Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Evo vratilo mu se za prosli gol, ono sto je on pokupio od stative, sad zbog njega pokupi Silva 
Oca joj yebem sto ne udje, sut fantastican
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je sve planirao, da se lopta odbije od stativu i dodje do Silve.
Bravo Edin.
Bravo Edin.
- legenda reala
- Kontakt:
gringo đe gol
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koji smor od utakmice...
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Edinu treba orden dodjelit kad moze igrat u ovoj ekipi. Pa ljudi za 40 minuta nisu ni jedan centarsut uputili.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mnogo seru. Imaju rupetinu u sredini, Dzeko utrcava slobodan prostor, i oni hoce opet preko krila tj. preko Zabalete.
Slazem se. Dzeko gori od zelje da zabije. Bori se trci kao nikad. Mase non stop da mu dodaju, otkriva se, aktivan. Ovu mu je pre pre bitna utakmica. Jedina spica, pa dosad bi trebao da ima oko 10 ubacaja a ono nista ?? Osim one jedne Silvine lopte. A tek onaj napad u 45 min. Bocni i krilo se spetljaju a Dzeko sam ko duh maseMozambik je napisao/la:Edinu treba orden dodjelit kad moze igrat u ovoj ekipi. Pa ljudi za 40 minuta nisu ni jedan centarsut uputili.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 mar 2014, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko odličan,sa kakvim levatima igra majko mila,ne zna niko ubaciti kako treba, zabaleta i navas vječiti levati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je bio Dzekin gol.
Koliko je imao srece protiv MU kod prvog gola, sad je toliko imao nesrece da ga on ne zabije.
Ali to je i onako nebitno. Bitno je vidjeti napredak i htjenje u njegovoj igri.
Koliko je imao srece protiv MU kod prvog gola, sad je toliko imao nesrece da ga on ne zabije.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Kako levati glavni kandidati za titulu i plus vode? Ne idu na visoke centarsuteve jer su stoperi Arsenala visoki pa vise idu na niske ubacaje, al svejedno im ciste. Mozda u drugom poluvremenu pokusaju koju visoku u prostor Edinu.admir1991 je napisao/la:Dzeko odličan,sa kakvim levatima igra majko mila,ne zna niko ubaciti kako treba, zabaleta i navas vječiti levati
Onda vjerovatno gledamo razlicite utakmice. Ja to htijenje danas nisam vidio...pisac je napisao/la:Ovo je bio Dzekin gol.
Ne kazem da su ostali bili nesto bolji, ali ni on nije nista posebno pokazao (izuzimajuci ovu stativu). Utakmica generalno je smor zivi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dobar Edin dobar jedan od rijetkih napadaca koji igra isto sa obadvije noge , jos da hoce koju Navas ili Zabaleta ubaciti u 16 
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali prema komentarima izgleda da je Dzeko dobru igru iz prosle utakmice prenio i na ovu. Vidio sam ovaj gol i steta je sto Dzeko nije zabio, ali nakon onog gola Unitedu, red je bio da on bude taj koji ce pogoditi stativu.
U drugom Arsenal mora krenuti naprijed i ocekujem da ce City postici jos 1-2 gola.
U drugom Arsenal mora krenuti naprijed i ocekujem da ce City postici jos 1-2 gola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ti haman nasao proslogodisnju utakmicu, pa gledas snimak?kobe24 je napisao/la:Onda vjerovatno gledamo razlicite utakmice. Ja to htijenje danas nisam vidio...pisac je napisao/la:Ovo je bio Dzekin gol.
Ali to je i onako nebitno. Bitno je vidjeti napredak i htjenje u njegovoj igri.![]()
Ne kazem da su ostali bili nesto bolji, ali ni on nije nista posebno pokazao (izuzimajuci ovu stativu). Utakmica generalno je smor zivi.
Dzeko trci kao i u prosloj utakmici, k'o navijen. Nije nesto impresivan, ali s obzirom da je jedinu akciju koja je licila na nesto odradio kako treba i pao go nakon njegovog suta, nema se sta prigovoriti. Utakmica je uopsteno negledljiva, City dao go, cuva loptu, a Arsenal pokusava nekakvim polukvalitetnim kontrama.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Previse duplih pasova, previse meljanja u sredini sto dozvoljava odbrambenim igracima Arsenala da se vrate i zauzmu polozaje. Ni jedne okomite lopte, ni jednog prodora i lopte iza ledja. Lopta ide sporo i napadac ovdje nema svrhe.
Dobio je jednu loptu, odlicno reagovao i to za sada cini prevagu. Sreca njihova pa je na suprotnij strani kilavi Arsenal koji ni jednu kontru ne moze iskoristiti.
Dobio je jednu loptu, odlicno reagovao i to za sada cini prevagu. Sreca njihova pa je na suprotnij strani kilavi Arsenal koji ni jednu kontru ne moze iskoristiti.
Da igraju Kolarov i/ili Milner dosad bi bilo vec 10 ubacaju za Dzeku. Dajem sta god, da bi Kolarov licno ubacio minimalno 4,5 lopti za Dzeku, kao uvjek. Milner jeste malo trom ali brate on kad igra krilo ubacije lopte ko lud. A ovo danas je bruka. Ok za Clichya svi znamo da ne zna ubacit, nije on kriv. A gdje su ostali igrac ?? Dzeku nikad nisam vidio da vise zeli gol. Non stop mase rukama ( sto inace ne radi ) otkriva se. Dzeko jednu loptu ko sto treba dobio i iz mrtvog kuta ljevom pogodio stativu !!Fordinjo je napisao/la:Dobar Edin dobar jedan od rijetkih napadaca koji igra isto sa obadvije noge , jos da hoce koju Navas ili Zabaleta ubaciti u 16
Steta ova utakmica je njemu jako jako bitna. Sa njom si cementira mjesto u prvom timu, ili polako gubi.
nije da ovi ne pokušavaju ubaciti, nego ne znaju i/ili ne mogu.. dodaj na to činjenicu da stoperi arsenala otklanjaju skoro svaki centaršut, bilo visoki ili niski.
- Centre forward
- Kontakt:
Korektno je odigr'o, ni manje ni više. Kako me nervira onaj Navas to nije normalno, odvratan je kako samo Španac zna bit'. Al i Džekson se leškari jbg, prija mu šetnja haman
, mora malo da trči više, da isprati igrača nakon što krene za njim a ne da odustane nakon par metara.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hvala **** da je Arsenal zabio. City umjesto da igra na napadaca da zakljuci tekmu. Oni si dodavaju nazed lopte ?? Nevjerovatno. Ako nista sad ce se opet malo igrati na Dzeku jer se mora. Nadam se da ce da iskoristi tu jednu sansu koju dobije. Da se je igralo na njega mogo je danas glatko het-trick dat toliko je zeljan igre.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Goalgetter, Proximic, zikerrz21 i 53 gosta.