NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo dole
Al zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda

www.nkbratstvogracanica.com
Momak,,,malo se uozbilji ljudi čitaju ovaj forum,,,Bratstvo ne može dobit Slobodu jer nema kvalitet i to je jasno ko dan,,,,a slijedi ti niz od jedno 4 do 5 utakmica bez pobjede,,,Sloboda,Radnički,Jedinstvo itd,,,i samo se nadaj nada posljednja umire,,,cesc4 je napisao/la:Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo doleAl zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda
![]()
Zivi bili pa vidjeli**** je napisao/la:Momak,,,malo se uozbilji ljudi čitaju ovaj forum,,,Bratstvo ne može dobit Slobodu jer nema kvalitet i to je jasno ko dan,,,,a slijedi ti niz od jedno 4 do 5 utakmica bez pobjede,,,Sloboda,Radnički,Jedinstvo itd,,,i samo se nadaj nada posljednja umire,,,cesc4 je napisao/la:Da i jos bi samo htio da dodam da je prvi covjek kluba svojevremeno igrao za Mladost DK tako da ne sikirajte se vi dezurni pljuvaci nista , jos u cetvrtak sam vam (ja koji i dalje gajim nadu da mozemo u PL) rekao da gubimo doleAl zato dobijamo naredne utakmice a prva je Sloboda
![]()
![]()
"Crveni " ce da to riješe
Bratstvo gubi 100% protiv Slobode,
Imamović će to da sredi
Imamović će to da sredi
Pokusavale su i vece "face" od njegaqqlele je napisao/la:"Crveni " ce da to riješe
Imamović će to da sredi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ja ba...sigrno da je strasni dasa,daso il kako se vec zove i Bakira vec 2 puta o.d.j.e.b.o...cesc4 je napisao/la:Pokusavale su i vece "face" od njegaqqlele je napisao/la:"Crveni " ce da to riješe
Imamović će to da sredi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce teska utakmica, mislim da jedan gol odlucuje sve..
nadam se samo da će uprava NK Bratstvo poduzeti sve naredne sedmice, počevši od ponedjeljka da utakmicu organizuju na niovu na kojem ovaj susret sa Slobodom i treba da bude organizovan i pripremljen 
Undici stelle - ACM 1899
- 7aprildomemoj
Dobar pokušaj Albi
sad ti ova liga tamam
a do juče svrš..o na izjave Veličanstvenog o PL
. Nadajte se i dalje a mi koji pratimo Bratstvo skoro 40 godina i idemo od Bihaća, preko Bugojna, Rodoča itd. sa voljenim klubom znamo najbolje stanje. Odmah smo govorili da su to priče za malu djecu i predizborna obećanja a sad što se vas nekoliko prilimilo na to to je vaš problem 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Covjek vas filuje glupostima o PL, prošle sezone je isto bilo pa udje vitez a bratstvo cijeli vrijeme u vrhu, godinu prije tog bratstvo u utrci sa gradinom pa zavrsi na kraju na 5 mjestu, i ove godine ista situacija, opet u vrhu a zavrsit ce 4-5 . zivi bili pa vidjeli
Sloboda uzima 3 boda 100% .
Sloboda uzima 3 boda 100% .
200 ?cesc4 je napisao/la:Ljudi bice snimak vidicete kakve smo golove primili pa malo mucnite glavom kome iz TK gori pod nogama a Daso ga ne voliIgraci su cuvani jer znate (vecina vas) da Daso ima fetish na Slobodu i da je to njemu glavni cilj (pobjedit vas)... Premije za pobjedu protiv vas su jako dobre a kako sam cuo te premije dolaze iz Bihaca... Tako da preporucujem da nas i vi premirate protiv Jedinstva
![]()
@staragarda
Sto se tribine tice ja sam cuo al nista jos nije sigurn da ce pustit box( al valja oko 200 fukara) A na drugu tribinu uvjek mozete uci samo ne znam kako ce ogranicit mjesta jer ne moze covjek na covjeka
Smislit ce nesto , a ja ako saznam javim ti
- nesvrstani
- Kontakt:
najbolje da se utakmica igra na tusnju, vama dzaba ulaz i pare od karti 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
7aprildomemoj je napisao/la:Dobar pokušaj Albi![]()
![]()
sad ti ova liga tamam
![]()
![]()
![]()
![]()
a do juče svrš..o na izjave Veličanstvenog o PL
. Nadajte se i dalje a mi koji pratimo Bratstvo skoro 40 godina i idemo od Bihaća, preko Bugojna, Rodoča itd. sa voljenim klubom znamo najbolje stanje. Odmah smo govorili da su to priče za malu djecu i predizborna obećanja a sad što se vas nekoliko prilimilo na to to je vaš problem
ko bi reko da covjek koji 40 godina prati Bratstvo moze dozvoliti da mu daso radi sa voljenog kluba sta hoce
eh sad ko spominje obecanja i ko se lijepi na prico o PL ,kome je sad krivo
eto subote probaj u masi dobaciti koju svom dragom putnom savezniku(jesili kada i na nocenju bio sa njim
pusti jarane glas lak+se ce ti biti naravno ako imas .... mada po tvojim dosadasnjim reakcijama
Stvarno ti se divim ko navijacu 40 godina pratis klub ,svaka cast nemam rijeci
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de vi, posebno ko ima veze sa klubom, manje prepucavanja a vise kontanja kako ce svi stat i gdje
kolika cijena karte se ocekuje?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
3kmultrasstyle_tz je napisao/la:de vi, posebno ko ima veze sa klubom, manje prepucavanja a vise kontanja kako ce svi stat i gdje![]()
- 7aprildomemoj
Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnosti
To radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama
. Gračanlija će bit jedna milja uvrh glave tako da će ostat i slobodnih mjesta no sikiriki.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
slažem se u potpunosti sa svim što si napisao,a ovi što čekaju po 10KM svakog vikenda oni su najgori i najviše pričaju protiv bratstva,to sam se i sam uvjerio,a za jučerašnji poraz sinoć u čaršiji svi sve znaju i da je prodano i da su igrači namjerno ostavljeni na klupi,pa gdje ja živim i koje bratstvo ja gledam,cccccc.........7aprildomemoj je napisao/la:Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnostiTo radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama
. Gračanlija će bit jedna milja uvrh glave tako da će ostat i slobodnih mjesta no sikiriki.
-
samolukavac
- Kontakt:
Ljudi vi ste se osigurali, osvojit ćete još 10 - tak bodova do kraja i to je to, jer sad slijedi trgovina prava, dolazi vam Sloboda, gostujete u Lukavcu, dolazi vam Jedinstvo, pa idete na dva vezana gostovanja u Hercegovinu (Čapljina, Gošk) slijedi vam sad pad jedan, ali riješili ste sve brige tako da opušteno možete da igrate, a bogami fino i da zaradite 
Ja samo nezz otkud tebi sve te informacije,pa svaka utakmica u tebe kupljena/prodana,prico si da dolaze italijani pa sad i ova prodana,da ti ja kazem za ovu tekmu ta utakmica je vjerovatno pustena jer ljudima treba ali ce biti vracena sledece godine jer je daso dole igro za mladost i to je normalno,prico si da igraci koji imaju po 2 kartona ne trebaju igrati dole i eto nisu igrali i sad opet kazes najerno ostavljeni na klupi,pa naravno da jesu pa jeli bolje da smo ovdje kompletni u subotu,susa i sulja da su igrali tamo i dobili kartone ti bi vjerovatno reko da su prodali i da su namjerno dobili kartone da ne igraju protiv slobode ali nazlost tvoju nisu dobili pa neces moci dalje pricat o kupoprodaji,jedva cekam tvoje postove u ovoj sedmci i prave provjerene info kao do sad7april je napisao/la:slažem se u potpunosti sa svim što si napisao,a ovi što čekaju po 10KM svakog vikenda oni su najgori i najviše pričaju protiv bratstva,to sam se i sam uvjerio,a za jučerašnji poraz sinoć u čaršiji svi sve znaju i da je prodano i da su igrači namjerno ostavljeni na klupi,pa gdje ja živim i koje bratstvo ja gledam,cccccc.........7aprildomemoj je napisao/la:Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnostiTo radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. Neka proće vas. Tuzlaci nemate brige za ulaz. Tribine su duge 120 metara a ima 12 redova. Šest redova je pod stolicama a 6 beton. Može stat sigurno 3000. Nek vas dođe Fukara 400 možete komotno stat u box i još 200-300 košpičara zajedno sa nama
De da razjasnimo vise utakmica pustena zato sto je Daso igrao dole (ima i slika Dase i njihovog glavnog)... Takode pustena da se ljudi spase a da se izbace Banovici.... Protiv Slobode se igra na pobjedu... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.