavu u periodu od 1993. do 2003.????
Uvlacio se u guzicu i hrvatima i srbina (mislim na medije) u tom periodu, za njega BiH kao drzava nije postojala.

Ponavljam ti, on je legenda samo vama. Ostali ga dozivljavaju koa senilnog starca koji pocinje sve vise pricati gluposti.
I sad se povlacim iz rasprave, osim ako opet neko u negativnom kontekstu pomene Haseta.
Stidite se!!!
ima li iko da ovog kloca banuje...
Klasicna pitarska gnjida, i zato uvijek vise volim da oni iz Sirokog ili Banjaluke osvoje titulu prije ovih smradova.
sedmi pokusaj...

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 29 mar 2014, 14:14

Elegant je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ne znam da li neko iz uprave čita forum, al daj da se napravi neki marketing za utakmicu protiv Čelikaaa... Nek skontaju neke letke, reklaaamee, NAPUNIMO GRBAVICU!
Meni ovo postalo smjesno, jeste bas neko iz uprave cita forum.

Pa valjda su oni "uprava", znaju sta im je posao, ko je odgovoran za marketing ...itd. Lako je reci, letke, reklame, p. materine a to sve treba platit. Nista oni ne rade, bas nista.

Nema od toga nista, dok se organizuju, poljepe plakate, angazuju raju da djeli letke prođe voz.
Kako brate onda bio free ulaz za žene 8 marta. Ideja je baš došla sa foruma, nisam mislio direktno na upravu, već neko ko može prenijet to upravi :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 29 mar 2014, 14:16

Komšije, vaš topic inaće samo čitam ali nakon zadnje dvije ili tri stranice jednostavno sam morao odgovoriti. Prvo, Švabo je ljudska gromada, veliki gospodin, patriota i sigurno najveći fudbalski znalac u našem regionu. Kada vidim ove imbecilne komentare jednostavno žalim što takvi ljudi navijaju za moj klub i nekakva me tuga uhvati za sarajevskom rajom.. Pa ko ima sa Sarajevom ikakvu dodirnu tačku suze mu krenu na lice na ono podnošenje ostavke, ili jednostavno nije jedan od nas. Naravno, isti takvi malograđani sa druge strane pljuju Haseta, a ja ih jednostavno žalim, jednako kao što žalim što Haseta nisam imao priliku uživo da gledam. U nekim drugim vremenima, na ovakvo pljuvanje sarajevskih legendi s obe strane bi ti zubi letili od "svojih", ne bi imao potrebe da čekaš da te suprotna strana dohvati. I sve ovo pišem u cilju da oni normalni navijači Želje znaju da nas još uvijek ima normalnih i sa druge strane, kao što i ja volim pročitati postove pojedinih Željovaca na našoj temi.

P.S. Što se tiče tekme, izgubite :D
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

ChWilla
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 14:19

AsharaK je napisao/la:
Kako brate onda bio free ulaz za žene 8 marta. Ideja je baš došla sa foruma, nisam mislio direktno na upravu, već neko ko može prenijet to upravi :-)
to je tačno, preneseno je odavde.

a što se tiče letaka, kad dođu pare od šehića biće i to, a do tad teško...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, GrbavicaHrammm, Majestic-12 [Bot], Pact1921, zemuntrg i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []