EDIT: I jel' bas morate vas 2 (sarajlija i sarajlijc@) imati isti avatar, uz skoro pa haman isti nick, i sa razlicitim avatarima sam vas znao pomjesati a ne sa istim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
aaaj da samo znaju kako jadni ispadaju

EDIT: I jel' bas morate vas 2 (sarajlija i sarajlijc@) imati isti avatar, uz skoro pa haman isti nick, i sa razlicitim avatarima sam vas znao pomjesati a ne sa istim
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 29 mar 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nikako da se načudim ljuskoj gluposti... 
Ja se nadam danas da možemo i moramo do 3 boda, jer danas vrlo lako može da padne odluka o tituli...
Ja se nadam danas da možemo i moramo do 3 boda, jer danas vrlo lako može da padne odluka o tituli...
Ovaj ne igra za manje od 200 000 eura godisnje.ShofaII je napisao/la:Evo dinamo raskinuo ugovor sa ovim igracem, ne bi me iznenadilo kad bi ga nasi angazovali samo je pitanje da li moze potpisati ugovor za tri razlicite ekipe u istog takmicarskoj godini.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/cleyt ... 24337.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su Fukare na jednom poligonu na Slatini (nedaleko od stadiona) koji zovu "kavez" i gdje se okupljaju pred utakmice.High je napisao/la:Ko su ovi?febo je napisao/la:Gledaj papaka i navijanja... Pred derbi se pjeva o Sarajevu.
[youtube][/youtube]
Pjeva se o gradu, ne o klubu.
Ništa novo, dakako.
Na prvi pogled pomislih da su Tuzlaci, ali sam poslije bio u dilemi jer sam primijetio da su bez trobojki. Da im pustimo ''Bože pravde'' kako bismo provjerili jesu li oni?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
KraljuHigh je napisao/la:Na prvi pogled pomislih da su Tuzlaci, ali sam poslije bio u dilemi jer sam primijetio da su bez trobojki. Da im pustimo ''Bože pravde'' kako bismo provjerili jesu li oni?
Ja te volim, volim Željo..
Nisam ni mislio da se pjeva o klubu, već se pjeva o našem gradu iz kojeg je naš klub... Međutim, kao što već rekoh žalim te iskompleksirane ljude...
@ tare kralju jbg nije mi moglo nista drugo naupast pa reko hajde '' sarajlija'' uz duzno postovanje prema kolegi sa istim nickom.tarikhordas je napisao/la:aaaj da samo znaju kako jadni ispadaju![]()
![]()
Ako te toliko bode u oci avatar mijenjam odmah.
04.10.2009 !!
-
KladiJonicar
Tamo naki, ne zna seHigh je napisao/la:Ko su ovi?febo je napisao/la:Gledaj papaka i navijanja... Pred derbi se pjeva o Sarajevu.
[youtube][/youtube]
- tarikhordas
- Kontakt:
High je napisao/la:Na prvi pogled pomislih da su Tuzlaci, ali sam poslije bio u dilemi jer sam primijetio da su bez trobojki. Da im pustimo ''Bože pravde'' kako bismo provjerili jesu li oni?
joj brata
@sarajlija ma eto malo vas je teze razlikovati, al' neka, izduracemo, samo da danas hairli sve bude.
Prva ljubavi, najveca radosti pobjedu daj nam ti !
Kakva je ovo vrsta kompleksa, jebote dan

Mrznja prema glavnom gradu od pamtivjeka, kompleksi tezeg oblika.Armala je napisao/la:Kakva je ovo vrsta kompleksa, jebote dan![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
NeobjašnjivaArmala je napisao/la:Kakva je ovo vrsta kompleksa, jebote dan![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Burberry46
- Kontakt:
Bas, njima izgleda nije bitno s kim igraju, bitno im je da psuju glavni grad!anonimni je napisao/la:NeobjašnjivaArmala je napisao/la:Kakva je ovo vrsta kompleksa, jebote dan![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ulizuju se Srbima, kakav olos ,jebote
ma nemaju oni navijace nemaju pjesme ne znaju osmislit ba nepismeni samo imaju to pjevat nista drugo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- franklampard8
- Kontakt:
Ne znaju ni oni. Kakva mrznja bog te ...anonimni je napisao/la:NeobjašnjivaArmala je napisao/la:Kakva je ovo vrsta kompleksa, jebote dan![]()
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvi kompleksi pa jel moguce ovo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sastav:
Delač, Tatomirović, Trivunović, Dupovac, Puzigaća, Jajalo, Cimirot, Purić, Stojčev, Todorović i Velkoski.
Delač, Tatomirović, Trivunović, Dupovac, Puzigaća, Jajalo, Cimirot, Purić, Stojčev, Todorović i Velkoski.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Trebao je Bilbija u prvih 11.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.