Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hroni
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la hroni » 29 mar 2014, 14:26

floyd je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Nesto mi prolazi korz glavu pa mi nikad nismo uzeli od Hrvatske igraca osim onih koje su oni procjenili da nisu kvalitet za njih...
A kako nam u repku preko menadjera iz Hrvatske ulazi sami sljam...Postavljaju se pitanja rade li nasi iz saveza neovisno uopste ista kad su u pitanju igraci vezani za Cro...Nemoguce je da nikad nismo uspjeli od njih maknuti ikog bez obzira na ime i prezime, a da su "cista" posla.... :problem:
Ko ce preuzet? Dino Begic je na prst u dupe s Sukerom i hvali se tim. Mozda mu je poslao brzojav cestitke, glede Mirka Marica:
presvijetli gospodin evropejac, nama je cast sto ste nam preoteli jos jednog igraca. Nadam se da cemo iste odnose, gdje smo mi Bosanci uvijek donji, zadrzati i u buducnosti.

Lipi pozdrav, bok

vas pokorni, glupi Bosanac
:lol: :lol: :clap: :thumbup:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 15:01

floyd je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Nesto mi prolazi korz glavu pa mi nikad nismo uzeli od Hrvatske igraca osim onih koje su oni procjenili da nisu kvalitet za njih...
A kako nam u repku preko menadjera iz Hrvatske ulazi sami sljam...Postavljaju se pitanja rade li nasi iz saveza neovisno uopste ista kad su u pitanju igraci vezani za Cro...Nemoguce je da nikad nismo uspjeli od njih maknuti ikog bez obzira na ime i prezime, a da su "cista" posla.... :problem:
Ko ce preuzet? Dino Begic je na prst u dupe s Sukerom i hvali se tim. Mozda mu je poslao brzojav cestitke, glede Mirka Marica:
presvijetli gospodin evropejac, nama je cast sto ste nam preoteli jos jednog igraca. Nadam se da cemo iste odnose, gdje smo mi Bosanci uvijek donji, zadrzati i u buducnosti.

Lipi pozdrav, bok

vas pokorni, glupi Bosanac
Od Njemacke dignemo kandidata za SP, od Svice isto tako, ali od Hrvatske pa ni u takmicenju klikerima nismo nikad nikog...Smrdi i smrdi nesto...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 15:07

Pa nije tajna da su svojemvremeno neki ljudi iz saveza dovodili ljude iz Hrvatskog i Srpskog saveza na utakmice naših kategorija da vide zanimljive igrače, kao da se to i danas neradi, pa ostalo je tona onog škarta od prije u savezu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 16:03

Damir Vrančić od prve minute protiv Leverkuzena.Ako cemo biti do kraja posteni i ako na spisku ne bude Rahimica i Besica onda ja ne vidim zasto ovaj momak ne bi bio taj famozni def.vezni.
Sigurno je bolji od Zahe duplo a brate to mu je bas prirodna pozicija.
Jos nesto,ima sve papire da moze igrati odmah.
Logicno sto bi reko selektor.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 29 mar 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 29 mar 2014, 16:04

drummer je napisao/la:Mario Vrančić od prve minute protiv Leverkuzena.Ako cemo biti do kraja posteni i ako na spisku ne bude Rahimica i Besica onda ja ne vidim zasto ovaj momak ne bi bio taj famozni def.vezni.
A logika mu je kao u Čombeta :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 16:06

Pardon,Damir Vrančić,Mario mu je brat i buduci reprezentativac.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2014, 16:26

drummer je napisao/la:Damir Vrančić od prve minute protiv Leverkuzena.Ako cemo biti do kraja posteni i ako na spisku ne bude Rahimica i Besica onda ja ne vidim zasto ovaj momak ne bi bio taj famozni def.vezni.
Vec je masa popljuvala Safeta sto ga je prije pozvao i rekose kako ne moze nista dati reprezentaciji. Idemo dalje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 16:30

Sabinho je napisao/la:
drummer je napisao/la:Damir Vrančić od prve minute protiv Leverkuzena.Ako cemo biti do kraja posteni i ako na spisku ne bude Rahimica i Besica onda ja ne vidim zasto ovaj momak ne bi bio taj famozni def.vezni.
Vec je masa popljuvala Safeta sto ga je prije pozvao i rekose kako ne moze nista dati reprezentaciji. Idemo dalje.
Davno je to bilo,u medjuvremenu smo ostali bez ikakvih alternativa.
Ne idemo mi nikud,ovaj momak je sad po postenim kriterijima najblize da igra def.veznog.
Pozvati obavezno.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 mar 2014, 17:10

prcic od prve minute protiv marseillea, na veliku zalost par pojedinaca ovdje na forumu :silent:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 17:13

STEVIE je napisao/la:prcic od prve minute protiv marseillea, na veliku zalost par pojedinaca ovdje na forumu :silent:
Anonimni Sanjin Prcić od prve minute pocinje za anonimni Sošo u anonimnoj francuskoj prvoj ligi.
Poznati Tino Susic na klupi u poznatom Hajduku i jos poznatijem HNL-u.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 mar 2014, 17:28

"Sjediti na klupi reprezentacije je za mene uvreda i ponizenje"
by Prco

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 mar 2014, 17:29

evo vodi mu tim, i to na veliku zalost par forumasa :clap:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 17:31

calcio je napisao/la:"Sjediti na klupi reprezentacije je za mene uvreda i ponizenje"
by Prco
Ne laži, opet spinuješ, mali je pogriješio ali najveći krivac za takvu njegovu reakciju je Safet Sušić, nije mislio glavom i dao je bezobraznu izjavu, mali je kasnije pojeo **** što je nekog poslušo i izašao u medije, ali to nije razlog da ti izvrćeš riječi po tvom starom običaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 17:34

legenda reala je napisao/la:
calcio je napisao/la:"Sjediti na klupi reprezentacije je za mene uvreda i ponizenje"
by Prco
Ne laži, opet spinuješ, mali je pogriješio ali najveći krivac za takvu njegovu reakciju je Safet Sušić, nije mislio glavom i dao je bezobraznu izjavu, mali je kasnije pojeo **** što je nekog poslušo i izašao u medije, ali to nije razlog da ti izvrćeš riječi po tvom starom običaju
Nije nikad rekao to sto ovaj podmece.Momak je bio nezadovoljan sto je bio na klupi protiv Spanije a igrali neki klocevi.Pa svako bi bio nezadovoljan,sto ne ide ne ide.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 mar 2014, 17:36

by Prco
koji si ti lazov pa to je nevjerovatno covjece.
- Nedavno, tokom utakmice mlade reprezentacije protiv Španije, kada sam iz navodno taktičkih razloga zagrijavan 70 minuta i nisam ušao u igru, te nakon nekoliko dana u Albaniji, osjetio sam da se nalazim u nemilosti selektora Vlade Jagodića. Prešao sam i preko tih poniženja.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2014, 17:37

by Prco
Bas tako ne lazi,opet spinujes.Jagodic je vec imao bas takvih problema sa Prcom i prije,kako calcio navede.Mjesanje igraca u izbor ko ce na klupu a ko ne,bas nikako ne ide.Sto bubnjas rece.
Uostalom ako je satro ljut na Papeta,zasto je onda odhyebao i mladu repku.Toliko o izvrtanju i navrtanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2014, 17:37

by Prco
Bas tako ne lazi,opet spinujes.Jagodic je vec imao bas takvih problema sa Prcom i prije,kako calcio navede.Mjesanje igraca u izbor ko ce na klupu a ko ne,bas nikako ne ide.Sto bubnjas rece.
Uostalom ako je satro ljut na Papeta,zasto je onda odhyebao i mladu repku.Toliko o izvrtanju i navrtanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 mar 2014, 17:38

I naravno @calcio opet spinuje... I obmanjuje forumske mase lazima..... To jest izjavio al' za mladu repku... I uistinu on kao najbolji vezni igrac uz Besica mora sjediti na klupi levatinama iz HNL-a i nasem kukuruzistu.... Da b ise te individue prodale preko repke... A i to bi bilo OK da rezultati nisu trpili...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 29 mar 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 17:41

Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2014, 17:43

gringobih je napisao/la:Lagati je po deufultu ovima iz Brabonjista ;)
Otkud ti u Brabonjistu,kad si preselio?
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 mar 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, Kaunas, No99, Vaya i 52 gosta.