NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Interista
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Interista » 30 mar 2014, 14:09

Jucer jedino Hamzabegovic,Kahri mogu dobiti donekle prolazne ocjene Ani je za 20-ak minuta pokazao vise nego Jaranovic i Malbasic zajedno Stojanov odsjecen nije se moglo dugim loptama samo na njega trudio se dosta ali nije imao podrsku u veznom redu. Nista jos nije izgubljeno jos je 10 kola u igri.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2014, 14:10

apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobrodošlica Fukara :)

Video za sve hejtere.
Pobjeda je bolja od orgazma!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 30 mar 2014, 14:16

Ne vidim Sarajlije da Vas bodre i dalje .. 8-)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2014, 14:20

Ubijemo Jedinstvo,šanse ne stvore,i onda se nadje neko da napiše ''nije ni ova Sloboda toliko jaka,koliko su napričali'' :clap:
Nad tobom sunce najljepše sja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2014, 14:54

Uprava je takođe izašla u susret i gostujućim navijačima koji su doputovali iz Bihaća.

"Iako se nisu najavili da dolaze na Tušanj i policija ih je planirala poslati nazad za Bihać, mi smo njih oko stotinu smjestili na tribinu Zapad, sektor A.
i ovaj naš čaršijski portal pretjera,ako vas je bilo 50 svaka čast. :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 30 mar 2014, 15:03

pinoglavi je napisao/la:Ubijemo Jedinstvo,šanse ne stvore,i onda se nadje neko da napiše ''nije ni ova Sloboda toliko jaka,koliko su napričali'' :clap:
Ako cemo iskreno nemate vi neku igru,ali juce nasi igraci nisu odigrali ni 30% onoga sto znaju,prvo sto ih je unistila atmofera na stadionu,plus katastrofalna taktita naseg trenera,ali igru niko ne gleda,bodovi se gledaju..Ev npr mi smo protiv Igmana odigrali prejaku utakmicu,lopta jednostavno nije htjela u gol,ljudi nam dvije kontre i x zavrsi,pa onda Mladost odigrali ocajno a dobili 3-0..I ja vam opet cestitam na zasluzenoj pobjedi,i sjajnoj atmosferi !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 30 mar 2014, 15:03

pinoglavi je napisao/la:Ubijemo Jedinstvo,šanse ne stvore,i onda se nadje neko da napiše ''nije ni ova Sloboda toliko jaka,koliko su napričali'' :clap:
Svaka vama čast, jeste vi nas ubili ali moraš uzeti u obzir da je to vas teren i da ste imali jaku atmosferu koju nema polovina premier ligasa. Isto tako ovo Jedinstvo sto ste vi gledali nije ono pravo Jedinstvo, ne znam zbog čega valjda sto se naši igrači nisu navikli na takvu atmosferu a vaši nisu imali prava kiksati pogotovo ne pred tolikim brojem navijača koji su očekivali samo pobjedu i ništa osim pobjede. Ćiro je ipak čovjek koji može jako dobro motivisati svoje igrače.
Ja ipak mislim da je Jedinstvo za nijansu zrelija ekipa za Premier lige nego Sloboda ali opet šteta je da bilo koja od ove dvije ekipe ostane u Prvoj ligi. Siguran sam i Sloboda a i Jedinstvo da su u ovom trenutku bolje ekipe od pola klubova iz Premier lige i jos plus tome dodaj posjecenost utakmicama ove dvije ekipe mislim da bi Premier liga dobila veliki plus sa Jedinstvom i Slobodom nego sa nekim trenutnim klubovima iz manjih gradova i naselja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 30 mar 2014, 15:04

Pola onih momaka uopste nije SN, dosta je ondje bilo tzv. derbi navijaca, a sto se tice brojnosti, bilo je vise od 50 momaka u onom vasem A sektoru...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2014, 15:10

Bihac96 je napisao/la: Ako cemo iskreno nemate vi neku igru,ali juce nasi igraci nisu odigrali ni 30% onoga sto znaju,prvo sto ih je unistila atmofera na stadionu,plus katastrofalna taktita naseg trenera,ali igru niko ne gleda,bodovi se gledaju..Ev npr mi smo protiv Igmana odigrali prejaku utakmicu,lopta jednostavno nije htjela u gol,ljudi nam dvije kontre i x zavrsi,pa onda Mladost odigrali ocajno a dobili 3-0..I ja vam opet cestitam na zasluzenoj pobjedi,i sjajnoj atmosferi !

Ma smiješno mi da vas nigdje nije bilo i onda neko napiše da Sloboda nije toliko jaka,pa ne očekujete valjda da vas raznesemo ko Troglava? A ne možeš poredit igru protiv Igmana kod kuće i Slobode u gostima,Jedinstvo je igralo koliko je Sloboda dozvolila. Nebitno ajde,puno sreće sljedeće sezone,pa da i u PL ponovimo ovu utakmicu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2014, 15:10

gledajte, da vam kažem nešto :D Sloboda možda nema igru, da se kaže da kidamo :D odbrana je de facto prejaka, vezni red dobar i napad dobri :D ono što hoću reći, bolje igrati kao mi, onoliko koliko je dovoljno za pobjedu, gdje igrači uvijek daju sve od sebe i uvijek igraju isto, nego kao vi gdje jednu tekmu izdominirate, a narednu podbacite :roll: znači, nemate kontinuitet igara, ali ipak imate kontinuitet pobjeda

nekad odigrate jako dobro i ne pobjedite, a nekad odigrate slabije i pobjedite, s vama se nikad ne zna i mi tu vidimo optimizam jebga :D kod nas u ovih 5 tekmi igra uvijek ista, niti ono baš dominiramo, niti igramo slabo, znači taktički, fino, disciplinovano

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 30 mar 2014, 15:23

@Pinoglavi
Pogresno si me razumio spomenuo sam utakmice protiv Igmana i Mladosti,jer kazem da nekad mozes odigrat odlicnu utakmicu a da ne pobjedis,a nekad odigras slabu,a po rezulatu se misli da je bila sjajna,i na taj nacin usporedjujem igru i Slobode jer i vi ste sigurno svjesni da nemate igre ali imate rezultate,sto je za vas bitno,ali niko ne umanjuje vasu pobjedu,zasluzena pobjeda 100%,i sami ste rekli da su nasi igraci na zagrijavanju stali i gledali u Fukare kako navijaju,znaci da su ih totalno unistili..Tako bi bilo i sa vasim igracima da se igrala u Bihacu,pred onakvom atmosferom jer niko ni u vasoj,a ni u nasoj ekipi nije naucio igrat u onakvom ambijentu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 30 mar 2014, 15:35

Bihac96 je napisao/la:@Pinoglavi
Pogresno si me razumio spomenuo sam utakmice protiv Igmana i Mladosti,jer kazem da nekad mozes odigrat odlicnu utakmicu a da ne pobjedis,a nekad odigras slabu,a po rezulatu se misli da je bila sjajna,i na taj nacin usporedjujem igru i Slobode jer i vi ste sigurno svjesni da nemate igre ali imate rezultate,sto je za vas bitno,ali niko ne umanjuje vasu pobjedu,zasluzena pobjeda 100%,i sami ste rekli da su nasi igraci na zagrijavanju stali i gledali u Fukare kako navijaju,znaci da su ih totalno unistili..Tako bi bilo i sa vasim igracima da se igrala u Bihacu,pred onakvom atmosferom jer niko ni u vasoj,a ni u nasoj ekipi nije naucio igrat u onakvom ambijentu.
Haris Redžepi igrao pred punom Grbavicom, Husić igrao za Dinamo Zagreb što dovoljno govori kakvo je on doživio navijanje, mada je igrao na koševu kao i Huseinbašić ...
Ne bih da nabrajam za sve pojedinačno i ne bih se s tobom složio da bi tako bilo sa Slobodinim igračima da se igra u Bihaću. Što se tiče publike i navijanja Slobodini igrači su puno iskusniji po tom pitanju.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 mar 2014, 15:42

Vaši igrači jesu podlegli pritisku sa tribina, ali je glavni krivac vaš trener. Taktički se postavio vrlo loše, izmjene vrlo loše tako da su vam i igrači bili markirani non stop. Da je trener bolje postavio igrače, možda bi izvukli bod. U drugom poluvremenu kad ste primili gol, tek ste se onda rasuli, pa onda crveni i penal. Sve u svemu imali ste 2 prilike koje su nešto obećavale, a ostalo loše skroz.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2014, 15:43

Bihac96 je napisao/la:@Pinoglavi
Ma mislim da i sam znaš da se ni Bayern u ovoj ligi ne bi puno naigro :D,tvrda liga,svi su tu negdje,pa i u PL ne možeš reći za neki tim da oduševljava svojim stilom igre.Zbog tog sam mislio da je glupo govoriti kako Sloboda nije toliko jaka koliko se napričalo,al nebitno ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 mar 2014, 15:51

Jedinstvo nije ni moglo igrati bolje, jer im Cirina postavka to nije dozvoljavala.....Naravno da u ovakvim utakmicama nema nikakve ljepote u igri...Utakmicu je odlucila iskusnija i borbenija ekipa i odlicni potezi naseg kapitena Omica, Krpica i ulazak Mujkica, naravno uz cijelu ekipu. Ovo nisam htio napisati ali cu napisati zbog par pojedinaca ovdje koji su nerealni. Bio sam prisutan kada je ekipa Jedinstava stigla pred stadion....Izgledali su kao da su dosli na streljanje, a vas trener je djelovao tako, ja mislim da on nije znao jel' pošao ili došao. Naravno da nije jos nista rijeseno, ali mislim da je Sloboda puno stabilnija ekipa, jer ima, necu reci bolje ali sigurno iskusnije igrace koje vodi super iskusan trener.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 15:56

za nas je ovo odlicno..obzirom kako nas niko nije ni shvatio ili navodio kako konkurente za plasman prije 16.og kola, cinjenica da smo se 5 kola nakon toga izjednacili sa liderom govori sama za sebe...valjda nas sad neko shvata bar malo ozbiljnije

inace poslije te izjave vaseg trenera odmah sam ja rekao nije on dorastao ovome..mada jucer nije imao puno izbora opet, lako je biti general poslije bitke..da je krenuo na noz, otvoreno pa primio tricu u prvom poluvremenu rekli bi vidi ove budale umjesto da ceka jer mu godi i X on napada na po Tusnja...jednostavno po meni se sve svodi na tu atmosferu, u onakvom ludilu bi izgubile i puno puno jace ekipe...onda i nasa ekipa je ,koliko god ih neki omalovazavali do maksimuma, slozena dobro za ovu ligu...imas dobar miks i igraca koji igraju lopte ali opet mnogo vise radnika, trkaca i udaraca bez cega ne mozes u ovoj ligi..svaki derbi je tuca i ako imas previse romanticara ti si donji...i vasi su krenuli isto tako, kao i Radnicki i Mladost itd itd ali mi smo u svakoj toj tekmi imali adekvatniji odgovor u liku Omica, Jahe, Mehidica, Krpica + odbranu koji se ne boje duela i ne boje se potuc a fizicki su prespremni.

kako god nista nije gotovo, zestoka borba nas ceka do posljednjeg kola ali smo sada znacajno popravili nasu poziciju.

a ovi komentari, naucili smo mi ba to, iz kola u kolo rjesavamo tekme s nulom a rivali sve sigurniji da smo losi i da ce nas dobiti bez problema :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2014, 16:05

pa njihov trener je covjek s vizijom :!: prije samo nekoliko sedmica frajer je fino predvidio da ce se boriti sa Bratstvom i Rudarom i kao sto vidimo borba se zakuhava 8-) ko ce biti drugi na kraju nama je nebitno samo nek borba izmedju pomenuta tri kluba prodje fer i korektno a mi idemo lagano u elitu :D i zaboravi napisati da igra Slobode nije nista posebno samo nam jos niko bod nije otkinuo :lol:
Sloboda Tuzla

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 30 mar 2014, 16:14

fukaratz je napisao/la:pa njihov trener je covjek s vizijom :!: prije samo nekoliko sedmica frajer je fino predvidio da ce se boriti sa Bratstvom i Rudarom i kao sto vidimo borba se zakuhava 8-) ko ce biti drugi na kraju nama je nebitno samo nek borba izmedju pomenuta tri kluba prodje fer i korektno a mi idemo lagano u elitu :D i zaboravi napisati da igra Slobode nije nista posebno samo nam jos niko bod nije otkinuo :lol:
Za takve komentare imaš koliko mi se cini temu a ona se zove FK Sloboda ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 21:46

Gorki je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobrodošlica Fukara :)

Video za sve hejtere.
SVAKA CAST MOMCI NEKA STE ISPOSTOVLAI I POKAZALI KAKO SE DOCEKUJU NAVIJACI PROTIVNICKE EKIPE NARANVO ONI KOJI TO ZASLUZUJU..jEDINSTVO I NJIHOVI NAVIJACI SVAKAKO ZASLUZUJU NA STRANU TO STO SE MI SAD BORIMO ZA PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 mar 2014, 22:39

Gorki je napisao/la:
Uprava je takođe izašla u susret i gostujućim navijačima koji su doputovali iz Bihaća.

"Iako se nisu najavili da dolaze na Tušanj i policija ih je planirala poslati nazad za Bihać, mi smo njih oko stotinu smjestili na tribinu Zapad, sektor A.
i ovaj naš čaršijski portal pretjera,ako vas je bilo 50 svaka čast. :mrgreen:
Gorki ne znam stvarno jel se zaebavas ili bas mislis da nas nije bilo ni 50, ja ti garantujem da je nas iz bihaca doslo 80, 4 kombija po 8 ljudi, 2 minibusa po 18 ljudi i 2 auta sa po 5 ljudi pa ti izracunaj, plus je stiglo 10-ak momaka iz sarajeva i jos grupa momaka iz Tz koji studiraju i rade, bilo nas je 100 sigurno sto ti mogu potvrditi slike za tuzlanskog portala a i sa portala jedinstva sa FB, malo realnosti ne bi skodilo :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.