Malo je prerano za toga. Seo je odličan momak, srčan, korektan...ima sve odlike da nekada u budućnosti bude kapiten, ali za naredne kvalifikacije ne. Kao prvo premlad je, kao drugo u reprezentaciji ima još divnih momaka koji i po reprezentativnom stažu i po ljudskoj veličini zaslužuju da budu kapiteni nakon Emira (prvenstveno Begović i Pjanić).BaDa12 je napisao/la:Ako za naredne kvalifikacije za SP Seo ne bude nosio traku oko ruke, treba cijela zemlja i dijaspora na noge da se digne! Ovo je najveća zmajčina koja postoji.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
kakav Mire, Seo ga samo mrko pogleda, Mire se povuče iz kandidature za kapitenski traku 
- plavipatriota
- Kontakt:
odlično priča SEO!
mislim da, realno, seo trenutno ni ne razmišlja o ikakvoj kapitenskoj traci, te mislim da neće ni razmišljati do barem 25. godine, jer čini se da ima mnogo poštovanja prema svim starijim saigračima koji igraju duže za repzentaciju, barem se tako čini.. ipak je momak odrastao u njemačkoj i njihovi treneri su ga naučili da ima dozu poštovanja prema svima, nije on klasični seljak kao neki lik odavde..
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima li gdje 1 dio?soccerfan je napisao/la:
Dobro Seo spika kako je moglo biti
Seo je idol mlađim naraštajima.viKK je napisao/la:mislim da, realno, seo trenutno ni ne razmišlja o ikakvoj kapitenskoj traci, te mislim da neće ni razmišljati do barem 25. godine, jer čini se da ima mnogo poštovanja prema svim starijim saigračima koji igraju duže za repzentaciju, barem se tako čini.. ipak je momak odrastao u njemačkoj i njihovi treneri su ga naučili da ima dozu poštovanja prema svima, nije on klasični seljak kao neki lik odavde..
Neka njega nama zdravog, i u formi, za sve ostalo ćemo lako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa to ti je to, nema drugog dijela, emisija je trajla nekih pola sataDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Ima li gdje 1 dio?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne misli na to, nego na prvu emisiju/epizodulegenda reala je napisao/la:Pa to ti je to, nema drugog dijela, emisija je trajla nekih pola sataDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Ima li gdje 1 dio?
viKK je napisao/la:mislim da, realno, seo trenutno ni ne razmišlja o ikakvoj kapitenskoj traci, te mislim da neće ni razmišljati do barem 25. godine, jer čini se da ima mnogo poštovanja prema svim starijim saigračima koji igraju duže za repzentaciju, barem se tako čini.. ipak je momak odrastao u njemačkoj i njihovi treneri su ga naučili da ima dozu poštovanja prema svima, nije on klasični seljak kao neki lik odavde..
Ma vidi se da momak prica sa postovanjem prema drugima, ali ipak drzi i do sebe/nas. Bravo Seo! Sto ti rece, Njemacka skola. Ja sam davno govorio i dalje sam tog misljenja da traka nakon Spahe treba da ide Asmiru. Posjeduje dobar nivo inteligencije, autoritet kada treba, postovanje prema drugima, veliki je borac, dize pouzdanje saigracima, kontrolisanje osjecaja i shvata svoj posao ozbiljno. Za mene stvari koje jedan kapiten mora da ima. Rano je govoriti, ali mislim da Seo posjeduje te karakteristike takodjer, tako da ako budemo mjenjali kaptena uskoro, to onda svakako treba da bude Asmir. Ako to bude za 3+ godine, onda mozda moze da bude i Kolasinac. Moje misljenje, naravno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da, prvu emisiju gdje su izgleda bili Bego, i MujdzaBelminM23 je napisao/la:Ne misli na to, nego na prvu emisiju/epizodulegenda reala je napisao/la:Pa to ti je to, nema drugog dijela, emisija je trajla nekih pola sataDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Ima li gdje 1 dio?
- BeyKopites
- Kontakt:
Poslije kapitena, jedini igrač čiji ću dres kupiti.Ovaj adidasov dakako, kad izađe.
Seo
Seo
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kad je izbor Idola nacije, dosta više Džeke i ostalih, treba glasati za Sea, moramo to pogurati 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha pa Dzeko je treci kapiten tako da kad se Miske i Spahic povuku traka ce biti kod Dzeke sve dok on jednog dana ne kaze adio fudbalu (repci).voltron30 je napisao/la:Malo je prerano za toga. Seo je odličan momak, srčan, korektan...ima sve odlike da nekada u budućnosti bude kapiten, ali za naredne kvalifikacije ne. Kao prvo premlad je, kao drugo u reprezentaciji ima još divnih momaka koji i po reprezentativnom stažu i po ljudskoj veličini zaslužuju da budu kapiteni nakon Emira (prvenstveno Begović i Pjanić).BaDa12 je napisao/la:Ako za naredne kvalifikacije za SP Seo ne bude nosio traku oko ruke, treba cijela zemlja i dijaspora na noge da se digne! Ovo je najveća zmajčina koja postoji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://sport.****.at/index.php?st ... ction=&id=&" onclick="window.open(this.href);return false;DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima li gdje 1 dio?soccerfan je napisao/la:
Evo imas tu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
jel se meni ovo cini il ovaj mali hoce da zadavi kolasinca. http://www.tagesspiegel.de/images/schal ... rmat43.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije, nego ne moze ko insana da ga zagrli pa mora ovako. Jedino mu vrat moze obuhvatit rukama. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa kako ja vidim ovaj mu je jedva i vrat obuhvatio konta ono vidi u njega vratine pa sad cu vidjeti dokle mi ruka moze stati

Bravo brace
Drago mi ke sto je seo postao heroj
Momak uvijek nosi

Drago mi ke sto je seo postao heroj
Momak uvijek nosi

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
E TOOOO JARANE! Hvala lijepo.soccerfan je napisao/la:http://sport.****.at/index.php?start_from=2&ucat=&archive=&subaction=&id=&" onclick="window.open(this.href);return false;DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima li gdje 1 dio?soccerfan je napisao/la:
Evo imas tuBegovic i Mujdza
Ukucaj becka.raja umjesto zvjezdica. I na drugij stranici ti ima video
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 32 gosta.