BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Cautinho
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Po meni,Ramos je savršen za BvB.Ako ima potencijala za napredak,onda je isti neminovnost.Pročepit će sa 20+ golova kao da gledam.Ali opet,fali Dortmundu još dosta toga,da im se vrate ovi igrači sa ozljeda,kad Lewandovski ode,onda ima mjesta za još jednog napadača uz Ramosa,uglavnom,ono što sam i očekivao,prodajom Gotzea se niste raspali,gradite dobru ekipu,i valjda ćete i u budućnosti biti na ovom nivou,znači,nećete otići u zaborav.
I naravno,sretno protiv Reala,ako kojim slučajem prođete opet imate za pravo reći da ste imali čak odličnu sezonu uz polufinale LP i 2. mjesto u Bundeski.
I naravno,sretno protiv Reala,ako kojim slučajem prođete opet imate za pravo reći da ste imali čak odličnu sezonu uz polufinale LP i 2. mjesto u Bundeski.
Keep walking.
Iz tvojih usta u Bozije usi da nam nikad ne dodje
Ne ocjenjujem ja na osnovu jedne utakmice nego na osnovu njegove karijere,koju je proveo u prosjecnoj Herti sa prosjecnim ucinkom,ova sezona ga krenula i hajmo dizat ga u nebesa.
Kao drugi napadac u timu nemam problem nikakav da dodje,ali da se uzdam u njega kao prvog napadaca,u najmanju ruku smjesno da nas on moze vadit u kljucnim utakmicama,recimo protiv Reala,Cityja ili bilo koje druge ozbiljnije europske ekipe Ramos = Real pa da umres od smjeha ne mozes ni zamislit natpis Ramos dao dva gola Realu smjesno zvuci
Ne ocjenjujem ja na osnovu jedne utakmice nego na osnovu njegove karijere,koju je proveo u prosjecnoj Herti sa prosjecnim ucinkom,ova sezona ga krenula i hajmo dizat ga u nebesa.
Kao drugi napadac u timu nemam problem nikakav da dodje,ali da se uzdam u njega kao prvog napadaca,u najmanju ruku smjesno da nas on moze vadit u kljucnim utakmicama,recimo protiv Reala,Cityja ili bilo koje druge ozbiljnije europske ekipe Ramos = Real pa da umres od smjeha ne mozes ni zamislit natpis Ramos dao dva gola Realu smjesno zvuci
Nadam se danas da cete uspijeti ostvariti pobjedu kako bi na tabeli ponovo prestiligi najveceg rivala
Mada imam osjecaj da cete zahebati stvar posto je pred vratima LP, jer Vam je to nekako tradicija.

Mada imam osjecaj da cete zahebati stvar posto je pred vratima LP, jer Vam je to nekako tradicija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A tip koji je dosao iz Poznana, u kojem je Stilic bio bog i batina ti dodje i utrpa 4 komada. Isto kao i onaj Bacca iz Seville ti dodje iz Bruggea i zabije Realu prosle sedmice 2 komada(14 u primeri). Ne igraju imena, to bar ti kao navijac BVB bi morao znati.samir1909 je napisao/la:Iz tvojih usta u Bozije usi da nam nikad ne dodje![]()
Astren je napisao/la:A tip koji je dosao iz Poznana, u kojem je Stilic bio bog i batina ti dodje i utrpa 4 komada. Isto kao i onaj Bacca iz Seville ti dodje iz Bruggea i zabije Realu prosle sedmice 2 komada(14 u primeri). Ne igraju imena, to bar ti kao navijac BVB bi morao znati.samir1909 je napisao/la:Iz tvojih usta u Bozije usi da nam nikad ne dodje![]()
Drug nisam ja mislio na njegovo ime kao ime,taj lik je vec star ima 28 god. on nema vise sta ponuditi on sad ima samo isksustvo on nema neki prostor za napredovanje i nadogradnju kao, lik iz Poznana koji je imao 21 god. kada je dosao i bio je talenat koji je trebao pokazati kao sto je i pokazao i nije samo pokazao nego svakim danom je sve bolji.
Recimo kada bi Volland bio prvi napadac nebi imao nista protiv prije svega sto moze igrati na vise pozicija,sto je mlad i sto je svakim danom bolji dakle napreduje i moze postati svjestka klasa,sto sa Ramosom nije slucaj on ne moze dalje od ovoga on moze samo da se uklopi ili ne u sistem ekipe a da vidimo nesto novo od njega to sigurno necemo.
@samir1909: Slažem se s tobom ovo za godine. Samo sam htio reći da je on dosta kvalitetan napadač. A i prije sam o njemu ovdje s adnanom diskutovao i rekao kako on ima tih čudnih, šeprtljavih momenata...
Međutim, veliki broj golova su mu vrhunska klasa, momak je dobar i na zemlji i u igri glavom, ima sjajnu kvotu. I u prethodnim sezonama za Herthu je igrao sjajno. A naravno da ima manje prostora za napredak nego neki mlađi igrač.
E sada naravno treba vidjet kako će se kod vas uklopit. Ne smijemo zaboraviti činjenicu da je i jedan Schieber bio dosta dobar napadač prije dolaska u BVB i da je rešetao mreže dok je bio u Nurnbergu. Ipak mislim da je Ramos sada u jednom stadiju kada je spreman za veće izazove.
A ovo za Vollanda što si rekao, to svakako stoji. Pa taj igrač je jedna zvijer....
KLASETINA... 
E sada naravno treba vidjet kako će se kod vas uklopit. Ne smijemo zaboraviti činjenicu da je i jedan Schieber bio dosta dobar napadač prije dolaska u BVB i da je rešetao mreže dok je bio u Nurnbergu. Ipak mislim da je Ramos sada u jednom stadiju kada je spreman za veće izazove.
A ovo za Vollanda što si rekao, to svakako stoji. Pa taj igrač je jedna zvijer....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Blaszczykowski
- Kontakt:
nuri napokon na klupi. dobro je, trebati će nam odmoran i nabrijan za real.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Pa i nije bas resetao...cini mi se da je 7 golova njegov rekord u Bundesligi za jednu sezonu a i sezonu prije BvB-a je imao dosta problema sa povredama.Ramos je dao vise golova ove sezone nego ovaj u karijeri u Bundesligi.effe_sa je napisao/la: Ne smijemo zaboraviti činjenicu da je i jedan Schieber bio dosta dobar napadač prije dolaska u BVB i da je rešetao mreže dok je bio u Nurnbergu.
Dobar sastav...Kehl vjerovatno igra nekih 55-60 minuta maksimalno.
P.S.Kagawa briljira danas
- Blaszczykowski
- Kontakt:
šupački se odigrao 1x na štokardu. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Iskusno...tako sam uzeo novce protiv Hsv-aBlaszczykowski je napisao/la:šupački se odigrao 1x na štokardu.
Ne znam koji bi to tim koji ove godine igra u četvrtfinalu LP pokazao bilo kakav interes za Ramosa, čovjeka koji ima 28 godina i nije dogurao dalje od 5 miliona po TM. Znam da BvB ne može dati 40 miliona za npr Diega Costu ili koga već, ali ovo je presmiješno. Nemam namjeru uopšte da polemišem o Ramosu i njegovim kvalitetima, nego u kontekstu ambicija BvB u BL i LP i činjenice šta je Ramos u BL i na TM. Prvo Jojić i Ji, a onda Ramos, čudna neka kadrovska politika, od 2-5 miliona, pa s takvim igračima u LP proći što dalje i zaraditi desetine miliona.
Ja odbrane i govana.Pa ne vjerujem vise j.ebem mu sve
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- majestic24
- Kontakt:
Yebo sve ako vam real neutrpa 10 golova u 2 utakmice. Pa kakva je ovo obrana u pm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Koji je kreten ovaj Durm mamu mu njegovu.Pa kad cu docekati tekmu da nam svi najaci igraci igraju.Ne mogu da gledam ove idiote vise.Od kakve ekipe primaju dva gola u 20 minuta pa to je za plakati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Koje su primadone ove nase pickozvijezde. Yebo ih CL sve odreda.

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Pa moramo primit kad se zvijezdama neigra. Nigdje zivosti ni dvobija. Ostrije se igra na treningu .Manuel je napisao/la:Od kakve ekipe primaju dva gola u 20 minuta pa to je za plakati.
Hofman i Reus majstorski za 1-0.
Miki i danas fantastican. Koje fulanje, sto jest jest, nemoze to savak
Miki i danas fantastican. Koje fulanje, sto jest jest, nemoze to savak
Sad će preokret u 2.pol.
No sikirkiki. :ugeek:
Poslije dva jeftino primljena gola, napokon smo proigrali.
Hofmann veoma dobar.
Poslije dva jeftino primljena gola, napokon smo proigrali.
Hofmann veoma dobar.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.