2:0 (Popara,Škahić)marcelo12 je napisao/la:Kako je završila utakmica?
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
čestitam komšije na pobjedi...još da nas niste zeznuli u Gračanici bili bi mi još draži 

Undici stelle - ACM 1899
Uskoro će vidjeti i šira javnost onaj promašajBrcko87 je napisao/la:kako loša ekipa Podrgmeča..Ne pamtim kad je u Srebreniku gostovala lošija ekipa..ljudi su imali oko 60minuta igrača više i imali jednu šansu..Realno trebali smo dat najmanje 5komada šta smo sve mašali...Grila imo promašaj kakav nije vidjen na nasem stadionu..

Za ekipu Podgrmeča nemam riječi. Onako lošu ekipu odavno nisam gledao. 55 minuta (+ sudijske nadoknade u oba poluvremena) su imali igrača više a golu Gradine su u samo dva navrata zaprijetili (ako se ono može nazvati "prijetnjom") i to iz slobodnih udaraca.
Golman Gradine nepromišljeno startao, zaslužen crveni karton. Mislim da se ispod 3 utakmice kazne neće provući. Povrijeđenog igrača Podgrmeča ambulantna kola su odvezla sa terena.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
svaka cast lukavac x,najbolji ste..daj nam taj snimak..Zoom088 je napisao/la:Uskoro će vidjeti i šira javnost onaj promašajBrcko87 je napisao/la:kako loša ekipa Podrgmeča..Ne pamtim kad je u Srebreniku gostovala lošija ekipa..ljudi su imali oko 60minuta igrača više i imali jednu šansu..Realno trebali smo dat najmanje 5komada šta smo sve mašali...Grila imo promašaj kakav nije vidjen na nasem stadionu..
.
Za ekipu Podgrmeča nemam riječi. Onako lošu ekipu odavno nisam gledao. 55 minuta (+ sudijske nadoknade u oba poluvremena) su imali igrača više a golu Gradine su u samo dva navrata zaprijetili (ako se ono može nazvati "prijetnjom") i to iz slobodnih udaraca.
Golman Gradine nepromišljeno startao, zaslužen crveni karton. Mislim da se ispod 3 utakmice kazne neće provući. Povrijeđenog igrača Podgrmeča ambulantna kola su odvezla sa terena.

Nadam se da nam golman neće dobit toliko kazne..nemamo rezevnog golmana..Zlaja dugo nije branio..
OFK Gradina Srebrenik
Hajd promasaj manje ,vise.. dino je dobar igrac moze se svakom desit....al brate gledaj sandija iza gola kako reaguje hahahahahahahhhaha upisa se od smijehaaaZoom088 je napisao/la:OFK GRADINA - NK PODGRMEČ 2-0 (VIDEO)
-
- Kontakt:
uuu nokauta 

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Čestitke na pobjedi, neće valjda Igor dobit neku veliku suspenziju, ovaj potez mu nije trebao.
Forza Milan!
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala na cestitkama, bravo Grila prijatelju moj, imas pice veceras u MTV 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Iskreno, imao je i popara promašaj slican grilinom
-
- Moderator
- Kontakt:
da, možda čak i gorimarcelo12 je napisao/la:Iskreno, imao je i popara promašaj slican grilinom
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Tako da ne treba previse grilu prozivat..osim promasaja, Popara je, cini mi se, imao i dvije prilike gdje je direktno u golmana sutao
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Možete mi malo bolje objasnit tu lošu igru Podgrmeča? Zar tako da su loši? Po vašem mišljenju imamo li mi šanse u Sanskom Mostu?
Support your local club !
Ja bih ti rado objasnio, ali nema se sta objasnjavati. Nemaju igre nikako. Meni kolega govori "ma ovo je nemoguce, sigurno igraju 3 za 3", a onda ga ja napomenem da je u Sani bilo 1-1KonjicBOY je napisao/la:Možete mi malo bolje objasnit tu lošu igru Podgrmeča? Zar tako da su loši? Po vašem mišljenju imamo li mi šanse u Sanskom Mostu?

Ako oni budu ovako igrali i kod kuce onda ja u vasoj utakmici tipujem na 2 k'o kuca.
Zoom druže možda smo mi previše dobri pa su oni izgledali onako loše..Zoom088 je napisao/la:Ja bih ti rado objasnio, ali nema se sta objasnjavati. Nemaju igre nikako. Meni kolega govori "ma ovo je nemoguce, sigurno igraju 3 za 3", a onda ga ja napomenem da je u Sani bilo 1-1KonjicBOY je napisao/la:Možete mi malo bolje objasnit tu lošu igru Podgrmeča? Zar tako da su loši? Po vašem mišljenju imamo li mi šanse u Sanskom Mostu?.
Ako oni budu ovako igrali i kod kuce onda ja u vasoj utakmici tipujem na 2 k'o kuca.

OFK Gradina Srebrenik
Najbolji igrač ove lige..možda nekim sad bude smiješno al vrijeme će pokazat..
https://www.youtube.com/watch?v=Hp8OaXp-ld8
https://www.youtube.com/watch?v=Hp8OaXp-ld8
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Odakle je Skahic? gdje je ranije igrao,koliko god.ima?
Dajte malo promocije
Dajte malo promocije

25.10.1993 TuzlaHerLutwoII je napisao/la:Odakle je Skahic? gdje je ranije igrao,koliko god.ima?
Dajte malo promocije
Škaha je iz Srebrenika..prošao sve omladinske kategorije Gradine..Jedno vrijeme igrao u Češkoj Karvini..Vratio se u Gradinu u drugom dijelu sezone kad smo igrali PL..Poslije odlazi u Velež i nakon kratkog vremena se vraća u Gradinu iz nekih privatni razloga..nastupao je i za neke reprezentativne kategorije..
da napisem da mi nije rodbine,nije mi ni jaran a ni komsija..

OFK Gradina Srebrenik
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
trebao je od davno ko dijete doci u Slobodu, kad je Enes Mesanovic bio sportski direktor pa trazio te klince po Posavini i okolnim mjestima..gdje je tad zapelo, ne znam..a bas sam se u par navrata pitao sta je bilo od tog djeteta hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.