Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Puno bolje igra Arsenal u drugom a igraci city-a se vucu po terentu ko prebijene macke .
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrati loptu Toure ***** te ona.
Dok se City ne rijesi ovih sto igraju za sebe nece postati veliki klub...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
jbmti ovakvu ekipu. Ogadise mi fudbal
Eh sto Toure napravi glupost, mjesto povratnu Dzeki hoce sve sam.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Haj Toure ponesi tu loptu kuci i spavaj sa njom. Bla te lopta 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Da je vratio ovu loptu Dzeki, unio bi i Sagnu i Sczesnya u gol.
Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
džakailibu
- Kontakt:
da mi je znati sta si ti citao u zivotu!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Jesul te to pustili za vikend iz Jagomira, uzorno vladanje a ?Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- el-fighter
- Kontakt:
Slazem se. Ipak Dzeko danas nije zabio 2 golaPauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
Pelegrini se odlucio braniti u drugom poluvremenu i pogrijesio je. U takvom razvoju situacije Dzeko nije mnogo znacio na terenu. City je jako malo vremena provodio na Arsenalovoj polovici i steta zbog one situacije kada je Yaya mogao vratiti loptu Dzeki kada je Edin bio u odlicnoj situaciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije mogao nista, bio je konstantno udvojen al definitno manjak agresivnosti i trke u odnosu na United.
Previse pasivan u napadu,slabo se izvlacio na stranu , uglavnom izmedju dva stopera nije imao trunke prostora.
Previse pasivan u napadu,slabo se izvlacio na stranu , uglavnom izmedju dva stopera nije imao trunke prostora.
- sagitarius
- Kontakt:
Bravo klenuPauk je napisao/la:Nije ba...pustila me tvoja mama iz kreveta..i evo cujem opet hoce i zato me zoveMozambik je napisao/la:Jesul te to pustili za vikend iz Jagomira, uzorno vladanje a ?Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- alan_kardec
- Kontakt:
zakucavanje 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pauk je napisao/la:Katastrofa Dzeko danas...ovo sto sam ja vidio...pasivan dosta, lose kretanje, svaki duel izgubio, slabo citanje igre.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledao sam do gola Arsenala, nista posebno Edin (pogotov jer smo svi ocekivali opet 2 komada
), kao i cijeli city, ali i topnici, utakmica bezveze... steta sto ne udje ona lopta u gol...imam osjecaj da su i ovi se opustili, kontali lahko cemo, nema im ozila, walcota, koscielnog, ramseya itd.
Mislim da su morali pobijediti, jer imaju jos 2 gostovanja teza od ovog danasnjeg (everton, liverpool)...sad im je liverpool jedini konkurent, i to veci nego sto je chelsea bio prije ova 2 kiksa...jednostavno ljudi melju sve pred sobom...
Kako me nervira onaj kliši (clichy, valjda se tako pise), pa frajer je mogao haman cistih 10 centarsuteva uputiti, ali jok, ja ne znam jel' to zato st ne zna, ili mozda ne moze dobaciti do peterca
fakat me iznervirao...maltene sam bio pozelio da se povrijedi pa da udje kolarov umjesto njega...
Mislim da su morali pobijediti, jer imaju jos 2 gostovanja teza od ovog danasnjeg (everton, liverpool)...sad im je liverpool jedini konkurent, i to veci nego sto je chelsea bio prije ova 2 kiksa...jednostavno ljudi melju sve pred sobom...
Kako me nervira onaj kliši (clichy, valjda se tako pise), pa frajer je mogao haman cistih 10 centarsuteva uputiti, ali jok, ja ne znam jel' to zato st ne zna, ili mozda ne moze dobaciti do peterca
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], hansbosna, PingoFTW, RacioEmocionalan, Vaya i 61 gost.