I Aguero prije njega.geoxx je napisao/la:Da, bas je Costa nezamjenjiv kao sto je i Falcao bio.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
I Torres prije njega.Donnie Darko je napisao/la:I Aguero prije njega.geoxx je napisao/la:Da, bas je Costa nezamjenjiv kao sto je i Falcao bio.
Ako Atletico proda Costu sigurno ce dovest jakog napadaca. Ko je vjerovo da ce Falcao doc kad su prodali Aguera i Forlana, tako me ne cudi da dovedu npr. Suareza umjesto Coste 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Htio sam i Torresa navest, al ipak drugi je to Atletico bio.Dzoni je napisao/la:I Torres prije njega.Donnie Darko je napisao/la:I Aguero prije njega.geoxx je napisao/la:Da, bas je Costa nezamjenjiv kao sto je i Falcao bio.
Ako Costa ode, ne bi me izenadilo ni da se Villa vrati u stare dane i uvalja 30-ak komada u sezoni.
Ma ako Costa ode dobit ce za njega 50-60 miliona (lupam) i opet ce biti u igri za dovodjenje nekog superkvalitetnog napadaca.Donnie Darko je napisao/la: Htio sam i Torresa navest, al ipak drugi je to Atletico bio.
Ako Costa ode, ne bi me izenadilo ni da se Villa vrati u stare dane i uvalja 30-ak komada u sezoni.
Ljudi vec godinama imaju najbolje napadace,i cak ako dovedu nekog "anonimusa" ne sumnjam da ce kod njih proigrati i zabijati + 20 po sezoni.
Zamjena je vec u klubu i to je Leo Baptistao za kojeg sam siguran da ce izrast u zvijer ali nebi imo nista protiv kad bi se doveo Carlos Bacca.Koke nece nigdje ici.
Cestitike Atleticu na zasluzenoj pobjedi...
Nadam se da cu biti upravu sa svojom prognozom od prije neki dan kada sam rekao da je utakmica na San Mamesu kljucna za Atletico kada je borba za titulu u pitanju, iako ovu utakmicu pobjede da ce ih tesko neko skinuti sa prvog mjesta do kraja sezone.
Nadam se da cu biti upravu sa svojom prognozom od prije neki dan kada sam rekao da je utakmica na San Mamesu kljucna za Atletico kada je borba za titulu u pitanju, iako ovu utakmicu pobjede da ce ih tesko neko skinuti sa prvog mjesta do kraja sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Contentissimo
- Kontakt:
bravo momci, do titule ako ima pravde
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Preobratio seKawhi je napisao/la:AJMO DO TITULE!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Steta povredi se Costa 
Jučer napustio trening zbog ozljedeGracanicaAA je napisao/la:Steta povredi se Costa
Večeras po koliko toliko povoljan rezultat koji bi davao nade za uzvrat
Nisam nikako optimista pred veceras i misljenja sam da nece ostat puno sansi za prolaz posle vecerasnje utakmice jos pogotovo ako Costa ne bude igro.Tesko da se moze desiti da Messi odigra 4 utakmice lose protiv istog protivnika.
ima li kakvih novih vjesti u vezi Coste,na Marci je najavljen u pocetnoj postavi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- hule_barca
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Cholo toliko "glup" da baci u vatru Costu večeras ako će riskirati pogoršanje povrede. Uzvrat je za 8 dana a i svaka utakmica u ligi je novo finale. Također, večeras im je prioritet odbrana svog gola i odsustvo Coste se i ne bi osjetilo toliko koliko bi se osjetilo u uzvratu ili u Ligi.
Mes Que Un Club
Costa ipak igra od prve minute, možda i nije trebalo riskirat da ne pogorsa ozljedu
Idemo makar po minimalan poraz koji bi davao nade za uzvrat
Idemo makar po minimalan poraz koji bi davao nade za uzvrat
steta za costu nije ga trebao forsirati inace ona situacija igranje bartre ramenom(rukom) da je bilo obrnuto penal za uefalonu bi bio odmah
kakva golčinaaaaaa.
kakva golcina, halal mu pita
odlican razultat pred revans,sjajno odradjen posao i maestralan gol Diega
cujem komentator rece da je Cholo hvalio ovog malog Sosu,decko kada udje u istom trenutku ste imali igraca manje na terenu,toliko je los bio.
cujem komentator rece da je Cholo hvalio ovog malog Sosu,decko kada udje u istom trenutku ste imali igraca manje na terenu,toliko je los bio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.