Mislim da sa Celikom,velezom i Olimpicom nece biti problema.Celik sav okupiran i istrosen kupom,Olimpic i Velez bez puno motiva nece igrati nikakav bunker nadigravat ce se.FKZ1921 je napisao/la:Gledao sam danas Ol-Tr na Otoci.Travnik je potpuno nadigrao Olimpika, imao jedno tri mrtve prilike da gs nakanta.I ksko obično bude, u 92.min Olimpik zabija za 1:2.
Ovo kako je Ol.odigrao je vrlo loše. Znam da ce protiv nas igrati bolje, da ce to biti drugacija utakmica, ali, ne mogu se oteti utisku da su nespremni, podosta njih izgleda prilicno debelo (Zeba, Bogi, Kokot, Rizvanovic,...).
Bogi je igrao zadnjeg veznog, spor, ne trči. Zeba kao na terminu, Smajic bez ikakvog ucinka.
M.Karic se bukvalno igrao sa Torlakom i Regojem.
Budemo li mi pravi, dobijamo na Otoci.
Ali o tom potom.Nasa tema treba da bude Čelik.Do subote ništa drugo osim toga.
Danas se konacno izdesavalo par finih stvari (lagana pobjeda, povratak dva vazna igraca i vrlo važna pauza za rekonvalescente i onr koji su stalno igrali).
Mislim da recimo puno vise problema moze biti protiv Obarske gdje svi upisuju unaprijed tri boda,a jako nezgodna ekipa sa nedefinisanim statusom i ligi,i Rudar zadnje kolo,puno ce nam znaciti ako budu imali rijesen status do tada (premijerligasa ili prvoligasa),a derbi je derbi