Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
A mozda je srednjak bio i za krug,mozda 
Re: Odg: Emir Spahić
Nazaj u Zagreb ili Likce:) nek odigra Brazil i radio iz repke. Nasri mu je zivitna greskaVirtu4l je napisao/la:Šta reći, koju poruku poslati...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Titova-Juga
- Kontakt:
Cepi1981 je napisao/la:Spaha ima srecu sto su bosancerosi i suvise nego pasivni, isto tako brzo zaboravljamo. Kojim slucajem da je Spaha recimo kapiten Kolumbije nakon onog enormnog nepotrebnog kiksa u Parizu dobio bi metak u vugla bas kao Eskobar 94-te. Spaha mi je se tada zgadio za sva vremena i taj bezobrazluk se ne prasta.
O sebi si dovoljno rekao, ne bi da se upuštam u bilo kakvu daljnu konverzaciju nakon ovog.
P.S Vama je baš veselo pratiti vlastitu reprezentaciju u tolikoj mržnji prema jednom igraču iste, i to vidi molim te, kapitenu i najvećem borcu na terenu.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 29 mar 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Zamisli ti dokle to ide,dokle ide ta mrznja.Titova-Juga je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la:Spaha ima srecu sto su bosancerosi i suvise nego pasivni, isto tako brzo zaboravljamo. Kojim slucajem da je Spaha recimo kapiten Kolumbije nakon onog enormnog nepotrebnog kiksa u Parizu dobio bi metak u vugla bas kao Eskobar 94-te. Spaha mi je se tada zgadio za sva vremena i taj bezobrazluk se ne prasta.
O sebi si dovoljno rekao, ne bi da se upuštam u bilo kakvu daljnu konverzaciju nakon ovog.
U svakom klubu je guzicom vrata zatvorio, očigledno ce i u reprezentaciji tako biti...
Vuk dlaku mjenja al ćud nikada...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vuk dlaku mjenja al ćud nikada...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj ima svoje razloge, pa ne nastupa on ovdje kao fizičko lice Emir Spahić nego kao kapiten reprezentacije i ima da poštuje državnu televiziju koja će prenositi SP kao i njene gledaoce kojih u slučaju emitovanja bilo kakvih sadržaja vezanih za SP nije malo. Osim toga i u klubu se počeo ponašati vrlo drsko i bezobrazno čime šteti kako ugledu svog kluba tako i ugledu reprezentacije čiji je kapiten. Ako uzmemo u obzir i njegovu sramotnu igru protiv Egipta i neprihvatljivu nonšalanciju na terenu jasno je kao dan da mu kapitensku traku treba oduzeti što prije, a nakon SP-a treba razmisliti o njegovom pozivanju u reprezentaciju u budućnosti. Kabadahijsko ponašanje je slaba kvalifikacija, ovo je seljačko-krkansko ponašanje sa dna kace kakvom ne smije biti mjesta u profesionalnom sportu.
Izgleda da ja opasno visim,dirnuo sam u sustinu
Ne daj se Spaha Zmaju.
Ne daj se Spaha Zmaju.
Ne, nego pišeš nešto što nema veze sa zdravim razumom, a najmanje sa ovom temom.drummer je napisao/la:Izgleda da ja opasno visim,dirnuo sam u sustinu![]()
Ne daj se Spaha Zmaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Chupacabra
- Kontakt:
Haj psiholog nemoj više života ti.Cepi1981 je napisao/la:Slika vrijedi hiljadu rijeci, a u ovom slucaju i vise haha fakat ziku ga na faci mu se vidi da ima zescih psihickih problema. Dali je u pitanju manicna depresija, dali je sizofrenija ili pak sihri to bi trebali strucnjaci da se pozabave. Samo cu vam reci da bi ga i obicni laik provalio da nije u dure.
Ima,ima,itekako.To ti je kljuc pljuvanja po kapitenu.Virtu4l je napisao/la:Ne, nego pišeš nešto što nema veze sa zdravim razumom, a najmanje sa ovom temom.drummer je napisao/la:Izgleda da ja opasno visim,dirnuo sam u sustinu![]()
Ne daj se Spaha Zmaju.
Pa nije to samo sad,odkad se pljuje,ima i 6,7 godina najmanje.
Spaha skuzio,pametan momak i drzi se podalje,logicno.
Vidis,ovdje neki traze i radikalna rijesenja pa spominju izvjesnog kolumbijskog reprezentativa.
To je opasno i....bolesno.
Samo naprijed Spaha. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mojne da me prozivas i da mi stavljas rijeci u usta. Nisam pozivao na linc Spahe samo sam naveo primjer, jer cinjenica da nas je levat kostao EP.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Francuska i Kosevo, Miske ne mozemo ovako????Cepi1981 je napisao/la:Mojne da me prozivas i da mi stavljas rijeci u usta. Nisam pozivao na linc Spahe samo sam naveo primjer, jer cinjenica da nas je levat kostao EP.
Albanija i kosmodisk, Mravac?
A Rumunija i Mravac???
Cini se da si se uhvatio posla oko viskog napona a do sad si se bavio niskom strujom...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Neutralan88
- Kontakt:
Iskreno nije Emir Spahic toliko nevin koliko ga neki dižu u nebesa
Uradio je dosta ali i usrao je dosta..mogao je uraditi dosta jer je konkurencija bila loša
Uradio je dosta ali i usrao je dosta..mogao je uraditi dosta jer je konkurencija bila loša
Gringo i Virtu4l se iskristarlizirali u vodece zaracene strane.Preuzeli primat od cartme i hareta.
1946
Od kad pratim nasu repku od one prve tekme na podrucju BiH kada smo igrali sa Albanijom na BP 0-0 pa sve do blamaze sa Egiptom nisam propustio niti jednu tekmu. Otvoreno tvrdim da kroz istoriju nase repke ne postoji igrac koji je veci kiks napravio od Spahica tj. da nas je kostao direktnog plasmana na EP. I kako da ga ja gotivim, samo mi nije jasno kako brzo to zaboravljate?
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 29 mar 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Virtu4l je napisao/la:Davao je on izjave za birane medijesemir01 je napisao/la:pa i prije ovog priloga nije htio davati izjave za nase medijea KAPITEN REPREZENTACIJE zamislite da se ovo desi u Njemackoj...........
![]()
Zanimljivo da ga je i Sportsport.ba počastio epitetom kabadahije...
Nevjerovatno koliko nas lik ocrnuje pred svijetom.Ne može proći utakmica a da on ne napravi neki ispad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ah, to ti je taj dualitet, sve ima desnu i lijevi stranu...Head je napisao/la:Gringo i Virtu4l se iskristarlizirali u vodece zaracene strane.Preuzeli primat od cartme i hareta.
Jin i Jang
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Koji je kreten ovaj Topalbecirevic, eklatantan primjer nebitnog i nafuranog tipa, i to je samo prototip prosjecnog novinarcica u BIH. Malo je tu savjesnih ljudi.
A Emir mozda i nije najbolji insan na svijetu, onako populista je i raja uziva dok on glumi mangupa, tako je do sada bilo, a ko ima ista u glavi nece padati na te folove i problem je dijametralno suprotan stav istih tih pojedinaca padavicara danas. Medjutim, nakon svega procitanog i slusanog posljednjih mjeseci moja podrska Emiru.
A Emir mozda i nije najbolji insan na svijetu, onako populista je i raja uziva dok on glumi mangupa, tako je do sada bilo, a ko ima ista u glavi nece padati na te folove i problem je dijametralno suprotan stav istih tih pojedinaca padavicara danas. Medjutim, nakon svega procitanog i slusanog posljednjih mjeseci moja podrska Emiru.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.