FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 29 mar 2014, 15:11

Elegant je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la:Imal linka za utakmicu ?
Nema prenosa nikako, tako da nema ni linka.
ima prenosa ;)

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 29 mar 2014, 15:13

Ima prenos Moja Tv.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 mar 2014, 15:15

monsen je napisao/la:Ima prenos Moja Tv.
i na mojawebtv

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 15:15

Nisamo znao da ima, eto ako neko moze stream da nam napravi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 29 mar 2014, 15:16

Lončarić, Kerla, Zolotić, Hodžić, Stanić, Čolić, Sadiković, Bogdanović, Svraka, Ramić, Bajić. kao sto sam i ocekivao..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2014, 15:18

Hajde STREAM neko... Ako ne moze javno, daj u pp...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 mar 2014, 15:18

Pravo dobar sastav.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 29 mar 2014, 15:19

http://netraja.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

Valjda ce biti ovdje.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 mar 2014, 15:19

Tarapana1 je napisao/la:Lončarić, Kerla, Zolotić, Hodžić, Stanić, Čolić, Sadiković, Bogdanović, Svraka, Ramić, Bajić. kao sto sam i ocekivao..
Ovu ekipu izvedi bilo kojoj drugoj ekipi osim Leotara i neces proci ispod 3 komada. Nadam se da je ovo dovoljno za pobjedu u Trebinju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 29 mar 2014, 15:19

JosipBukal je napisao/la:E čegevara i ti me razočara. Ne znam koliko imaš godina i koliko znaš o istoriji fudbala u Sarajevu ali mislim da si nasjeo na njihovu udbašku priču. I ja sam dobar čovjek, vjerujem i ti ali stavljati haseta i Ivicu u istu ravan je klasično njihovo napuhavanje svega, Pa gdje su Katalinski, Baždarević... Da su kojim slučajem bili njihovi igrači bili bi veče legende i od haseta. Razmisli malo, stvarno mi nije cilj da zakuhavam nego da se već jednom počne govoriti onako kako jeste.
Tebi jeste namjera da provociraš i na ovoj temi, kao i na našoj i ustvari svakoj na kojoj komentarišeš što svako može zaključiti kada pročita postove koje pišeš kao uostalom i ovim ;)
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 29 mar 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 15:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hajde STREAM neko... Ako ne moze javno, daj u pp...
Javno, nema veze koliko ce se puta otvorit sve je do korisnikove konekcije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 29 mar 2014, 15:20

exbabilon je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la:Lončarić, Kerla, Zolotić, Hodžić, Stanić, Čolić, Sadiković, Bogdanović, Svraka, Ramić, Bajić. kao sto sam i ocekivao..
Ovu ekipu izvedi bilo kojoj drugoj ekipi osim Leotara i neces proci ispod 3 komada. Nadam se da je ovo dovoljno za pobjedu u Trebinju.
hajde ne budali, sve su to okej igrači koji se mogu nositi sa više od pola lige, sada ispade da nam je ovo malo klupe u rangu kantonalne lige, pretjerivanje baš..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 15:21

exbabilon je napisao/la:
zola i čolić se jedino mogu vratiti u formu kroz utakmice. džaba je sve na treninzima bez utakmica. i to se mora istrpiti.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 29 mar 2014, 15:22

bordograd je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:E čegevara i ti me razočara. Ne znam koliko imaš godina i koliko znaš o istoriji fudbala u Sarajevu ali mislim da si nasjeo na njihovu udbašku priču. I ja sam dobar čovjek, vjerujem i ti ali stavljati haseta i Ivicu u istu ravan je klasično njihovo napuhavanje svega, Pa gdje su Katalinski, Baždarević... Da su kojim slučajem bili njihovi igrači bili bi veče legende i od haseta. Razmisli malo, stvarno mi nije cilj da zakuhavam nego da se već jednom počne govoriti onako kako jeste.
Tebi jeste namjera da provociraš i na ovoj temi, kao i na našoj i ustvari svakoj na kojoj komentarišeš što svako može zaključiti kada pročita postove koje pišeš kao uostalom i ovim ;)[/quote

Dobra ti ta slika :D :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 mar 2014, 15:23

JosipBukal je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Iviva Osim je legenda ne samo bh fudbala nego mnogo sire, uz haseta za mene najveci svih vremena.
I Željo i Sarajevo su imali boljih igrača i od Švabe i od rahmetli Haseta, ali to ne znači da su ti, isti bolji igrači, postali ili će postati legende.

Ta dva čovjeka su svojom ljudskom veličinom postali legende još za života, a uz to su bili odlični fudbaleri, a Švabo i odličan trener.

Rahmetli Hase je više volio sa jaranom poigrati šaha, nego možda odigrati utakmicu na Koševu. Možda je i zbog toga legenda.

Obojica su znala lijepom rječju, gestom, postupkom, pomoći drugom i drugačijem. E to ih je napravilo besmrtnim.
E čegevara i ti me razočara. Ne znam koliko imaš godina i koliko znaš o istoriji fudbala u Sarajevu ali mislim da si nasjeo na njihovu udbašku priču. I ja sam dobar čovjek, vjerujem i ti ali stavljati haseta i Ivicu u istu ravan je klasično njihovo napuhavanje svega, Pa gdje su Katalinski, Baždarević... Da su kojim slučajem bili njihovi igrači bili bi veče legende i od haseta. Razmisli malo, stvarno mi nije cilj da zakuhavam nego da se već jednom počne govoriti onako kako jeste.
Godina imam dovoljno. Rahmetli Haseta nisam, ali sam gledao Švabu na terenu. Istina kao klinac. Ovdje nisam govorio niti se u ovom kontekstu može govoriti o igračkim kvalitetima jednog ili drugog igrača. Biti bolji igrač, trener, šta ti ja znam već, je nešto sasvim drugo.

Sada ću ti napisati najmanje po 10 igrača iz oba kluba, koji su u svojoj fudbalskoj karijeri postigli mnogo više od ova dva igrača, ali to ne znači da su ti bolji igrači, automatski legende. Istinske legende. I u Želji i u Sarajevu istinske legende su samo Švabo i rahmetli Hase. Barem za sada.

Safet Sušić, Jozić, Hadžibegić, Biogradlić, V. Musemić, M. Fazlagić...da ne nabrajam dalje su legende Sarajeva po svojim igračkim kvalitetima, a da li će ikada postati istinske legende tog kluba to niko ne zna. Isto mogu ovdje da nabrajam igrače Želje, koji su postali legende kluba, osvojili mnogo štošta na sportskom planu, ali se još ni jedan nije približio Švabi po pitanju istinske legende kluba. Tako je i u FK Sarajevu, vjeruj mi.

Dobro znam šta nije valjalo i u jedno i u drugom klubu. Možemo se optuživati i zajebavati međusobno do iznemoglosti, ali najveća greška je kada nesmogneš snage da se za neke stvari ne izviniš. Ja klub Sarajevo neću nikada cijeniti, ne zbog marifetluka (kojih je bilo na obje strane), nego zato što se najveći zvaničnici tog kluba nikada nisu javno izvinili za mikrofon u ruci otacomrsca i prvog čovjeka tog kluba Zijada Blekića.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 29 mar 2014, 15:23

Umjesto da mu je slika Haseta, njemu Tan i jos dole potpis. :crazy:

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 29 mar 2014, 15:27

može li taj link ljuudi?

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 29 mar 2014, 15:30

Za Željezničar danas nastupaju:
Lončarić - B. Čolić, Kerla, Bogdanović, Stanić - Zolotić, Svraka, Sadiković, Bajić, Hodžić - Ramić.
Sastav koji je objavila zvanična stranica

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 mar 2014, 15:30

http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 mar 2014, 15:30

ima na volimteželjo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []