NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Konstruktivno je,,glavni sudija meča Igman : Bratstvo kažnjen,,,ako ti smeta ,,žali se,,,u njegovo ime,, 
Juniori Bratstva poraženi od Slobode 1:2,,,,realno bi bilo neriješeno,,,,ali ni jedna ekipa nema se baš čemu nadat u budućnosti...ovo su trebali bit momci koji kucaju na vrata prvih ekipa ali teško,,,
-
fukara1919
- Kontakt:
A kadeti ?**** je napisao/la:Juniori Bratstva poraženi od Slobode 1:2,,,,realno bi bilo neriješeno,,,,ali ni jedna ekipa nema se baš čemu nadat u budućnosti...ovo su trebali bit momci koji kucaju na vrata prvih ekipa ali teško,,,
Nisam gledo kadete,,,al čini mi se da su gosti dobili 0:1,, nisam siguran,,tako da uzmi sa rezervom,,,
druze nasi juniori su ubjedljivo najgora generacija u historiji kluba**** je napisao/la:Juniori Bratstva poraženi od Slobode 1:2,,,,realno bi bilo neriješeno,,,,ali ni jedna ekipa nema se baš čemu nadat u budućnosti...ovo su trebali bit momci koji kucaju na vrata prvih ekipa ali teško,,,
Sloboda Tuzla
Kadete nisam gledo al juniori ne obećavaju,,,,očekivo sam barem onako tehnički dobru ekipu s obziro da dolaze iz dobre škole fudbala,,,,al brate tanko,,,od naših juniora nisam ništa posebno očekivo s obzirom kako se sa tom djecom radilo u proteklom periodu ,,,nažalost,,, 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja vas ne kontam idete na PL a idete da izguibite u Kaknju a da dobijete Slobodu7april je napisao/la:panta očistio kartone,sulja neće ići zbog povrede a sigurno znam da šuša ostaje u gračanici i neće putovati u kakanj baš zbog tog kartona,tako da protiv slobode igramou najjačem sastavu a oni nemaju šanse sa onakvom igrom..ado78 je napisao/la:Ja mislim da ce nas tako i srediti ovi iz slobode,njima je jedini nacin da dodju do pobjede to ako bratstvo ne bude kompletno a kako mi danas cocvjek rece u gradu koji su to igraci po 2 zuta kartona pred ovu tekmu dobro sam se zabrinuo,ti igraci su šuša,suljic,pantic i ako je tacno smigalovic i onda zamislite vi ako tu utakmicu u kaknju npr ako budu igrali šuša i pantic kako da im ne daju 3 kartoncesc4 je napisao/la:Bratstvo zeli u PL htjeli vi to ili ne... Bratstvo zeli pobjedit i Slobodu i Jedinstvo i nece biti nikakvih prodavanjaAli sramota je ovo sto neki ljudi iz Slobode pokusavaju uraditi i "podmazati" sudiju na mecu Mladost - Bratstvo da igraci koji imaju 2 zuta dobiju treci pa da ne igraju derbi
Na vasu nesrecu saznali smo na vrijeme pa neki igraci nece putovati u Doboj-Kakanj
Ima tu jos dosta stvari vezano za tekmu Bratstvo - Sloboda ali najbitnije je ce svi dati maksimum da pobjede i Slobodu i Jedinstvo
![]()
pa jedva ce doceakti sudije da ih kartoniraju pogotovo njih dvojicu a znamo da nam je odbrana jaka ali bez jednog od ove dvojice je vec problem a zamisli da ne igraju dvojica,ja da sam na mjestu nase uprave i strucnog staba ne bi uopste vodio ove igrace u kakanj ali zna i denis ako mu bude falio neko od ovih igraca protiv slobode da ce i njemu biti jako tesko i neugodno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh to cemo da vidimo sigurno da cete biti manjina na stadionuSaltCityAttack je napisao/la:
.prvo niko vam ne garantuje da nas mozete dobit jer tamo ce nas biti pun stadion garant .
nemaju luke taj kapacitet da vas prime ,a mi jedva cekamo i vas i Jedinstvo tako da....
gubimo na poluvremenu a od Mladosti NE SMIJEMO izgubiti
Undici stelle - ACM 1899
Ništa još nije gotovo ima nade,,,dobit Slobodu,razguzit Radnički,ponizit Jedinstvo u Čapljini je sve dogovoreno,Gošk isto tako voli lovu,Rudar ne lovi premijer ligu ,,,,i kad se probudite spao jorgan,,
...al nema veze sad če nova sezona ista furka i sve iznova i tako ukrug,,,,neko broji novce a neko gubi živce,,,nekoliko ublehaša levvate prave navijače i ljude koji bi sve za Bratstvo dali,,,

- badblueboylivno
- Kontakt:
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Kad Sloboda dodje sa Cirekom mirekom na celu pa kad razdere u po carsije Nizeligaski Klub Bratstvo sta ce onda da bude alibi????
Sve jeeeee laaaazzzzz, samooo pustaaa laaaazzzzz, sto se oko naaassss , u kruuggg vrtiiiii
Kad Sloboda dodje sa Cirekom mirekom na celu pa kad razdere u po carsije Nizeligaski Klub Bratstvo sta ce onda da bude alibi????
Sve jeeeee laaaazzzzz, samooo pustaaa laaaazzzzz, sto se oko naaassss , u kruuggg vrtiiiii
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
bujrum svima očekujemo lijepu nogometnu predstavuGorki je napisao/la:Komšije,imal` Bujruma za vikend next?
Idimidodjimi je napisao/la:Sad ce bit' prica da je trener odmarao igrace i nije ih slao dole u Kakanj radi kartona pa ce to biti alibi za neulazak u PL.
Na svu zalost ljudi koji zele da naprave negativnu atmosferu meni je nemogu pokvariti
Gorki je napisao/la:Komšije,imal` Bujruma za vikend next?
Ja sta vec nek ima
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cija je ona njiva s druge strane ? ako je suditi po ovom danas necemo mi moc svi na tribine stat da je.e rak raka 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahahaha nema tamo ce biti sve puno ko sibica gotovo je to..treba njivu zakupitultrasstyle_tz je napisao/la:cija je ona njiva s druge strane ? ako je suditi po ovom danas necemo mi moc svi na tribine stat da je.e rak raka
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma bit će kao i prošli put zajedno sa domaćinima na istoj tribini,bodrit svoj tim,ljudi smo 
Pobjeda je bolja od orgazma!
E vo ti jedan zlata vrijedan savjet,,,,u tu njivu i nesanjaj da uđeš,vlasništvo Husanovića a oni povlače puške jedni na druge,možeš mislit kako bi vi prošliultrasstyle_tz je napisao/la:cija je ona njiva s druge strane ? ako je suditi po ovom danas necemo mi moc svi na tribine stat da je.e rak raka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.