AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakav dan za crveno-crne sto u TZ sto u Milanu 

Upravo zbog toga i kazem da je bio ocajan, zadnji pas mu je uvijek bio netacan.Zenga je napisao/la:Trebao mu je dati penal jer je pucao po golu a gostujuci igrac rukama odigrao, sve u svemu fali mu zadnji pas - strasan tempo u tijelo, zeljan dokazivanja, brz, agilan no zadnji pas mu je zaista ocajan.muxa je napisao/la:Pošto sam rekao da ću biti prvi kada ga bude trebalo kritikovati da ispunim obecanje![]()
TARABT JE BIO OČAJAN!!!
FORZA RAGAZZI
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Ma Taarabt je super opcija za zamjenu, ali da se oslanjamo na njega kao glavnog igraca kao sto bi neki zeljeli, to mi ne ide. Odigra on dobro, digne igru i ekipu, ali sam i dalje misljenja da nam treba novi igrac, odnosno desno krilo (kada se EL vrati).
svjestan sam kakva nam je ekipa, koliki im je domet i jest da je mrtvi chievo u pitanju, ali fino je napokon nekoga izdominirati.
zasigurno da ce u odredjenoj mjeri "dignuti" igrace ove pobjede.
svjestan sam kakva nam je ekipa, koliki im je domet i jest da je mrtvi chievo u pitanju, ali fino je napokon nekoga izdominirati.

zasigurno da ce u odredjenoj mjeri "dignuti" igrace ove pobjede.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Znači, danas je 29 Mart 2014. Dobro ću zapamtiti ovaj dan, Bonera je odigrao najbolje od svih naravno uključujući i Kaku iz II poluvremena iako je do prvog gola bio očajan.
Još nešto, molit ću nekog ako raspolaže podacima sa neke stranice možda da mi kaže statistiku (ne)tačnosti Taarabtovi dodavanja
Znači, doista, lik doslovno rečeno ne umije dodati loptu igraču koji stoji 2-3 m od njega, da ne pričam o nekim dužim dodavanjima. Definitivno najgori pojedinac na terenu.
Nego, lijepo je napokon vidjeti ovakav rezultat i to bez primljenog gola iako smo zbog onog panja Zaccarda i njegove dekoncentracije mogli komotno primiti iz penala, ali eto, Bog nas podario 2 utakmice zaredom bez primljenog gola
FUCKING WOW.
Profa me nervira sa ovim izmjenama. Ako mu sad nije vrijeme da proba mlade, ja ne znam kad je.
Nabrojat' ću koga bi ostavio jer ako počnem brojati koga bi prodao za sljedeću sezonu ne znam kad ću se zaustaviti.
Taarabtu svakako dati šansu jer posjeduje potencijal ali definitivno mora da poradi na nekim stvarima.
Ramiu također dati ugovor. Honde se riješiti bilo kome za bilo koliko, čovjek nije za Serie A.
Montolivo, Kaka, Balo, Cristante, Saponara, Poli-možda, De Jong, De Sciglio, Emanuelson, Pazzini, El Sharaawy. Ostalih se riješiti kako god znamo i umijemo za bilo koju cifru !
Još nešto, molit ću nekog ako raspolaže podacima sa neke stranice možda da mi kaže statistiku (ne)tačnosti Taarabtovi dodavanja

Nego, lijepo je napokon vidjeti ovakav rezultat i to bez primljenog gola iako smo zbog onog panja Zaccarda i njegove dekoncentracije mogli komotno primiti iz penala, ali eto, Bog nas podario 2 utakmice zaredom bez primljenog gola

Profa me nervira sa ovim izmjenama. Ako mu sad nije vrijeme da proba mlade, ja ne znam kad je.
Nabrojat' ću koga bi ostavio jer ako počnem brojati koga bi prodao za sljedeću sezonu ne znam kad ću se zaustaviti.
Taarabtu svakako dati šansu jer posjeduje potencijal ali definitivno mora da poradi na nekim stvarima.
Ramiu također dati ugovor. Honde se riješiti bilo kome za bilo koliko, čovjek nije za Serie A.
Montolivo, Kaka, Balo, Cristante, Saponara, Poli-možda, De Jong, De Sciglio, Emanuelson, Pazzini, El Sharaawy. Ostalih se riješiti kako god znamo i umijemo za bilo koju cifru !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- LegendKiller
- Kontakt:
Sreca pa Sedorf pravi ove egzoticne izmjene, inace bi i zaboravio da neki igraci igraju jos uvijek za milan. Ja ocekujem Saponaru a on odnekud izvali robinja, bio sam i zaboravio da igra kod nas. Nakon ulaska robija nisam vise ni gledao utakmicu.
Pratio sam i Paloskija veceras, momak je dobar igrac barem 3 puta bolji od Matrija.
Eh sad se treba vratiti u realnost i shvatiti da smo samo pobijedili neki Kijevo.
Pratio sam i Paloskija veceras, momak je dobar igrac barem 3 puta bolji od Matrija.
Eh sad se treba vratiti u realnost i shvatiti da smo samo pobijedili neki Kijevo.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Titova-Juga drug makar sam pogodijo da ce uci poli ali sam se nado da ce stavit i saponaru ali neznam sto stavlja flopa da igra bolje bi ja odigro nego robinho jao jao ali sta je tu je vazna je pobjeda i iduca utakmica koja ce biti u gostima kod genove:) da vezemo 3 pobjede zaredom nebi se ni bunijo da opet nedobijemo gol ko na ove 2 zadnje utakmice

you call it madness but i call it love AC MILAN
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako ništa barem Poli, ali Robinho ? To nikako ne shvatam... Želim Tassotiju mali odmor kod kuće da potvrdimo do koga je.. 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sta ima veze sto smo pobijedili "neki Chievo", ovakve ekipe su nam redovno uzimale bodove ove sezone. Pustite nas brate da se malo radujemo dok mozemo i imamo razloga.
Neka smo mi pobijedili, ono sto bi se reklo izdominirali, pa haj.
Ne kaze se djabe da se prvenstvo osvaja na malim, a ne velikim utakmicama.
Naravno, ne kazem da smo mi u ikakvoj trci za bilo kakve trofeje
, ali je cinjenica da su 3 boda i u velikim i u malim utakmicama jednako vazna.

Neka smo mi pobijedili, ono sto bi se reklo izdominirali, pa haj.

Naravno, ne kazem da smo mi u ikakvoj trci za bilo kakve trofeje

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ito sto kazes uvjek je bilo i bice na malim se osvaja prvenstvo i kup dobro da nisam oso na jovana haha ali nema veze iduci mjesec dolazi serif konjevic nadam se da nece igrat tak kad on dodje onda moram uvjek gledat livescore na mobitelu 

Jovan vise-manje, ali Serif se ne propusta. Milan igra svake sedmice, ali Sera ne.
Jesi ti cistokrvni slovenac ili samo zivis tamo? Malo mi cudno da slovenci prate Serifa.
ovaj nas kaka proigra samo na neke jubileje
... za ostale utakmice ocekujem da ce biti mrtvi prosjek.
kako god, forma je prolazna ali je klasa vjecna. meni ce on uvijek biti jedan od najdrazih milanovih igraca.

Jesi ti cistokrvni slovenac ili samo zivis tamo? Malo mi cudno da slovenci prate Serifa.

ovaj nas kaka proigra samo na neke jubileje

kako god, forma je prolazna ali je klasa vjecna. meni ce on uvijek biti jedan od najdrazih milanovih igraca.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
inzaghi3 je napisao/la:ito sto kazes uvjek je bilo i bice na malim se osvaja prvenstvo i kup dobro da nisam oso na jovana haha ali nema veze iduci mjesec dolazi serif konjevic nadam se da nece igrat tak kad on dodje onda moram uvjek gledat livescore na mobitelu

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!

Pohvalio sam Konjevica, sad ce me stici kemina kletva.

sorry na off-u

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Klauzula u Kakinom ugovoru omogućava mu da nas napusti na kraju ove sezone!!!
Galliani: "Kaka može da ode iz Milana nakon 30. juna, ako Milan ne igra u L.Š. sledeće sezone. Ima tu mogućnost, nadamo se da neće da je iskoristi."
Sve je moguce, cak je i sam izrazio zelju da ode igrati u SAD.
Iskreno, iako mi je jako drag igrac, ne bih imao nista protiv da ode. Pokaze klasu na momente, ali pretanko je to ove sezone, vidi se da su ga sustigle godine i da to nije onaj stari Kaka niti ce biti.
Radije sam za to da dovedemo novog, kvalitetnog i perspektivnog veznjaka, nesto tipa Eriksen.
Galliani: "Kaka može da ode iz Milana nakon 30. juna, ako Milan ne igra u L.Š. sledeće sezone. Ima tu mogućnost, nadamo se da neće da je iskoristi."
Iskreno, iako mi je jako drag igrac, ne bih imao nista protiv da ode. Pokaze klasu na momente, ali pretanko je to ove sezone, vidi se da su ga sustigle godine i da to nije onaj stari Kaka niti ce biti.
Radije sam za to da dovedemo novog, kvalitetnog i perspektivnog veznjaka, nesto tipa Eriksen.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rekao da će kada napusti Milan u MLS. Da li će to biti ove sezone ili za 2-3 ja ne znam... On u Milanu ima najveću platu skupa sa Balom i propalim Mexesom. Ja bih i Kaku i Mexesa pustio na kraju sezone. Kaka više nije Kaka. Ima on neke bljeskove, ali za 4 miliona € premalo ih ima. Mislim da je ovaj Taarabt duplo bolji igrač za Milan. Još kad se vrati faraone i nadam se Ninag biće to super.rope11 je napisao/la:Klauzula u Kakinom ugovoru omogućava mu da nas napusti na kraju ove sezone!!!
rope11 ma kaki ja slovenac haha ovdje sam rodjen i sve ali inace sam bosanac tacnije 100% musliman u bosni imamo kucu u selu kobas ako je ikad ko cu oko 50km od gradiske a milan mi je u krvi od 1 osnovne hehe imam cak i tetovazu na ljevoj ruci grb od milana:) jos malo pa zavrsavam studij iduce godine diploma itd...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu nikako da vas shvatim kad je Kaka u pitanju. Kako da igra svaku utakmicu dobro kad je cijela ekipa u qrcu? U sezoni kad je kompletna ekipa losa on je odigrao par sjajnih partija. Ne kazem da on treba biti nosilac igre ali ja se njega nebi odrekao tako lahko. Kaka je od ta 4 mil igrama zaradio barem 2 mil, dok imamo kamaru igraca koji zaradjuju 1,2,3 mil a igrama nisu zaradili ni prosjecnu platu u BiH.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.