Dosao iz 2 HNL-a u Zrinjski. Dobar igrac, bar po onome sto sam ja vidio.zivinaajkula je napisao/la:Jel ovaj Crnov vas igrac iz juniora ili je dosao od nekuda?CroUltras je napisao/la:Evo petarde protiv Mladosti...Mostar u srcu,Zrinjski do neba;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim vecinu utakmica se spominje ili kao asistent ili strijelac!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste,Crnov je došao iz druge lige,igrao u Gorici kod Zagreba,inače je rodom iz Bosne.
Doktor baluna...
Ajmo sutra "samo oštro i na prvu" , moramo to dobiti iako neće biti lako.
Gledao sam malo rezultate i koliko sam mogao primjetiti Slaviju na njihovom terenu nisu dobili ni Željo,Široki a niti Sarajevo.Još jedan razlog da budemo oprezni ali i odlučni da se uzmu tri boda,jedan ne bi bio loš ali ako se razmišlja o tituli tri boda su imperativ naročito zbog derbija slijedeće kolo sa Širokim.Tri boda iz Istočnog Sarajeva bi značila desetak tisuća slijedeće nedjelje pod BB
Gledao sam malo rezultate i koliko sam mogao primjetiti Slaviju na njihovom terenu nisu dobili ni Željo,Široki a niti Sarajevo.Još jedan razlog da budemo oprezni ali i odlučni da se uzmu tri boda,jedan ne bi bio loš ali ako se razmišlja o tituli tri boda su imperativ naročito zbog derbija slijedeće kolo sa Širokim.Tri boda iz Istočnog Sarajeva bi značila desetak tisuća slijedeće nedjelje pod BB
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne bi 10 vjerovatno, ali vise od 5 tisuca zasigurno. Sutra samo jako
.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kralju ovde kod nas je uvjek zayebano gostovanje za sve ekipe a pogotovu sad kad smo u losoj situaciji mada smo se sami doveli u ovu situaciju sa ovim oduzimanjem tri boda radi naseg zajednickog igraca Kutalije.Sa ta tri boda ekipa bi bila na 10 mjestu i laganu situaciju do kraja prvenstva ali sta je tu je......Sutra ce sigurno biti ostro i na prvu u tu budite sigurni milion posto samo nek se niko ne povrijedi jer ima jos kola do kraja a vi jos imate kup pa cemo vidijeti ko ce vise biti oprezniji....Osim veceg broja kvalitetnih igraca Zrinjskog mene licno vise brine sto je sudija iz Travnika ali nek sutra dobije onaj kome vise treba i koji klub vise bude zelio pobjedu a o kvalitetu se netreba diskutovati zna se da je na vasoj strani.Mene licno interesuje ko ce sve od Sokolova istrcati u vasem dresu jer nas ima bas dosta u vasem klubu....zrinja05 je napisao/la:Ajmo sutra "samo oštro i na prvu" , moramo to dobiti iako neće biti lako.
vjerovatno u prvih 11 Dujković, Aleksić, Muminović i možda Vučina (jer mislim da Đurić nije 100% spreman)..lovcen16 je napisao/la:Mene licno interesuje ko ce sve od Sokolova istrcati u vasem dresu jer nas ima bas dosta u vasem klubu....
još na klupi Belošević... ima iihh
#Ausilio OUT
-
marioo8888
- Kontakt:
Kakav Mamić,ne bi mu ja dao za haustor igrat.Nadamo se da će neki od ostatka "sokolova" uvalit ga svom bivšem klubu,sutra nas ništa ne zanima osim tri boda,samo pobjeda nam igra i ništa drugo.Nadamo se standardnoj partiji i borbi kakvu smo navikli gledat i pobjeda ne bi trebala izostati,isto lud samo o utakmici mozgam ima 5 dana bez prestanka,utakmica koja nam može okrenuti čitavu sezonu,nadamo se u pravom smjeru,jednostavno ih moramo uzet i kiks nam ne smije biti ni na kraju pameti a onda se iduće kolo poklat sa Širokim.Jericho je napisao/la:vjerovatno u prvih 11 Dujković, Aleksić, Muminović i možda Vučina (jer mislim da Đurić nije 100% spreman)..lovcen16 je napisao/la:Mene licno interesuje ko ce sve od Sokolova istrcati u vasem dresu jer nas ima bas dosta u vasem klubu....
još na klupi Belošević... ima iihhjoš neznam šta je sa malim Mamićem.. nisam upratio gdje je nestao...
HOĆEMO POBJEDU !
Vucina sigurno ne igra zbog kartona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Ko god da istrci danas, 3 boda bi bila fantasticna. Kako za tablicu, kako za iduce kolo s kojim bi mogli neke stavri rijesiti.
Uglavnom, Deni je danas u prvih 11, zapravo mroa bit...
Uglavnom, Deni je danas u prvih 11, zapravo mroa bit...
Igrajte srcem bijeli Plemici !
Jedan gol bi danas trebao odluciti, valjda ga nekako uvaljamo..
[youtube][/youtube]
Jedan gol bi danas trebao odluciti, valjda ga nekako uvaljamo..
[youtube][/youtube]
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
jedna od najtezih utakmica sezone.protivnik u teskoj poziciji,los teren koji ce njima vise odgovarati,ali nek se plemici bore pa ce uc valjda jedna lopta koja ce siguran sam odluciti utakmicu,nece biti lijepe igre.ajmo momci po pobjedu pa protiv sirokog uz 6000-7000 ljudi probati napraviti kljucan korak prema tituli.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naprijed Slavija!!! A cekaj, ovo je pogresna tema... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
marioo8888
- Kontakt:
Dujka
Zlatić Aleksić Radeljić Stojkić
Bare Mumin
Deni Stoja
Crni
Stevo
Ovako će to izgledat danas,Đuka nije ni otputovo,ali i dalje odličan sastav i idemo po tri boda,ajmo Crni i Deni naše najveće uzdanice,samo hrabro momci možemo mi to.
Zlatić Aleksić Radeljić Stojkić
Bare Mumin
Deni Stoja
Crni
Stevo
Ovako će to izgledat danas,Đuka nije ni otputovo,ali i dalje odličan sastav i idemo po tri boda,ajmo Crni i Deni naše najveće uzdanice,samo hrabro momci možemo mi to.
Dujković, Radeljić, Simeunović, Muminović, Crnov, Pehar, Stojkić, Zlatić, Nikolić, Barišić, Aleksić.
IDEMOOOOO!
P.S Mile danas zabija
IDEMOOOOO!
P.S Mile danas zabija
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Dujković, Radeljić, Simeunović, Muminović, Crnov, Pehar, Stojkić, Zlatić, Nikolić, Barišić, Aleksić.
IDEMOOOOO!
P.S Mile danas zabija
- bosanskidijamant
- Kontakt:
kako igraju.. ajmo neko nešto?!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
To majstore Crni
Crnoveee legendoooo
Izdrzite Plemici samo jako !!
Izdrzite Plemici samo jako !!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.