igrači su bili borbeni i dali su sve od sebe, a ja sam lijepo rekao, ako na terenu ne budemo kvalitetniji, uzet' ćemo ih na publiku/navijače

pa njihovi igrači kad su izašli na zagrijavanje i gledali u sjever, k'o da su Boga vidjeli

1 pol je bilo tako, nije bilo neke kvalitete na obje strane da je odskakala, ali u 2 pol smo bili dosta bolji i trebali smo ubjedljivije slaviti, bez ikakve dileme
moram izdvojiti dva igrača, Krpić i Oma .. znači, ljudi se toliko troše, bore, da je to nevjerovatno, Krpić je jak k'o zemlja, znači, odbijaju se od njega

drago mi je da je zabio dva gola i nadam se da će nastaviti zabijati, mada, bilo me strah kad sam vidio da će pucati penal, u sebi govorim, ode ovo preko gola

očekivao sam da doktor Redžepi to odradi
Oma je prekucao, kud ćeš dalje kad momak izađe iz igre, koliko se potrošio

onda znaš da je dao čitavog sebe, svaka mu čast

a tek kako je poveo napad iz kojeg je pao prvi gol
što se atmosfere tiče, otkad dolazim na Tušanj, a to je od malih nogu, nikad ispunjeniji Tušanj i bolji atmosferu nisam doživio, to sam znači siguran

po meni, Fukare nisu imale bolje izdanje, kako u brojnosti, tako i u navijanju

vrhunski, svaka im čast, a košpicati opet ispoštovali, ludl'o brateuuuu
znači, očekivao sam pun stadion, ali ipak ne ovako pun i sigurno ne ovakvu atmosferu i za mene je ovo najdraža tekma Slobode kojoj sam prisutstvovao i sigurno meč koji ću pamtiti dok sam živ, a i poslije toga ako se može

vrhunski, nezaboravno, ne znam, oduševljen sam ..
na kraju, kao što kaže @ultrasstyle, halalio bih i PL, samo nek' sam ovo doživio, nek' se ide naprijed, nek' se živi Sloboda, neka vlada pozitiva, neka se vraća vjera u klub, navijače, itd, sve je to važnije od PL koji če doći sama po sebi
#SlobodaDoGroba!!!