Možda bi bilo najbolje da Cholo odluči gurati do kraja na jednom frontu, jer postoji mogućnost da će ostati kratkih rukava u oba takmičenja. Ali kako se odlučiti šta favorizovati?
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Raspored im nije naklonjen, ali definitivno mogu do titule budu li ubjedljivi kod kuće i igrali kako znaju na gostovanjima. Lako moguće da će se o tituli odlučivati u zadnjem kolu, kada Atleti gostuje na Nou Campu. Igranje u CL nije olakšavajuća okolnost, ali dobra stvar je što ni njihov protivnik u četvrtfinalu, Barcelona, ali ni Real, kojeg protiv BVB-a očekuje težak posao, neće biti pošteđeni umora, povreda itd.
Možda bi bilo najbolje da Cholo odluči gurati do kraja na jednom frontu, jer postoji mogućnost da će ostati kratkih rukava u oba takmičenja. Ali kako se odlučiti šta favorizovati?
Istog sam mišljenja tako da je Atletico pridobio još jednog navijača u ovoj borbi za titulu u Primeri.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce Choleovi ratnici do kraja zadrzati lidersku poziciju i da ce konacno u Spaniji prekinuti desetogodisnju dominaciju Real-a i Barce...
Ako su dosad izdržali, valjda mogu stisnuti zube i do kraja sezone odigrati kako treba i na kraju naravno slaviti.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Teška ali zaslužena pobjeda protiv obrambene Granade, Costa još jednom zabija u pravom trenutku i donosi veliku pobjedu i prvu poziciju Primere drugo kolo za redom 
mozee raspored momcii i abd do titule ispred plasticara 
- Consigliere
- Kontakt:
Ne znam cijeli ali imaju gostovanja Bilbau, Valenciji i Barceloni... tako da ce im biti vrlo tesko ostati prvi.Torres_9 je napisao/la:mozee raspored momcii i abd do titule ispred plasticara
Gdje je onaj @juznjak?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Atleiko se dobro drzi nije im lagan raspored ali imaju Ludjaka Simeona.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo tri puta kod kuce od zadnjih 8 kola 
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Mislim da u ovom trenutku nitko u Europi nema navijača kao Atletico da osvoji Primeru. Vamos Atlete!!! 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mene podsjecaju na Dortmund u najboljim danima.Blaszczykowski je napisao/la:Mislim da u ovom trenutku nitko u Europi nema navijača kao Atletico da osvoji Primeru. Vamos Atlete!!!
Na isti nacin prikupljaju brojne navijace a sta bi tek bilo ako uspiju osvojiti ligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja mislim da ukoliko dobiju utakmicu u Subotu da ce na kraju i uzeti titulu...
Istina imaju tezak raspored do kraja sezone, ali se nadam da ce Cholo iz njih izvuci jos dodatne atome snage kako bi do samog kraja izdrzali pritisak Barcelone i Reala.
Istina imaju tezak raspored do kraja sezone, ali se nadam da ce Cholo iz njih izvuci jos dodatne atome snage kako bi do samog kraja izdrzali pritisak Barcelone i Reala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da su male sanse da se pobjedi u subotu a jos manje da se osvoji titula sa ovakvim rasporedom i protiv ovakvih konkurenata.Sezonom sam vec prezadovoljan i nadam se da ce klub nastaviti u istom ritmu i narednih sezona.
Ovom sezonom sam zadovoljan, nebi bilo razočaranje ni da se ne osvoji ništa, ali igrat svaku utakmicu do kraja sezone kao do sada i može svašta bit. U ligi prvaka četvrtfinale je odličan uspjeh, ali idemo do kraja nadam se
. I iduće sezone Atletico ide daleko u ligi prvaka.
Sutra protiv Athletica sljedi jedna od najtežih utakmica sezone, na San Mamesu je Atletico slavio u kupu ove sezone tako da nisu nepobjedivi.
To je derbi u kojem se nikad nezna pobjednik tako da se ništa ne može reći dok utakmica ne završi.
Sutra protiv Athletica sljedi jedna od najtežih utakmica sezone, na San Mamesu je Atletico slavio u kupu ove sezone tako da nisu nepobjedivi.
To je derbi u kojem se nikad nezna pobjednik tako da se ništa ne može reći dok utakmica ne završi.
Ja sam uvjeren da ukoliko naredne 2 utakmice pobijedite, uzimate ligu tj. odlucit ce se u zadnjem kolu.
Getafe, Elche, Valencia, Levante, Malaga - svaka cast tim ekipama, ali ako Cholo puca na titulu, a jeste, ovo ce sve posamarat
.
Najbolje za vas bi bilo da ispadnete iz LP, tesko mozete do kraja, a bolje se fokusirat na ligu jer nekako mi djeluje vaznije za Atletico i njegove navijace.
Getafe, Elche, Valencia, Levante, Malaga - svaka cast tim ekipama, ali ako Cholo puca na titulu, a jeste, ovo ce sve posamarat
Najbolje za vas bi bilo da ispadnete iz LP, tesko mozete do kraja, a bolje se fokusirat na ligu jer nekako mi djeluje vaznije za Atletico i njegove navijace.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cist penal nije sviran za Atletico 
I odmah poslije toga Koke zabiaj za 1:2. Svaka cast.
EDIT: Cestitke na pobjedi, Cholo majstor
.
I odmah poslije toga Koke zabiaj za 1:2. Svaka cast.
EDIT: Cestitke na pobjedi, Cholo majstor
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 29 mar 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Au kakva odbrana Courtoisa.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veoma bitna pobjeda, otkad ljudi govore nema snage Atletico, odustat ce ali vjerujteee koliko ta ekipa ima snage.. nekako im se sve poslozilo, te ovaj Costa zabija, te trkacki jaki a i tehnicki potkovani igraci.
Trener vrh
navijaci na nivou
vala red je da osvojee

Trener vrh
FC Bayern !!!!!
Velika pobjeda na San Mamesu za ostanak na prvom mjestu 
Definitivno klub koji ima velike ambicije , mentalitet i znanje.Nadam se da ce i narednih godina ova masina samo rasti kao klub.Cholo je kljuc svega , taj genije je yebena budala koja svojom pojavom ubrizgava adrenalin u svoje igrace.Nevjerovatan posao je uradio.Klub je rapirdno rastao kada su uspjesi u pitanju , blizio se dvojcu da bi na "opste" iznenadjenje ove sezone bio rame uz rame sa tim ekipama.
Zao mi je sto ce se sukobiti vec u ovoj fazi takmicenja Barca i Atletico.Oba tima su se ravnopravno mogli nositi sa bilo kim iz zrijebe , al' sta da se radi.Bilo bi lijepo vidjeti Cholove gladijatore kako razoruzavaju Bayern
Potpuno mi je svejedno ko ce proci u dvomecu LP.Siguran sam da obe ekipe mogu ici do same zavrsnice.
Zao mi je sto ce se sukobiti vec u ovoj fazi takmicenja Barca i Atletico.Oba tima su se ravnopravno mogli nositi sa bilo kim iz zrijebe , al' sta da se radi.Bilo bi lijepo vidjeti Cholove gladijatore kako razoruzavaju Bayern
Potpuno mi je svejedno ko ce proci u dvomecu LP.Siguran sam da obe ekipe mogu ici do same zavrsnice.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Tesko je rasti pored Barse, Reala i klubova iz EPL.Johny je napisao/la:Definitivno klub koji ima velike ambicije , mentalitet i znanje.Nadam se da ce i narednih godina ova masina samo rasti kao klub.Cholo je kljuc svega , taj genije je yebena budala koja svojom pojavom ubrizgava adrenalin u svoje igrace.Nevjerovatan posao je uradio.Klub je rapirdno rastao kada su uspjesi u pitanju , blizio se dvojcu da bi na "opste" iznenadjenje ove sezone bio rame uz rame sa tim ekipama.
Zao mi je sto ce se sukobiti vec u ovoj fazi takmicenja Barca i Atletico.Oba tima su se ravnopravno mogli nositi sa bilo kim iz zrijebe , al' sta da se radi.Bilo bi lijepo vidjeti Cholove gladijatore kako razoruzavaju Bayern![]()
Vec mnogi bale na Kostu i Kokea, igrace koje je nemoguce zamijeniti.
Da bi Atletiko rastao moraju uloziti dosta novca. Ne znam jesu li u mogucnosti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Da, bas je Costa nezamjenjiv kao sto je i Falcao bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.