AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
danas je kodnas jovan perisic dolazi al dzabe kad igra milan haha 

you call it madness but i call it love AC MILAN
Može biti gore jedino da ispadnemoTitova-Juga je napisao/la:Ma nema tu izlaska iz krize. Može se desiti eventualno jedna utakmica gdje ćemo odigrati iznad očekivanja i to slučajno. Ovu sezonu što prije zaboraviti, mada ni sljedeća neće biti Bog zna šta, to je sigurno, ali nisam siguran da može gore od ove.

Sad slijedi nekoliko laganijih utakmica, treba to dobiti i malo samopouzdanje podići.
Forza Milan!
- Titova-Juga
- Kontakt:
To bi možda čak bio i korak naprijed ako ćemo objektivno pričati s obzirom na generalnu situaciju u i oko kluba.
Neki boom se jednostavno mora desiti, nešto se veliko mora promijeniti. Mene najviše muči što C.S ne reaguje, sve je to nekako podtiho i nedovoljno JAKO za neke veće promjene...
Neki boom se jednostavno mora desiti, nešto se veliko mora promijeniti. Mene najviše muči što C.S ne reaguje, sve je to nekako podtiho i nedovoljno JAKO za neke veće promjene...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
MILAN (vs Chievo): Abbiati, Emanuelson, Rami, Bonera, Zaccardo, De Jong, Muntari, Honda, Kaka, Taarabt, Balotelli!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa radije bi rezervu F.K Ćekrćići gledao već ovog Boneru. Čiji slatki $hupak on tako moćno žvali kad kod svakog trenera dobiva priliku u prvih 11 u pichku mile Fadile više i bogalji...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Milan!
Marioooooooo
Marioooooooo

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovaj Rami ima fin centarsut.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
bonera moze uciti ove nase bekove kako se centrira....
ko bi rekao

- muha milanez
- Kontakt:
Tako je, sjajna akcija.. odlicno
Kakaaaaaaaaaaaaaaa

Kakaaaaaaaaaaaaaaa
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
uhhh kako igramo. bravo momci bravo maraio i kaka,,, cim se malo popravila igra odmah se vidi i rezultat...
idemo ovo dobiti kako bog zapovijeda
FM
idemo ovo dobiti kako bog zapovijeda

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Honda
Ovo bi Matri zabio

Ovo bi Matri zabio

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Joj Honde nakon onakve asistencije promasi nemoguce 
Sve u svemu nije lose
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sve u svemu nije lose

Il Club più titolato al mondo!
jbt kad pogledam da je samo 7 ekipa u ligi primilo vise golova od nas
, ali hajde neki pomak u ove dvije tekme, steta sto honda ne zabi ono da se i njemu malo digne samopuzdanje, sve u svemu sezona je propast treba do kraja pokusati sto vise uigravati ekipu tj neki kostur praviti ako se planiraju jos pojacanja kakva dovesti ne bi li do godine gledali bar mrvu nekadasnjeg milana

- Titova-Juga
- Kontakt:
Zanimljivo, da nije bilo asistencije Honde i gola Kake, tačno bi ih izdvojio kao najgore na terenu.
Taraabtu fali zadnji pas ko budali šamar. Vidi se da zna sa loptom, super tehničar (još sličnih nedostaju ovoj ekipi), ali zadnji pas mu je kriminalan. Uglavnom, naspram prijašnjih partija, ovo je mila majka, Chievo totalno u leru, obrana nije imala posla, HVALA BOGU jer znamo šta se dešava kad imaju. Forza Milan!
P.S
Nije mi drago da se Suljo ozljedio ali njegovo primanje lopte me tačno ubija u pojam.

Taraabtu fali zadnji pas ko budali šamar. Vidi se da zna sa loptom, super tehničar (još sličnih nedostaju ovoj ekipi), ali zadnji pas mu je kriminalan. Uglavnom, naspram prijašnjih partija, ovo je mila majka, Chievo totalno u leru, obrana nije imala posla, HVALA BOGU jer znamo šta se dešava kad imaju. Forza Milan!
P.S
Nije mi drago da se Suljo ozljedio ali njegovo primanje lopte me tačno ubija u pojam.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
suljo je ljudina ba.. Eto ti gledaj sad degenerika Essiena

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ništa bolji od njega, izgleda kao da je došao na izlet svaki put kad izađe na travnjak, ali barem mu je primanje lopte na nekoj solidnoj razini (vidi se da je nekada znao) što se ne može reći za Sulju.
Dat' će Bog pa ih barem 40% u klubu nećemo gledati sljedeće sezone, ja bi bio zadovoljan.
Dat' će Bog pa ih barem 40% u klubu nećemo gledati sljedeće sezone, ja bi bio zadovoljan.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Suljo je tip igraca koji treba svakoj ekipi. Ne buni se kad je na klupi, a uvijek je dobro dodje kad treba lomit protivnika 

Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Nece valjati ako pobijedimo 2 za redom i nastavimo ovaj neki mali niz. Odmah ce Galijani reci kako imamo sampione u ekipi, kako nam ne trebaju pojacanja, otkupice esiena,ramia i trabanta, vratiti ce se matri i nocerino i odmah ce to po njegovom mišljenju biti sampionska ekipa.
I tacno mi muka dođe kad vidim Esiena u Milanovom dresu,a hondi treba pod hitno oduzeti 10. i poslati na Krim da igra fudbala.
I tacno mi muka dođe kad vidim Esiena u Milanovom dresu,a hondi treba pod hitno oduzeti 10. i poslati na Krim da igra fudbala.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imamo već jednog takvog koji treba svakoj ekipi u De Jongu. Dva takva na terenu su samo patnja za svoj tim i sebe.
O Hondi više neću, reći će te da neopravdano kritiziram jer ("nije dovoljno vremena kod nas").
O Hondi više neću, reći će te da neopravdano kritiziram jer ("nije dovoljno vremena kod nas").
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
dobro je da nisam oso na party haha isplatilo se ostat kodkuce hehe u drugom u igru staviti saponaru i polija
you call it madness but i call it love AC MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.