DonCorleone je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Ma dosta je vise i price da je nas najbolji stoper...
Sad garantujem da bi Kolasinac mogao stopera igrati, a Salihovica vratiti na beka.
Ja se nadam da se ti salis, druge nema. Kolasinac je mlad i zelen, njemu treba podrska starijih igraca da izraste u vrhunskog igraca, na beku kao i na poziciji stopera, od Spahica moze puno toga na terenu da nauci, ipak je isti nas najbolji stoper.
Sto se tice tvog prijedloga, mogu samo reci da je ludjacki, nista vise. Dva nova stopera, neuigrana, plus Salihovic koji nije ljevi bek, dakle tri od cetiri igraca pod pritiskom, dodatno nema ko na terenu da ih vodi.
Svidjelo se to nekome ili ne, Spahic je ultimativni lider na terenu i svakoj ekipi je takav igrac potreban. Vidim da Virtual kolo vodi na ovoj temi nakon Spahiceve jucerasnje reakcije pa i pod cijenu da zraka vani ne udahne.
Ta prica o Kolasincu da mora uciti od nekog da bi postao klasa ne pije vode.
Momak u Ligi Prvaka cuva igrace svjetske klase redovno, u Schalkeu koji u odbrani nema neke ucitelje.
Pola kvalifikacija se igralo sa Spahom i Vranjesom, pa je na pola kvalifikacija Ogia zamijenio Bicakcic, tako da je glup argument neuigranost. Kroz zadnjih nekoliko kvalifikacioni ciklusa bilo je vise Stoperskih tandema i po meni je vrijeme da se zamijeni i 34-godisnji Spahic.
Ako si gledao reprezentaciju zadnjih 5 godina, mogao si vidjeti da je Salihovic navikao na poziciju beka. Znam da nije bek po prirodi, ali je dugo u reprezentaciji bek. U Hoffenheimu je vođa na terenu, mogao bi biti i ovdje.
Dalje, jel mora izmedju stopera biti vodja citave odbrane... Zasto to ne bi bio Asmir naprimjer.
I za kraj, najbitnije, jel ti ne vidis koliko je covjek opao sto se kvalitete tice
Kakav ultimativni lider, kad je prolupao covjek 2013/14 sezonu, sustižu ga godine i ispadi na terenu su sve cesci.
Gledaj malo Leverkusen i reci da je to isti Emir od prije 2 sezone.
Igra toplo-hladno, ili totalno briljira ili bude direktan krivac za poraz jos crveni karton dobije..
Ovo docnije je mnogo, mnogo cesci slucaj, jos kako je stariji mora se spustati na niske grane i prljave poteze ne bil' zaustavio igraca koji mu pobjegne.
Ako si procitao citav post vidio bi da sam napisao kako bi rezultat trpio u pocetku..
Kolasinac ce izrasti u odbrambenog igraca Svjetske Klase, i to zelenilo ce kod njega brzo nestati i imati cemo lidera odbrane za buducnost.
Imaj na umu i da je Bicakcic 1990.-o godiste, znaci druze moj moras se osigurati i za godine sto dolaze.
Kad si reprezentativni kapiten, lider je mnogo siri pojam. Ovo sto Emir radi se ne moze trpiti jos dugo..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.