FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 05 feb 2010, 18:40

Simpatizer je napisao/la:Bilbija opet zabio za Vosu u prijateljskoj protiv Sigme. :(
Budale...Koga oni pustise da ode,kakvog majstora,kakvog "wunderkinda"!Muka mi je majke mi...
Treci put castimo

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 05 feb 2010, 18:59

Tadić sa leve strane uputio centaršut, odbrana Sigme kratko odbila loptu na nekih 16 metara od gola, gde ju je kolenom prihvatio Bilbija i rezantnim udarcem iz polu-voleja smestio u mrežu protivnika.
Sa sajta Vojvodine

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 feb 2010, 19:18

gavra je napisao/la:Tadić sa leve strane uputio centaršut, odbrana Sigme kratko odbila loptu na nekih 16 metara od gola, gde ju je kolenom prihvatio Bilbija i rezantnim udarcem iz polu-voleja smestio u mrežu protivnika.
Sa sajta Vojvodine

Svaka čast...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 05 feb 2010, 19:42

VB 1987 je napisao/la:Ma ja kontao ti si ozbiljan, dobro si me napomenuo da kažem Triggeru da sam i ja bio sarkastičan, pomisliće čovjek da sam bio ozbiljan...

E, VB1987..
Je sam ja 'metuzalem', ali zeza mi je bila dobra 'strana'....K'o i ti i ja, na svoj nacin, bio ironican pa mi bas bilo simpa naša zeza na zadatu 'temu'....
Dobar si... :D
Bosno moja poharana....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 feb 2010, 19:56

Trigger je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma ja kontao ti si ozbiljan, dobro si me napomenuo da kažem Triggeru da sam i ja bio sarkastičan, pomisliće čovjek da sam bio ozbiljan...

E, VB1987..
Je sam ja 'metuzalem', ali zeza mi je bila dobra 'strana'....K'o i ti i ja, na svoj nacin, bio ironican pa mi bas bilo simpa naša zeza na zadatu 'temu'....
Hehehehehehehe, ma napisao sam ti ja jedan vrhunski post o golmanima i o ovom Džimiju Mariću, al ipak sam se zabrinuo da me ne shvatiš ozbiljno, a znaš i sam da sam ja veoma često ironičan kada nisam ozbiljan naravno... Uglavnom ja sam se poslije smijao sam kada sam čitao onu glupost što sam je napisao, al sada postoji jedna druga opasnost, da takav tekst nebi pročitao Džimi lično, pa da to još pretvori i u stvarnost...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 05 feb 2010, 21:07

VB 1987 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

E, VB1987..
Hehehehehehehe, ma napisao sam ti ja jedan vrhunski post o golmanima i o ovom Džimiju Mariću, al ipak sam se zabrinuo da me ne shvatiš ozbiljno, a znaš i sam da sam ja veoma često ironičan kada nisam ozbiljan naravno... Uglavnom ja sam se poslije smijao sam kada sam čitao onu glupost što sam je napisao, al sada postoji jedna druga opasnost, da takav tekst nebi pročitao Džimi lično, pa da to još pretvori i u stvarnost...
Ma i ja sve nešto kontam, da i u fudbalu ne uvedu ono "igrač s markerom" (Hrvatska-Balić)...onda bi stvarno "Džimi" mogao metnut 2 golmana a u polju mu i ne treba 10 igrača...svakako nema napadača... :oops:
Bosno moja poharana....

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 06 feb 2010, 01:30

$ " $ ¥ $ је ? у & су " " " ? !!! ? са 5 $ ,& % он ¥ ? ? ... :mrgreen:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 06 feb 2010, 11:05

" Стајање je napisao/la:$ " $ ¥ $ је ? у & су " " " ? !!! ? са 5 $ ,& % он ¥ ? ? ... :mrgreen:
Ma svi hoteli u Antaliji su ful fulova...ja sam recimo pretprolse godine bio u hotelu "Titanik" (u njemu je Vosa igrala 2 prijateljsku utakmicu) i to je bio najbolji hotel u kom sam ikad bio...na raspolaganju su:fudbalski teren, kosarkaski tereni, 4 teniska, odbojkaski, jedno 3-4 bazena, teretana, i jos mnogo stvari ni ja se vise ne sjecam :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 feb 2010, 13:16

U 15h pocinje Borac-Brno. Ko sazna rez. neka javi!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 06 feb 2010, 17:11

FC BRNO - BORAC = 1:0
strijelac: Došek u 85 minutu
Bosno moja poharana....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 feb 2010, 17:18

Trigger je napisao/la:FC BRNO - BORAC = 1:0
Zna li se kakva je igra bila?Po meni nije lose,izgubili smo od kvalitetnijeg protivnika minimalnim rezultatom,i to primili gol pred kraj...Samo me interesuje,da li smo bili dobar protivnik?
Treci put castimo

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 06 feb 2010, 17:23

tatamata je napisao/la:
Zna li se kakva je igra bila?Po meni nije lose,izgubili smo od kvalitetnijeg protivnika minimalnim rezultatom,i to primili gol pred kraj...Samo me interesuje,da li smo bili dobar protivnik?
Prema kratkom 'raportu' Borac se pretežno branio, Česi imali 2-3 prave šanse za gol, ali im se ispromašivao igrač - lijevo krilo.
Borac solidno odigrao prvo poluvrijeme ali je u drugom igrao previše defanzivno a Česi su stalno vršili pristisak na Borčev gol.
Sastav ne znam jer mi "izvor" ne poznaje igrače Borca....
Uglavnom, Borac je igrao nešto bolje nego protiv Rumuna, a Česi nisu baš puno pokazali, koliko se očekivalo.

Edit: Brno je 12. na tabeli češke lige
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 06 feb 2010, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 feb 2010, 17:25

Trigger je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Prema kratkom 'raportu' Borac se pretežno branio, Česi imali 2-3 prave šanse za gol, ali im se ispromašivao igrač - lijevo krilo.
Borac solidno odigrao prvo poluvrijeme ali je u drugom igrao previše defanzivno a Česi su stalno vršili pristisak na Borčev gol.
Sastav ne znam jer mi "izvor" ne poznaje igrače Borca....
Uglavnom, Borac je igrao nešto bolje nego protiv Rumuna, a Česi nisu baš puno pokazali, koliko se očekivalo.
Pitaj tog svog insajdera, imamo li se čemu nadati???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 06 feb 2010, 17:29

VB 1987 je napisao/la:...Pitaj tog svog insajdera, imamo li se čemu nadati???

Pitaću!
Bosno moja poharana....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 feb 2010, 17:32

Trigger je napisao/la:

Pitaću!

Pitaj da nije primjetio još štogod čudno, dva golmana na golu itd itd itd... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 06 feb 2010, 17:46

VB 1987 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

Pitaću!

Pitaj da nije primjetio još štogod čudno, dva golmana na golu itd itd itd... ;)
Šalu nastranu...
Borca prvi put gleda nakon 20 godina, ne poznaje našu ligu, ali mu je čudno zašto Borac igra ovako defanzivno na pripremama i ima utisak kao da je ekipi (valjda treneru) najvažnije da (ne)primi što manje golova!? Tu i tamo neka 'kontra' ali nema organizovanih napadačkih akcija!?
To ga čudi, jer je gledao i ostale i svi isprobavaju mnoge 'kombinacije', gube, dobijaju.. ali u ove dvije Borčeve utakmice ništa nije vidio 'različito' u igri, nikakve 'eksperimente'...kao da nisu došli na pripreme nego na "važan" turnir.
Ipak, cini mu se da Borac ima dobrih igrača (u odbrani pogotovo, a spominje i jednog što ima jak šut i igra u sredini ali je kako kaže malo spor), a igrao je protiv dva protivnika kojima su to bile zadnje utakmice - završili pripreme u Antaliji...
Nije siguran do kad će još biti 'dole' ali ako bude imao prilike gledaće i ostale utakmice...

Edit:
Da, po njegovom mišljenju desna strana odbrane je dosta 'propusna'...
Bosno moja poharana....

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 06 feb 2010, 19:31

ne znam jeli ko pisao..al eto... sigma-vosa 1-1.... bilbija dao izjednacujuci gol...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 feb 2010, 20:00

Upravo sam izbacen sa foruma Lesinara,iako sam jedan od starijih clanova tamo,dvije godine prije nego ovog foruma, jer pisem na ovom "balijskom" forumu,a uz to sam se i "usudio" napisati da smo ispali iz lige zbog gresaka Borisa Raspudica (koji je njihov idol jer je sa Starcevice i navija na istoku kad je u prilici) koji je,koliko se sjecam bio kriv za oba gola na utakmici protiv Zepca 1-2 i neiskoristene mrtve sanse u Orasju kod 0-0....Inace,jako gotivim Boku,ali nemam tu naviku uvlacenja,govorim ono sto mislim,makar moj stari bio u pitanju....Par stranica unazad sam na ovom sportsport .ba forumu napisao da bi mi on igrao za moj idealni tim jer bih radije sa banjalucanima bio sesti nego sampion sa igracima sa strane,to je dokaz da nemam nista protiv njega jer sam ga stavio u taj moj tim,ali cak i da je Messi u pitanju treba reci ako pogrijesi....
Vi svi koji dolazite na ovaj forum ste babe,balije i pametnjakovici po njima,a dokle ide njihovo licemerje najbolje pokazuje podatak da sve znaju sto se pise ovdje,citaju sve,prate,vjerovatno i ucestvuju u raspravama pod drugim nickom....

Ovo pisem samo zato,da ako neko od vas igra posteno kao ja,i ide sa istim nickom i ovdje i tamo,da se pripazi,bice izbacen tamo jer se to ne prasta,a meni su satisfakcija sve one PP koje sam dobijao zadnjih mjeseci na forumu Lesinara od sjajnih momaka clanova te grupe,o kojima necu ovdje da pisem da se ne bi nasladjivali navijaci drugih klubova....

Zamolio bih da sad ne nastavljamo sa komentarisanjem Lesinara,cilj posta mi je bio samo da vas upozorim,da ne prodjete kao ja,zato ignorisite ovaj post i nastavite pisati o Antaliji....

Uglavnom,onaj koji me izbacio tamo,postigao je svoj cilj,jer priznajem da mi je krivo sto sam izbacen,jer nije to bilo kakav forum kojih ima mali milion vec forum grupe na cijem sam dogovoru o osnivanju u dvorani Mejdan bio i svaki dan zvao i dosadjivao Svili Celinac koja nam je sashila nasu prvu zastavu pitajuci da li je zastava gotova, i isao na nase prvo gostovanje koje je bilo u Ljubljani protiv Olimpije.

Priznajem da me je to izbacivanje mnogo vise pogodilo nego da me izbace odavde,gdje sam tek par mjeseci i gdje sam i nabasao googlajuci i trazeci informaciju vise o nasem klubu....

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 06 feb 2010, 20:34

E moj slager ubice nas taj nacionalizam brate ccccc nego ti nastavi tipkat i pisat kako i jesi dosad posteno i pravedno ne sikiraj se puno za kretene.
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 feb 2010, 20:37

Zamolio bih,bez vrijedjanja.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.