Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BadrHari
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la BadrHari » 30 mar 2014, 11:44

Monolog je napisao/la:Davno sam rekao i stojim iza toga - bacam ture u kafani kad Salihovićev centaršut pogodi glavu nekog našeg reprezentativca
:lol:
I meni je cudno sto u Hoffenheimu redovno pogadja Modestea i ekipu u čelo, dok kod nas nije dobar centaršut uputio od kad smo Estoniju 7:0 dobili. :)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 30 mar 2014, 11:53

Napiso sam vec prije da sa njim nesto nije uredu. Ili je se "pohasio" kako nas narod kaze ili ima neke psihicke probleme.
Ja kad sam vidio kako je se otvratno ponasao na terenu u Innsbrucku i kako je se onoom navijacu obratio poslje utakmice postao mi je odvratan. Nikad nisam zaboravio ono protiv Francuske ali sam oprostio, ali trenutno sto se sve oko njega desava pokazuje da on vise nije za kapitenske trake. Kapiten treba biti uzor za sve ostale, a on nikakv uzor vise nije.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 30 mar 2014, 12:09

Virtu4l je napisao/la:I Barbarez je šamarao po Bundesligi, ali u našim očima je ostao veliki od početka do kraja. Zašto? Zato što je Sergej prije svega veliki čovjek, zato što nije egoista i reprezentacija i njegovi saigrači su mu uvijek bili na prvom mjestu, nikad nije bio kontradiktoran, nije tjerao svoju pravdu i nije bio drzak prema nama, i ono najbitnije navijače je poštovao isto onoliko koliko su oni njega poštovali.

Emir to pokušava, ali jednostavno nema stila, pokušava nazor biti neko i nešto, a metode su mu uvijek pogrešne, kao i tajming. Nikad se nije izvinuo za svoje ponašanje, nego ide iz greške u grešku, tako da je logično da masa kad-tad prepozna da je problem u njemu lično i da izgubi podršku.
Ne velim. Samo mi zanimljivo da se masa vazda opameti nakon jedne loše partije, a pobudali nakon dobre.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 mar 2014, 12:40

Neka je sram svakog od vas koji ste nasjeli na novinarske patke... :(
Zaboravili ste hektolitre znoja koje je ovaj covjek prolio za nas dres, a lijepite se na novinare koji primaju platu i koji su time automatski ovisni pisati ono sta platodavac zeli...
Nama bosancima od glave samo trebaju oci da vidimo i usta da mozemo jesti, mozak nam nije ni potreban jer dobivamo gotove zakljucke od medija... :(
Sramota... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 12:54

Zato slika vrijedi više od hiljadu riječi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 mar 2014, 12:59

SInoc gledam onu emisiju sport aktuell i kako je uletio klizeci na igraca kraj desne aut linije prije tog "sipka" stvarno van svake pameti nema mjeru u duelu,poceo je da gubi zivce..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 mar 2014, 13:05

Yebo vas i golman Eintrachta i sugava njemacka javnost :x

Meni je SAMO bitno sta Spaha pokazuje na terenu u nasem dresu a to je uvijek 100%. Grijesio je naravno, ali grijesiti je ljudski.

I kad je osamario Marina: Bravo Spaha, udari cetnika!, sada: Jao, bahati bosanski seljak udario njeznog njemackog igraca :crazy: :crazy:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 30 mar 2014, 13:14

Nije ovaj srednji prst Spahe toliko strašan dogodi se takvo nešto u jeku borbe. Ja lično bi volio da Arslanagić sredi papire do SP-a, a Spahu bi prebacio na poziciju zadnjeg veznog i tako riješio najveći problem naše repke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 30 mar 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 mar 2014, 13:14

Za mene je od početka bio seljak i kabadahija... Tokom karijere je samo vise i vise ljudi uvjeravao... Kako je krenuo, uskoro ce i sve Bosance uvjeriti... U svakom klubu je guzicom vrata zatvorio a kako izgleda i u repki ce...

Svaka mu čast za dobre partije u repki, ali jasno je da je on krava koja daje 25 litara mlijeka i onda jednog dana to sve nogom ćušne i prospe....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 30 mar 2014, 13:31

Kakve se ovdje gluposti pišu to nije normalno.Prvo 90 % ljudi ovdje ne zna ni sta znaci kabadahija nit' kog kurca, al eto neko je nekad proturio taj izraz i sad ga oni domino efektom nastavljaju koristiti. Drugo , prave se neke formacije bez Spahe na SP, ide se dotle da se izjavljuje da je Arslanagic trenutno bolji stoper, pa cak i da je Kolašinac koji nikad u zivotu nije igrao tu poziciju bolji.Frajer dao dijagnozu Spahi na osnovu slike i preko foruma zakljucio da je sizofrenicar.Sve sami psiholozi, strucnjaci, menadzeri, treneri i sta sve ne pisu na ovoj temi

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 mar 2014, 13:40

Spaha, Vedo i Salihovic:

slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 mar 2014, 13:42

BadrHari je napisao/la:Ma dosta je vise i price da je nas najbolji stoper...

Sad garantujem da bi Kolasinac mogao stopera igrati, a Salihovica vratiti na beka.
Ja se nadam da se ti salis, druge nema. Kolasinac je mlad i zelen, njemu treba podrska starijih igraca da izraste u vrhunskog igraca, na beku kao i na poziciji stopera, od Spahica moze puno toga na terenu da nauci, ipak je isti nas najbolji stoper.

Sto se tice tvog prijedloga, mogu samo reci da je ludjacki, nista vise. Dva nova stopera, neuigrana, plus Salihovic koji nije ljevi bek, dakle tri od cetiri igraca pod pritiskom, dodatno nema ko na terenu da ih vodi.

Svidjelo se to nekome ili ne, Spahic je ultimativni lider na terenu i svakoj ekipi je takav igrac potreban. Vidim da Virtual kolo vodi na ovoj temi nakon Spahiceve jucerasnje reakcije pa i pod cijenu da zraka vani ne udahne.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 13:48

DonCorleone je napisao/la:Vidim da Virtual kolo vodi na ovoj temi nakon Spahiceve jucerasnje reakcije pa i pod cijenu da zraka vani ne udahne.
Loše vidiš, upravo uživam u tome da su ljudi napokon shvatili o čemu pišem godinama, ima još nekoliko vas tvrdoglavih i preponosnih da priznaju svoje greške, ali doći ćete i vi na red, pobrinuće se kapiten i za vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 mar 2014, 13:54

Ja nemam apsolutno nista potiv da priznam gresku ako sam neku pocinio, samo ne znam u cemu covjek da pogrijesi ako podrzi kapitena reprezentacije, pogotovo u trenutku kada su alternative Pandza, Vranjes, Zukanovic i Co.

Eto ovaj tvoj pajdo BadrHari izjavi da bi zelio da vidi na stoperima Arslanagica-Kolasinaca i na ljevom beku Salihovica.

Dakle to je ta vasa iracionalna logika koja bi nas odvela u propast, iz tog razloga covjeka ne diram, jer znam da bolje nemamo i dok se ne dotice direktno nase reprezentacije, apsolutno mi je svejedno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 mar 2014, 14:08

Sve koji prave formaciju bez Spahe u odbrani ja ih ne smatram uracunljivim, jer tako nesto zdrav razum ne moze zboriti...
bez uvrede...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 30 mar 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 30 mar 2014, 14:16

Ja nigdje nisam nikada rekao da Spaha ne treba igrati na SP...

On jeste nas najbolji stoper.... Ali isto tako mislim da je seljak, fakin, kabadahija kao čovjek, ono sve najgore sto je mnogo puta dokazao kako van tako i na terenu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 14:50

slika[/quote]

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 mar 2014, 14:52

DonCorleone je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Ma dosta je vise i price da je nas najbolji stoper...

Sad garantujem da bi Kolasinac mogao stopera igrati, a Salihovica vratiti na beka.
Ja se nadam da se ti salis, druge nema. Kolasinac je mlad i zelen, njemu treba podrska starijih igraca da izraste u vrhunskog igraca, na beku kao i na poziciji stopera, od Spahica moze puno toga na terenu da nauci, ipak je isti nas najbolji stoper.

Sto se tice tvog prijedloga, mogu samo reci da je ludjacki, nista vise. Dva nova stopera, neuigrana, plus Salihovic koji nije ljevi bek, dakle tri od cetiri igraca pod pritiskom, dodatno nema ko na terenu da ih vodi.

Svidjelo se to nekome ili ne, Spahic je ultimativni lider na terenu i svakoj ekipi je takav igrac potreban. Vidim da Virtual kolo vodi na ovoj temi nakon Spahiceve jucerasnje reakcije pa i pod cijenu da zraka vani ne udahne.
Ta prica o Kolasincu da mora uciti od nekog da bi postao klasa ne pije vode.
Momak u Ligi Prvaka cuva igrace svjetske klase redovno, u Schalkeu koji u odbrani nema neke ucitelje.

Pola kvalifikacija se igralo sa Spahom i Vranjesom, pa je na pola kvalifikacija Ogia zamijenio Bicakcic, tako da je glup argument neuigranost. Kroz zadnjih nekoliko kvalifikacioni ciklusa bilo je vise Stoperskih tandema i po meni je vrijeme da se zamijeni i 34-godisnji Spahic.

Ako si gledao reprezentaciju zadnjih 5 godina, mogao si vidjeti da je Salihovic navikao na poziciju beka. Znam da nije bek po prirodi, ali je dugo u reprezentaciji bek. U Hoffenheimu je vođa na terenu, mogao bi biti i ovdje.
Dalje, jel mora izmedju stopera biti vodja citave odbrane... Zasto to ne bi bio Asmir naprimjer.

I za kraj, najbitnije, jel ti ne vidis koliko je covjek opao sto se kvalitete tice :?:
Kakav ultimativni lider, kad je prolupao covjek 2013/14 sezonu, sustižu ga godine i ispadi na terenu su sve cesci.
Gledaj malo Leverkusen i reci da je to isti Emir od prije 2 sezone.
Igra toplo-hladno, ili totalno briljira ili bude direktan krivac za poraz jos crveni karton dobije..
Ovo docnije je mnogo, mnogo cesci slucaj, jos kako je stariji mora se spustati na niske grane i prljave poteze ne bil' zaustavio igraca koji mu pobjegne.
Ako si procitao citav post vidio bi da sam napisao kako bi rezultat trpio u pocetku..
Kolasinac ce izrasti u odbrambenog igraca Svjetske Klase, i to zelenilo ce kod njega brzo nestati i imati cemo lidera odbrane za buducnost. 8-)
Imaj na umu i da je Bicakcic 1990.-o godiste, znaci druze moj moras se osigurati i za godine sto dolaze. ;)

Kad si reprezentativni kapiten, lider je mnogo siri pojam. Ovo sto Emir radi se ne moze trpiti jos dugo..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 14:59

Šta god da je uradio, morali bi imati malo više poštovanja za čovjeka kojem je reprezentacija svetinja, i za koju nikada nije bio povrijeđen, a i kada je bio opet je igrao. ;)

Tačno bih volio da ga Sušić ne pozove, pa onda poslije SP-a da vidim komentare ovih što bi sastavljali odbranu bez Spahe :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 mar 2014, 15:10

Da napisem sad kratko i jasno, da me ne bi pogresno shvatili ...

1.Spahino je proslo, mora se naci novo rjesenje za odbranu. Ne kazem da ne moze Spaha jos malo igrati, ali sto je stariji dozivjeti ce veci decline i sve ce biti gori. To je prirodno.

2. Ispocetka ce biti tesko, ali vremenom dva moderna i mlada odbrambena igraca koja igraju u Top Ligi bi kad tad proradila.

3. Doslo bi do smirivanja tenzija, i normalne situacije u reprezentaciji. Ovako se brukamo od Egipta i izgledamo krajne neozbiljno kao reprezentacija.

4. Nama ne treba lider koji donosi nemir u reprezentaciju. Nama treba stalozen kolektiv koji se mora uspostaviti pod svaku cijenu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 31 gost.