evo novo pitanje - čiji igrač je postigao prvi gol u povijesti bl?
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: BL kviz
pa bmg iz 70-ih je u top 5 najjačih momčadi bl svih vremena. to bi trebao znati svatko tko si utvara da je bl-znalac.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Mogu bit i glavna atrakcije Europe kad su klub takav kakav su.Isto kao i recimo RB Salzburg koji je slavio naslov pred 7000 svojih "navijaca"Blaszczykowski je napisao/la:i netko priča kontra njih, a ljudi glavna atrakcija lige. :}
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Golčina Nalda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Blaszczykowski je napisao/la:pa bmg iz 70-ih je u top 5 najjačih momčadi bl svih vremena. to bi trebao znati svatko tko si utvara da je bl-znalac.![]()
Probaj ti to obasnit ovim mladim i nadobudnim
Pod čiji misliš na nacionalnost ili klub ?Blaszczykowski je napisao/la: evo novo pitanje - čiji igrač je postigao prvi gol u povijesti bl?
Mislim da znam odgovor ali prepustit ćemo i nekom trećem da se aktivira
Agieren statt reagieren
- Blaszczykowski
- Kontakt:
mislim na klub. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Bit će vatreno sad i u derbiju Freiburg - Nurnberg .
Duel za opstanak, duel između dva zanimljiva trenera Streicha i Verbeeka, duel dva potencijonalnih weltklasse napadača
Drmić vs Mehmedi , a bit će zanimljiv okršaj između dva odlična golmana, Schafera i Baumanna
:ugeek:
Duel za opstanak, duel između dva zanimljiva trenera Streicha i Verbeeka, duel dva potencijonalnih weltklasse napadača
Agieren statt reagieren
Jbg to je pitanje vec jednom bilo i prelagano je - bar za one koji intenzivno prate BL...
Prvi gol je postigao Timo Konietzka tadasnji igrac BVB-a, na gostovanju kod smetljara...
Prvi gol je postigao Timo Konietzka tadasnji igrac BVB-a, na gostovanju kod smetljara...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nevjerovatno kakvi golovi danas
Treci gol Mainza,gol Braunschweiga pa Salihovic,Naldo
...i jos jedan=> golcina Klausa za Freiburg
Utakmica odlicna...bas kako je i Pale najavio
Treci gol Mainza,gol Braunschweiga pa Salihovic,Naldo
...i jos jedan=> golcina Klausa za Freiburg
Utakmica odlicna...bas kako je i Pale najavio
Vraća se Frajburg vraća 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Tekma je bila odlična, no to je bilo i za očekivati s obzirom sa su se sastajale dvije trkački moćne i napadački orijentisane ekipe, a i borba za opstanak je u pitanju.
Na kraju i zaslužena pobjeda Freiburga koji je sve bliže očuvanju prvoligaškog statusa.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Na kraju i zaslužena pobjeda Freiburga koji je sve bliže očuvanju prvoligaškog statusa.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
- gerdmuller
- Kontakt:
Wolfsburg se sve vise priblizava Leverkusenu 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Naldo je zasjenio sve ovom golčinom,zabi ga u stilu Ibrahimovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
„Ich bin vom gegnerischen Trainer beschimpft worden. Das ist kein Kollege. Mit dem Mann will ich nichts mehr zu tun haben.“ Nürnbergs Trainer Gertjan Verbeek über Freiburg-Coach Christian Streich.
Svađa jučer, Verbeek nije ni došao na press konferenciju kasnije. Očekujem i neku kaznu za od DFL-a za njega zbog oštrog kritikovanja sudije Dreesa.
Agieren statt reagieren
-
Bundesliga
- Kontakt:
I meni je jako drago zbog toga, nadam se da Leverkusen nece dobiti priliku da iduce godine bruka Bundesligu u Lp.gerdmuller je napisao/la:Wolfsburg se sve vise priblizava Leverkusenu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mario Basler zeli trenersku poziciju u Magdeburgu.Eh da mi je i to dozivjeti.
Mario Basler will Trainer beim 1. FC Magdeburg werden, sagte er "Sport im Osten"
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- gerdmuller
- Kontakt:
Ali bih daleko najsretniji bio kada bi ih Gladbach oboje shebaoBundesliga je napisao/la:I meni je jako drago zbog toga, nadam se da Leverkusen nece dobiti priliku da iduce godine bruka Bundesligu u Lp.gerdmuller je napisao/la:Wolfsburg se sve vise priblizava Leverkusenu
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nikad mi nece biti jasan onaj pad nurnberga u drugom poluvremenu jucer... Uzas, bili puno bolji prvo poluivrijeme dali gol za vodstvo na vrijeme I opet onako popuste...pad verbeka na psihickoj pripremi ekipe...sljedecekolo ce nam dati konacan odgovor na to ko su sigurni putnici u ligu prvaka ,bar prva 3 mjesta a isto tako moze dati odgovor za sigurne putnike u cvajtu... Naime stutgart igra protiv freiburga I tu ako nepobjede oni su glavni kandidat za ispadanje... Neverkusen ako izgubi od hsv mogu se pozdravit sa 3cim mjestom dok ce doofmund pobjedom nad golfom osigurati direktan plasman u ligu prvaka...isto vazi za nas ukoliko dobijemo werder koji je danas pobjedom rijesio pitanje opstanka...po idealnom scenariju hsv I sttutgart bi pobjedama bili 2 boda iza freiburga 5 kola do kraja...u meni tinja nada da ce freiburg biti taj koji ce ispasti na kraju a da ce hsv ili stutgart izborit opstanak kroz doigravanje...
Gledam tabelu Bundeslige i deveti Hoffenheim zabio cak 63 gola
,cak vise od drugoplasiranog Dortmunda(istina za jedan gol vise),svaka cast Hoffenheimu i nasem Salihovicu

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
RB Leipzig razmislja o pojačanjima za 2. ligu. Spekulacije spominju ovih 5 imena:
-Marco Meilinger (RB Salzburg) - lijevo krilo
-Florian Klein (RB Salzburg) - desni bek, austrijski reprezentativac
-Valon Berisha (RB Salzburg) - vrlo dobar centralni vezni igrač, norveski reprezentativac.
-Marvin Stefaniak (Dresden) - talentovani napadač, ima kuveta u njemu.
-Marcos Lopes (Man City) - ofanzivni vezni igrač, najbolji mladi igrač Citya i jedan od najvecih talenata na svijetu. Kad dodas jednog Martineza, Kimmicha, Poulsena, jasna je politika kluba i pokusaj da se sa talentovanim igračima kroz 3,4 godine pokusa uzdrmati cak i Bayern. NE bi me iznenadilo ako bi oni u prvoj godinu utukli 100 mil eura na pojačanja, jer je vlasnik najavio titulu u bliskoj buducnosti, no snove im niko ne moze zabraniti.
-Marco Meilinger (RB Salzburg) - lijevo krilo
-Florian Klein (RB Salzburg) - desni bek, austrijski reprezentativac
-Valon Berisha (RB Salzburg) - vrlo dobar centralni vezni igrač, norveski reprezentativac.
-Marvin Stefaniak (Dresden) - talentovani napadač, ima kuveta u njemu.
-Marcos Lopes (Man City) - ofanzivni vezni igrač, najbolji mladi igrač Citya i jedan od najvecih talenata na svijetu. Kad dodas jednog Martineza, Kimmicha, Poulsena, jasna je politika kluba i pokusaj da se sa talentovanim igračima kroz 3,4 godine pokusa uzdrmati cak i Bayern. NE bi me iznenadilo ako bi oni u prvoj godinu utukli 100 mil eura na pojačanja, jer je vlasnik najavio titulu u bliskoj buducnosti, no snove im niko ne moze zabraniti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.