Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Marley
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Marley » 28 mar 2014, 18:57

zizu1991 je napisao/la:I u propalom Fulhamu bi' se trebao zadržati Tanković ?
Dovoljno će biti loš, ili možda dobar :? za propali Fulham ?

Takvog igrača sanjamo ? Mokri snovi, nema šta.
Ovakvo razmisljanje je glavni problem naseg saveza ali i vecine ljudi u nasoj zemlji, igraca pocnemo cijeniti tek onda kada predje u poznatiji ili malo jaci tim a pri tom ne obracamo paznju na njegov talenat a kada se takvo nesto desi bude vec kasno, i onda se tom igracu sjetimo blize i dalje famlije jer je odabrao reprezentaciju koja mu je bila spremnija pruziti prilku... Bosna se treba brinuti za svoje "izgubljene sinove" i onda kad su "niko" a ne samo kad nesto postignu. Treba odrazavati kontakt sa svima njima i pozivati u mladje reprezentacije, a zasto ne i u A reprezentaciju, pa ne mora dobiti ni minute samo neka mu se da do znanja da se racuna na njega...

Ako cemo uzimati klub u kojem igrac poput Tankovica igra kao mjerilo njegove kvalitete i potencijalnog uspjeha onda ni igraci poput Rooneya, Lamparda, Wolkota, Remzija, Ozila, pa nasih reprezentativaca poput Pjanica, Begovica, Salihovica itd. nikad ne bi ostvarili uspjeh jer su u jednom trenutku karijere igrali za neki "propali" tim koji ispada iz lige... Igrace cemo nastaviti gubiti ako ih nastavimo traziti na ovakav nacin, tj. pokazemo interes tek onda kada predju u jaci tim ili skontamo da ih druga reprezentacija poziva, u tom slucaju kasno Marko na Kosovo stize. Begić za sada radi dobar posao, ali to nije dovoljno, mora se napraviti nesto vise, otici korak dalje u uspostavljanju kontakta sa mladim igracima koji vuku korijenje iz nase zemlje.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 mar 2014, 19:03

Tankovica poslati i pm, iskoristio je nasu reprezentaciju da dobije poziv u Svedsku. Za razliku od Halilovica i Hajrovica nije imao pritisak iz kluba.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 28 mar 2014, 19:41

Ovaj Anton Maglica,izgleda neki opak frajer,evo gledam Hajduk-Zadar on 11 gol ove sezone,rodom je iz Brčkog,nije dosad nastupio za Hrvate, IZ HAJDUKA JE što bi Papeta zaintrigiralo,i PAZI OVO zastupnik mu je dobra stara keš ekspres agencija Germania :o :o :o ako ga nakon ovih nabrojanih kriterija barem ne razmotri onda je Safet F****** Crazy!!! :sick: :sick:

Ovaj Marko Bencun ista stvar....

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 mar 2014, 21:52

Zna Li ko jel se Buric vratio of povrede

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2014, 22:48

Cisto da napisem nemojte napadati:

Odense-Sonderjyske 2:2, dvostruku strijelac za domace Bodul rodom iz Sarajeva i to za 15 minuta na terenu, znate vec ima 25 godina.
Na poziciji zadnjeg veznog takodje u domacem timu citavu tekmu odigrao Azer Busuladzic, 22 godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2014, 23:21

PapeSusic je napisao/la:Tankovica poslati i pm, iskoristio je nasu reprezentaciju da dobije poziv u Svedsku. Za razliku od Halilovica i Hajrovica nije imao pritisak iz kluba.
Ko je vršio pritisak na Halilovića ? Da mu je otac rekao izaberi Bosnu to bi i uradio pa makar Tuđman iz groba vršio pritisak.

Najveća krivica je na njegovom ocu koji se ponio izdajnički prema domovini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 mar 2014, 23:32

Jihlava - Sigma Olomouc 5-0 ,nova 2 gola Harisa Harbe!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2014, 23:37

Polako, dok pređe u bolji klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 00:08

Ma nema sumnje da će pojačati neki od najjačih Čeških klubova na ljeto 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 mar 2014, 01:30

Ja bi Halilovicu poslao poziv cim tockovi dotaknu tlo Spanije :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 mar 2014, 09:04

bhfanatic14 je napisao/la:Jihlava - Sigma Olomouc 5-0 ,nova 2 gola Harisa Harbe!!!
bas sam usao na ovu temu da napisem za harbu.nesto gledao na rezultatima kladionice i vidim da je u posljenih 5 utakmica dao 5 golova.ja ga se sjecam kao veznog igraca kada je igrao za olimpic a vidim da tamo izgleda igra napadaca.neznam imali neko info kolko je dao golova od pocetka prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 mar 2014, 09:11

Consigliere je napisao/la:Ja bi Halilovicu poslao poziv cim tockovi dotaknu tlo Spanije :mrgreen:
Jedan nas bivsi reprezentativac koji je igrao skupa sa starijim Halilovicem za repku, tvrdi kako ce Alen cim ode iz Hrvatske igrati za BiH. Da li ce tako biti ostaje da vidimo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 29 mar 2014, 10:56

TMovac je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ja bi Halilovicu poslao poziv cim tockovi dotaknu tlo Spanije :mrgreen:
Jedan nas bivsi reprezentativac koji je igrao skupa sa starijim Halilovicem za repku, tvrdi kako ce Alen cim ode iz Hrvatske igrati za BiH. Da li ce tako biti ostaje da vidimo
Daj Bože da je tako :angel:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2014, 12:46

PapeSusic je napisao/la:Tankovica poslati i pm, iskoristio je nasu reprezentaciju da dobije poziv u Svedsku. Za razliku od Halilovica i Hajrovica nije imao pritisak iz kluba.
:lol:

Cuj Hajrovic imao pritisak iz kluba. :lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 12:52

TMovac je napisao/la:
Ispade sad da to sto je prihvatio hrvate prvi put je da spasi sebi glavu u Dinamu od Mamica.

A sad hoce li ga nasi pozvati ? Da nam djecak igra na SP cisto sumnjam da ce se desiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 mar 2014, 13:32

Elegant je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Ispade sad da to sto je prihvatio hrvate prvi put je da spasi sebi glavu u Dinamu od Mamica.

A sad hoce li ga nasi pozvati ? Da nam djecak igra na SP cisto sumnjam da ce se desiti.
Niko nije rekao da se radi o pozivu za SP. ali ako se nastavi ovako razvijati za godinu dvije, pa i tri, moze komotno u A repku. Sumnjam da bi Barca istresla toliku lovu da u njemu ne vide kvalitet i potencijal. A ide nam na ruku i sto se nebi morao odricati HR drzavljanstva, tako da bi se i dalje mogao voditi kao EU igrac.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 13:33

Nesto mi prolazi korz glavu pa mi nikad nismo uzeli od Hrvatske igraca osim onih koje su oni procjenili da nisu kvalitet za njih...
A kako nam u repku preko menadjera iz Hrvatske ulazi sami sljam...Postavljaju se pitanja rade li nasi iz saveza neovisno uopste ista kad su u pitanju igraci vezani za Cro...Nemoguce je da nikad nismo uspjeli od njih maknuti ikog bez obzira na ime i prezime, a da su "cista" posla.... :problem:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 13:38

TMovac je napisao/la:Niko nije rekao da se radi o pozivu za SP. ali ako se nastavi ovako razvijati za godinu dvije, pa i tri, moze komotno u A repku. Sumnjam da bi Barca istresla toliku lovu da u njemu ne vide kvalitet i potencijal. A ide nam na ruku i sto se nebi morao odricati HR drzavljanstva, tako da bi se i dalje mogao voditi kao EU igrac.
Slazem se sa time nisam ni mislio da ce ici na SP, a to oko drzavljanstva je najmanji problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 mar 2014, 14:11

Halilovic nece ici na SP s Hrvatskom prvenstveno jer nije zasluzio. A i da jest, u ugovoru s Barcelonom stoji stavka da tamo mora bit cim mu zavrsi sezona u Dinamu...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 29 mar 2014, 14:20

gringobih je napisao/la:Nesto mi prolazi korz glavu pa mi nikad nismo uzeli od Hrvatske igraca osim onih koje su oni procjenili da nisu kvalitet za njih...
A kako nam u repku preko menadjera iz Hrvatske ulazi sami sljam...Postavljaju se pitanja rade li nasi iz saveza neovisno uopste ista kad su u pitanju igraci vezani za Cro...Nemoguce je da nikad nismo uspjeli od njih maknuti ikog bez obzira na ime i prezime, a da su "cista" posla.... :problem:
Ko ce preuzet? Dino Begic je na prst u dupe s Sukerom i hvali se tim. Mozda mu je poslao brzojav cestitke, glede Mirka Marica:
presvijetli gospodin evropejac, nama je cast sto ste nam preoteli jos jednog igraca. Nadam se da cemo iste odnose, gdje smo mi Bosanci uvijek donji, zadrzati i u buducnosti.

Lipi pozdrav, bok

vas pokorni, glupi Bosanac

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, legendarnadruga, Micron, Vaya i 51 gost.