Ma ne ljutim se...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš
Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma ne ljutim se...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš
Nikada neću zaboraviti akciju njega i Bube. Kada se gleda sa juga, desna korner zastavica ispred južne tribine. Štila na sebe navukao dvojicu, prebaci loptu preko obojice do Dialibe, on je primi, čini mi se mahnu jednog protivničkog igrača i zabi gol. Više se ne sjećam ko je bio protivnik, ali akcija mi je urezana u sjećanju. Ta je ekipa imala žestoki potencijal, ali lošu upravu..Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
To su ti naše redovne mušterije,no sikirikiDzoleZeljo je napisao/la:Ma ne ljutim se...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš![]()
Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam...
Nisi samo promašio gol nego i tribinumonsen je napisao/la:Samo nam jedan scenarij ove sezone moze donijeti titulu. Sljedece kolo Zrinjski-Siroki da odigraju nerijeseno, Sarajevo takoder da odigra nerijeseno ili da izgubi, a da mi uzmemo Celika i do kraja prvenstva da bude perfektni.
Ne furaj se da si Željovac, bekićuzivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu!
anonimni je napisao/la:Ne furaj se da si Željovac, bekićuzivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu!
+ sto je smo igrali protiv leotara koji je suspendovan.. Ali eto hvala bogu odigrali i dobili da smo kojim slucajem izgubili i onda se procuje prica o njihovoj suspenziji naravno nama 3 bobe ali ko bi izdrzao pricu poslije toga..fkzeljeznicarba je napisao/la:Protiv Leotara prosjek starosti 22 godine
http://fkzeljeznicar.ba/protiv-leotara- ... dine/8404/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to. Svaka cast.Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Anpa, Bajroni, Google [Bot], InatSilniBosanski i 68 gostiju.