NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Čudi me da Duraković danas nije startao ?
Je li dobio uopšte priliku ? Mislim da je to zaslužio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Desilo se ono čega sam se bojao, podlegli su atmosferi. Ipak su najmlađi tim o ovoj ligi. Čestitke SLobodi, a posebno Fukarama na brojnosti. Mislim da je na Tusnju bilo vise gledatelja nego ukupno na svim utakmicama PL ovo kolo. Sad smo izjednačeni, slijedi foto-finish 
Durakovic kako je dosao u Jedinstvo,nije ni jedne jedine sekunde odigraoTitova-Juga je napisao/la:Čudi me da Duraković danas nije startao ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zanimljivo.Bihac96 je napisao/la:Durakovic kako je dosao u Jedinstvo,nije ni jedne jedine sekunde odigraoTitova-Juga je napisao/la:Čudi me da Duraković danas nije startao ?
Baš je on tip igrača koji voli ovakve utakmice, ždere teren, gonja svaku loptu...
Sretno vam dalje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
gdje su sad Sarajlijice da Vas tjese nakon poraza
svaka cast Sili Nebeskoj 
-
samolukavac
- Kontakt:
Jedinstvo danas preloše, golman jedina svijetla tačka, i on je vas spasio katastrofe, sve opravdano što se suđenja tiče, igrali ste na remi i čekali kontre, ali korner niti jedan niste imali, vi prvi i danas ovako odigrati je stvarno loše, možda vam u Lukavcu nije hrana dobro prijala pred utakmicu heheh, šalim se, kao što vaš trener kaže s ovakvom igrom titula prvaka je samo san, daleko od toga da je bilo šta gotovo, ali Sloboda je u prednosti sad bar onoj psihološkoj, eto nas za 5-6 dana u Bihać da odigramo onako sportski, muški i vratimo se kući neporaženi
pozz
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zla2 je napisao/la:gdje su sad Sarajlijice da Vas tjese nakon porazasvaka cast Sili Nebeskoj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- sigurnoable
- Kontakt:
Slabo odigrano, zaslužena pobjeda Slobode. Ja ne znam samo sta ovaj nas "trener " Evi traži ovdje, pod hitno treba mjenjati trenera jer ovaj čovjek ne zna raditi svoj posao. Samo kakve smiješne izmjene pravi i postavu postavlja to je za ne povjerovati .Moze komotno sa našim Susiceme u kampanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 29 mar 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ako-ovak ... ulu/127906" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Joooj ovog naseg trenera. Da je Janjos ostao mi bi mozda i osigurali PL do ove utakmice. Nikad se necemo vratiti na onaj nivo igre kakav je bio kod njega. Igraci su ginuli na terenu za njega. Danas kad je ostavio Malbasu a izvadio Jaranovica shvatio sam da mjenja samo na šablon i da pojma nema ko mu je potrebniji.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Kako sam i napisao prije utakmice na terenu ce se sve samo kazati,a ne na forumuHerLutwoII je napisao/la:Nesto vise od 15 sati je ostalo do odgovora ko je ustvari kvalitetniji i bolji,a to sto ti imas neko 100% misljenje je za svaku pohvalu.
Strpi se jos malo
Sloboda fizicki puno,puno spremnija i psihicki zrelija ekipa,a Jedinstvo se pokazalo kao ozbiljna ekipa,cvrsta sa par igraca koji znaju prenjeti igru. Velika greska trenera je igrati u ovakvom derbiju sezone na X, i u danasnjoj atmosferi je bilo logicno da ce pokleknuti pritisku. Po dosadasnjem dijelu sezone uz Slobodu,Jedinstvo klasu iznad ostalih ekipa,ali u PL ide samo jedna ekipa i to SLOBODA
Titova-Juga je napisao/la:Zanimljivo.Bihac96 je napisao/la:Durakovic kako je dosao u Jedinstvo,nije ni jedne jedine sekunde odigraoTitova-Juga je napisao/la:Čudi me da Duraković danas nije startao ?
Baš je on tip igrača koji voli ovakve utakmice, ždere teren, gonja svaku loptu...
Sretno vam dalje.
Šteta što Duraković ne dobiva priliku on je velika radilica, dobar igrač.
Potpises igraca koji je pojacanje a on ti sjedi na klupi iako kvalitetom odskace od mnogih, smijesno. Na klupi imas beka a tu poziciju ti veznjak igra, smijesno. Postavljena formacija, presmijesna. Ne svidja mi se igra sa dva zadnja vezna nikako. Benjo i Mladen guse Bojana koji je nosio nasu igru u prvom dijelu sezone. Postali smo kao City... dovedi igrace u napadu u odbranu cemo nekako skrpiti. Lose totalno, Evi treba otkaz dati i ne stediti na treneru drugi put. Ako se vec nema para za nesto vise neka se u javnost izadje i kaze tako. Sto sam rekao prije pocetka polusezone to se polako ostvaruje 
Biscani evo imate snimak utakmice na RTV TK.
ne pristaj ljudima na mukuSkver je napisao/la:Biscani evo imate snimak utakmice na RTV TK.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ma sto na muku,pa neka znaju ko je ko i ko je sta u ovom momentu?Chinaglia je napisao/la:ne pristaj ljudima na mukuSkver je napisao/la:Biscani evo imate snimak utakmice na RTV TK.
Neka uce na greskama i neka znaju da mi znamo na terenu i na tribinama,a ne kako se stalno pise kupovina itd...
Winter daj molim te idi spavati da ti mama ne dođe...HerLutwoII je napisao/la:Ma sto na muku,pa neka znaju ko je ko i ko je sta u ovom momentu?Chinaglia je napisao/la:ne pristaj ljudima na mukuSkver je napisao/la:Biscani evo imate snimak utakmice na RTV TK.![]()
Neka uce na greskama i neka znaju da mi znamo na terenu i na tribinama,a ne kako se stalno pise kupovina itd...
Ma ovu utakmicu su dobile Fukare,zajedno sa simpatizerima Slobode,jer jednostavno unistili psihicki nase igrace.
Taktika skroz promasena,nikako mi nije jasno zasto je Evi igrao na x,a znamo kakve igrace imamo u napadu,i po krilima..Ja dok sam vidio da je Malbasic u prvih 11 znao sam da Evi je uradio pogresan potez,jer on je igrac koji bi nam puno toga donio sa klupe,i plus sansu u ovoj utakmicu je trebao dobit Durakovic jer on zna igrat ove utakmice,covjek ima toliko utakmica odigranih u PL,i ne odigra sekunde ove sezone
I zaista sva cast Fukarama na sjajnoj atmosferi,i cijeloj Tuzli,jer 10 hiljada ljudi u drugoj ligi na tribinama nije mala stvar.
Taktika skroz promasena,nikako mi nije jasno zasto je Evi igrao na x,a znamo kakve igrace imamo u napadu,i po krilima..Ja dok sam vidio da je Malbasic u prvih 11 znao sam da Evi je uradio pogresan potez,jer on je igrac koji bi nam puno toga donio sa klupe,i plus sansu u ovoj utakmicu je trebao dobit Durakovic jer on zna igrat ove utakmice,covjek ima toliko utakmica odigranih u PL,i ne odigra sekunde ove sezone
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Herlutwoll pa cekaj druze ko ti je rekao da ce Sloboda uci u Premijer ligu? Zato stani malo na loptu. Razumijem euforiju ali mislim da ste malo previse zaneseni samim sobom bez pokrica
Uglavnom zasluzena pobjeda Slobode. Po meni je pogrijesio Evi Smailagic. Isao je na defanzivniju taktiku, pa da pokusamo iz kontre, medjutim kontri nije bilo jer su Jaranovic i Malbasic bili ispod prosjeka. Nijednog prodora, nijednog centarsuta, nijedne poluprilike. Stojanov bez lopti ko riba na suhom. Moje misljenje je da Ani i Riki moraju igrati u prvom sastavu.
Matematika je jednostavna. Ako se gleda medjusobni omjer onda nas jedino sve pobjefe vode u premijer ligu sto je vrlo tesko. Realno, ni ova Sloboda nije nesto posebno koliko sam ja procitao i cuo. Da se sutra igra na nadem terenu mi bi ih dobili isto kao i oni nas. Ako je realno ds oni imaju svih 15 pobjeda onda je realno da mozemo i mi do kraja dobiti sve. Prvenstvo se odlucuje u Gracanici.Sloboda ima tu euforiju koju je Ciro podigao i to je njihov najjaci adut. Sad su u psiholoskoj prrdnosti, ali idemo i mi do kraja.
Uglavnom zasluzena pobjeda Slobode. Po meni je pogrijesio Evi Smailagic. Isao je na defanzivniju taktiku, pa da pokusamo iz kontre, medjutim kontri nije bilo jer su Jaranovic i Malbasic bili ispod prosjeka. Nijednog prodora, nijednog centarsuta, nijedne poluprilike. Stojanov bez lopti ko riba na suhom. Moje misljenje je da Ani i Riki moraju igrati u prvom sastavu.
Matematika je jednostavna. Ako se gleda medjusobni omjer onda nas jedino sve pobjefe vode u premijer ligu sto je vrlo tesko. Realno, ni ova Sloboda nije nesto posebno koliko sam ja procitao i cuo. Da se sutra igra na nadem terenu mi bi ih dobili isto kao i oni nas. Ako je realno ds oni imaju svih 15 pobjeda onda je realno da mozemo i mi do kraja dobiti sve. Prvenstvo se odlucuje u Gracanici.Sloboda ima tu euforiju koju je Ciro podigao i to je njihov najjaci adut. Sad su u psiholoskoj prrdnosti, ali idemo i mi do kraja.
MENI MOJE, A VAMA VASE
[youtube][/youtube]
Dobrodošlica Fukara
Dobrodošlica Fukara
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.