Ne mozes ocekivati dobro varivo ako u njega stavljas meso koje "tukne"Virtu4l je napisao/la:Neću. Uživat ću kao i do sada, u majstorijama Džeke, Misimovića, Ibiševića, Medunjanina... Kad bi svi bili tako pametni kao ti i sačekali da prođe SP, diskusija bi bila mnogo ugodnija i možda bi i mogli na miru produskotovati o našim šansama na sp, potencijalnim formacijama, rokadama i slično...dubrovnik je napisao/la:Safetovi jurisnici mene ste pobjedili ja na ovoj temi ne pisem do kraja SP. Uzivajte u Vrsajevicu, Hadzicu, Susicu, Zahirovicu i sliicnima iz Germanije. Citat cu sta ce vam biti argumenti poslije SP za odbranu vaseg idola.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Razlog baratanje loptom? Ili je razlog energija, disciplina i taktička zrelost igrača? Pa bolje i da se Vedo izvlači na krilo (što je sasvim normalno u ekipama gdje igraju 2 špica, da se jedan izvlači na stranu) nego da ga staviš na klupu jer nemamo ni približno kvalitetnog igrača kao što je Vedad? Hajrović se je pojavio zadnjih par utakmica ali on je još uvijek daleko od toga da bude starter pored bilo koga iz naših prvih 11.gringobih je napisao/la:Eto barata loptom Vedo je igrac jednog dodira...Aka Inzagi.obagol je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.
Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.
U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel ti poznato da je Mourinho osvojio Ligu Prvaka sa Interom tako što mu je Eto'o igrao krilo (nekad čak i dosta defanzivnije)? Sigurno Vršajević igrao beka pa mu Eto'o pomagao.
Nije zar da ne pratis Bundesku sve ove godine?
Jbg, vidjet ćemo vrlo brzo, ne valja letiti pred rudu.gringobih je napisao/la:Ne mozes ocekivati dobro varivo ako u njega stavljas meso koje "tukne"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima i ta mjesta ali u rualnim sredinama...Virtu4l je napisao/la:Jbg, vidjet ćemo vrlo brzo, ne valja letiti pred rudu.gringobih je napisao/la:Ne mozes ocekivati dobro varivo ako u njega stavljas meso koje "tukne"
Pustit cemo konja da zgazi 5-6 djece jer ne valja letiti pred rudu....
Pustio - ne pustio, isto ti je... ne možeš ništa promijeniti, ni ti, ni ja, ni bilo ko od nas 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze , moze, da nije nas fanaticnih navijaca BiH repke neke stvari nikad ne bi vidjele javnostVirtu4l je napisao/la:Pustio - ne pustio, isto ti je... ne možeš ništa promijeniti, ni ti, ni ja, ni bilo ko od nas
Je li zaista mislis da da novinari ne kupe inspiraciju po forumima, ili pisci po kafanama????
Maloprije gledam ono 'sijelo' novinara i pronađem nekoliko svojih komentara, bukvalno od riječi do riječi...gringobih je napisao/la:Je li zaista mislis da da novinari ne kupe inspiraciju po forumima
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili kad bi ko cuo za Germaniju iz Sabahudinovih usta, steta sto na tom dijelu ide rez, nema cuti sta je epilog...Virtu4l je napisao/la:Maloprije gledam ono 'sijelo' novinara i pronađem nekoliko svojih komentara, bukvalno od riječi do riječi...gringobih je napisao/la:Je li zaista mislis da da novinari ne kupe inspiraciju po forumima
gringobih je napisao/la:Ili kad bi ko cuo za Germaniju iz Sabahudinovih usta, steta sto na tom dijelu ide rez, nema cuti sta je epilog...Virtu4l je napisao/la:Maloprije gledam ono 'sijelo' novinara i pronađem nekoliko svojih komentara, bukvalno od riječi do riječi...gringobih je napisao/la:Je li zaista mislis da da novinari ne kupe inspiraciju po forumima
Kakav rez,nisu valjda i cenzuru uveli?Ko u Illa?
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle, po tebi je veca vjerovatnoca da ce napadac koji igra krilo zabiti gol nego pravo krilo?adriano_leite je napisao/la:
Znaci, Ibisevic igra desno krilo jer u defanzivi zatvara desnu stranu? Znaci li to da i Wayne Rooney igra sve osim spica? Ocigledno je da ti pokazujes fudbalsko neznanje, jer ti nisu jasne rotacije. Umjesto Ibisevica, moga bi i Dzeko da zatvara tu stranu, ali je za razlike od Ibisevica, Dzeko ipak manje pokretan igrac, dok Vedo moze trcati 2 utakmice. Zasto ne igramo sa klasicnim desnim krilom? Mozda zato sto Vedo ima osjecaj za gol i zato sto su vece sanse da ce napadac zabiti gol nego krilo? Zato sto je Mujdza izuzetno dobar u napadu pa moze drzati desnu stranu sam?Barem je tako bilo prije povrede.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Njih nekoliko izmedju sebe kolo vode i njima ne mozes argumentovano objasniti dje se nalaze greske, jer ne zele to da vide/cuju. Zato je badava svaka vrsta objasnjavanja, to je tacno.velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.
Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.
U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kada ih zguras u cosak, onda se javi Hare i ubaci koju "pametnu", najkasnije tada znas da si na pravom putu
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I sta tebi tu nije jasno? Hoces reci da prava krila redovno zabijaju? Koliko je zabio Lulic, a koliko Vedo u ovim kvalifikacijama?DonCorleone je napisao/la:Dakle, po tebi je veca vjerovatnoca da ce napadac koji igra krilo zabiti gol nego pravo krilo?adriano_leite je napisao/la:
Znaci, Ibisevic igra desno krilo jer u defanzivi zatvara desnu stranu? Znaci li to da i Wayne Rooney igra sve osim spica? Ocigledno je da ti pokazujes fudbalsko neznanje, jer ti nisu jasne rotacije. Umjesto Ibisevica, moga bi i Dzeko da zatvara tu stranu, ali je za razlike od Ibisevica, Dzeko ipak manje pokretan igrac, dok Vedo moze trcati 2 utakmice. Zasto ne igramo sa klasicnim desnim krilom? Mozda zato sto Vedo ima osjecaj za gol i zato sto su vece sanse da ce napadac zabiti gol nego krilo? Zato sto je Mujdza izuzetno dobar u napadu pa moze drzati desnu stranu sam?Barem je tako bilo prije povrede.
Vedo drugi strijelac kvalifikacija, ako se ne varam 9, a Lulic haman 1 gol.
Eto ti odgovora, ko ce prije zabiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma krila zabijaju kao na traci, samo pogledaj C. Ronalda ili Hazarda 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili pogledaj koliko je Bosna postigla golova u posljednjim kvalifikacijama. Mislim, ono, treba mijenjati formaciju i taktiku, samo zato što mnogi klonirani forumaši to žele. Uopće nije bitno, što je postojeća taktika i formacija veoma uspješna.Virtu4l je napisao/la:Ma krila zabijaju kao na traci, samo pogledaj C. Ronalda ili Hazarda
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- DonCorleone
- Kontakt:
@emir
Vedad je najvise svojih golova postigao igrajuci na poziciji napadaca, ne krila. Dakle, taj nacin poredjenja ne pije vode. Kompletno je iracionalno razmisljati na nacin da ce napadac biti na krilu efikasniji od pravog krila, a ludjacki postaje kada znas da vec x-puta nije uspjelo, a ti ponavljas propali eksperiment ponovo.
Nadji sam koliko golova je dao kada je igrao vecinom na krilu, pomocu ti - 0. Svaki put kada je bio u sansi za gol, bilo je protiv slabijih ekipa, izuzev Grcke i u 11stercu, ali i tu samo kao pravi napadac.
Vedad je najvise svojih golova postigao igrajuci na poziciji napadaca, ne krila. Dakle, taj nacin poredjenja ne pije vode. Kompletno je iracionalno razmisljati na nacin da ce napadac biti na krilu efikasniji od pravog krila, a ludjacki postaje kada znas da vec x-puta nije uspjelo, a ti ponavljas propali eksperiment ponovo.
Nadji sam koliko golova je dao kada je igrao vecinom na krilu, pomocu ti - 0. Svaki put kada je bio u sansi za gol, bilo je protiv slabijih ekipa, izuzev Grcke i u 11stercu, ali i tu samo kao pravi napadac.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nijedan od vas trojice nije procitao da sam napisao napadac koji GLUMI krilo. Nisam poredio napadaca sa krilom opcenito, nego napadaca sa pravim krilom na poziciji krila, kao sto je u nas slucaj Ibisevic-Hajrovic, u tako jednom slucaju, ja bi se uvijek odlucio za Hajrovica.
Ali ja shvatam da vi letite pred rudu i ne razumijete uopste o cemu ja pisem.
Ali ja shvatam da vi letite pred rudu i ne razumijete uopste o cemu ja pisem.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 mar 2014, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi vidio kako je lijepo kad ti neko imputira ono što nisi napisao i kad vadi iz konteksta 
Upravo tako se vi ponašate prema selektoru, nemoj ovo shvatiti lično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I sad cu to stalno raditi, neka vide kako je , pa da konacno pocnu pisati argumentovano, a ne Pape ovo , Pape ono, bez da ista konkretno napisu.Virtu4l je napisao/la:Jesi vidio kako je lijepo kad ti neko imputira ono što nisi napisao i kad vadi iz konteksta
- Titova-Juga
- Kontakt:
Fino mu je Ivica rekao danas... Pametnom dosta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Koga, cega, sta, gdje ,kada??????Titova-Juga je napisao/la:Fino mu je Ivica rekao danas... Pametnom dosta.