RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
E što bi volio da im kod nas fali za prvaka... 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
More im falit jedino za cetvrto mjestoTitova-Juga je napisao/la:E što bi volio da im kod nas fali za prvaka...
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja bih volio da im fali za prvaka pa da dođu na hladan tuš kod jedinog pravog MOSTARSKOG kluba 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mujo kujeeeeeeee konja po mjesecuuuuuuuu, mujo kuje a majka ga kune, mujo kuje a majka ga kune........
Do kraja skupiti što više bodova, a ako neko uleti s dobrom lovom, nek nosi bodove...

Do kraja skupiti što više bodova, a ako neko uleti s dobrom lovom, nek nosi bodove...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nikada se ne spuštati na taj nivo, nikada kaljati obraz kluba, (vjerovatno je u prošlosti bilo takvi radnji), ali se nikako ne slažem sa istim i strogo osuđujem bilo kakav oblik nepoštenih radnji makar nam za titule/a falilo.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma šala bolan.Titova-Juga je napisao/la:Nikada se ne spuštati na taj nivo, nikada kaljati obraz kluba, (vjerovatno je u prošlosti bilo takvi radnji), ali se nikako ne slažem sa istim i strogo osuđujem bilo kakav oblik nepoštenih radnji makar nam za titule/a falilo.
FORZA VELEŽ
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemoj zamjerit' onda, ozbiljno uzimam rečenice gdje se god spominje nepoštenost kako u sportu tako i generalno u životu. Živio ! 
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma svijet je u globali pokvaren i nema više poštenja kao nekada. danas se poštenje smatra hendikepom, što je po meni katastrofa.Titova-Juga je napisao/la:Nemoj zamjerit' onda, ozbiljno uzimam rečenice gdje se god spominje nepoštenost kako u sportu tako i generalno u životu. Živio !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tako je mala razlika u ligi...Borac nam nije mogao ništa,Sarajevo nas dobi knap,onaj tamo hškž je izvukao bod...govorim samo o gostujućim utakmicama...
Nama fali tek malo pozitivne promjene u samom klubu.igrač-dva i bili bi konkurenti za sam vrh.
Nama fali tek malo pozitivne promjene u samom klubu.igrač-dva i bili bi konkurenti za sam vrh.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Tako je mala razlika u ligi...Borac nam nije mogao ništa,Sarajevo nas dobi knap,onaj tamo hškž je izvukao bod...govorim samo o gostujućim utakmicama...
@Alem85, tako je nažalost druže, ali na nama pojedincima je da i dalje razmišljamo samo svojim mozgom.
@tepsija, upravo to je problem. Na ovaj postojeći kadar fale još 3 igrača, ali nijednu sezonu poslije rata na ovamo nismo dočekali normalno, uvijek neke nagle promjene, veliki odlasci i dolasci...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Posmatrao sam današnji trening, izgleda po viđenom i uigravanju da ce Feja na sutrašnjoj utakmici izvršiti 5-6 izmjena u odnosu na kup, čini mi se da bi mogli sutra ovako nastupiti:
---------------Oštri------------
zlaja-- merza-----asim-- peja
---- - zvonic--- blagoje
----------ani janko sevko
---------------mirza
---------------Oštri------------
zlaja-- merza-----asim-- peja
---- - zvonic--- blagoje
----------ani janko sevko
---------------mirza
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zlaja desno ? Ne kontam, ali dobro.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
danas je na toj poziciji forsiran, bas kao i zadnjih 15 minuta protiv Olimpica na Otoci, samo što smo tad bili primorani tako igrati zbog povrede anija...Titova-Juga je napisao/la:Zlaja desno ? Ne kontam, ali dobro.
Zadnja izmjena: saffet, dana/u 29 mar 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
saffet je napisao/la:danas je na toj poziciji forsiran, bas kao i zadnjih 15 minuta protiv Olimpica na Otoci...Titova-Juga je napisao/la:Zlaja desno ? Ne kontam, ali dobro.
Nema on po meni dovoljno brzine, agilnosti i spretnosti da igra poziciju beka, ali eto hajde, ionako se daljni dio prvenstva igra za neki prestiž pa neću uzeti za zlo.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nadamo se najboljem, al opet nemoj me uzeti zdravo za gotovo, po viđenom sam ovo sve zaključioTitova-Juga je napisao/la:saffet je napisao/la:danas je na toj poziciji forsiran, bas kao i zadnjih 15 minuta protiv Olimpica na Otoci...Titova-Juga je napisao/la:Zlaja desno ? Ne kontam, ali dobro.
Nema on po meni dovoljno brzine, agilnosti i spretnosti da igra poziciju beka, ali eto hajde, ionako se daljni dio prvenstva igra za neki prestiž pa neću uzeti za zlo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma normala. Ja se nadam da Feja ima neki plan već sada kojih se igrača riješiti, kome da ponude nove ugovore i slično. To se sve već sada mora rješavati a ne 5 do 12 kao što su godinama radili pa smo stangirali.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Crveni_1922
Samo pobijeda dolazi u obzir!! Naprijed Rodjeni!!

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Pa ljudi moji kako se mi lako predajemo. Pogledajte nam raspored iduce 4 utakmice.
Haj da kazem relativno laksi. Sve mozemo zakuhati do kraja.
Treba stisnuti i traziti maximum od ove ekipe i da se ne predajemo.
Zeljo i svinje nam dolaze kuci uz dobar prisup igri i vijeru da se moze vrlo lako bi mogli doci do zeljene pozicije na tabeli, ako nista pomrsiti racune mnogima.
Milsim da navijaci treba da traze od igraca i uprave da se ide da 150 % snage i zelje.
Puno bodova je jos u igru i olako se predajemo to Velez sebi nesmije dozvoliti.
Nema veze sto smo ispali iz kupa ima ovde dosta jos do kraja.
Haj da kazem relativno laksi. Sve mozemo zakuhati do kraja.
Treba stisnuti i traziti maximum od ove ekipe i da se ne predajemo.
Zeljo i svinje nam dolaze kuci uz dobar prisup igri i vijeru da se moze vrlo lako bi mogli doci do zeljene pozicije na tabeli, ako nista pomrsiti racune mnogima.
Milsim da navijaci treba da traze od igraca i uprave da se ide da 150 % snage i zelje.
Puno bodova je jos u igru i olako se predajemo to Velez sebi nesmije dozvoliti.
Nema veze sto smo ispali iz kupa ima ovde dosta jos do kraja.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jao,1,85 na pobjedu Veleza...dismr,dismr.Hajmo mi zaokruziti taj lijepi koeficijent na svojim tiketima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.