Sissoko je napisao/la:Pa zar postoji bolji golman od Buffona![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Serie A
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.
Ispadnete od Galatasaraya, pa vam onda krivi i sudija i teren. Zaboravite da ste kiksali u Danskoj, da u dva meča niste bili bolji od Reala.. Sve su to činjenice koje govore da niste dobri kao što mislite.
Ispadnete od Galatasaraya, pa vam onda krivi i sudija i teren. Zaboravite da ste kiksali u Danskoj, da u dva meča niste bili bolji od Reala.. Sve su to činjenice koje govore da niste dobri kao što mislite.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
RiverPlate
- Kontakt:
I Juventus je kriv što nema konkurencije, pa samim tim da i liga bude jača?FaraonTM je napisao/la:Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.
Grbavica naš je Hram!!!
Vidi Juventus da je toliko jak kako se ovdje potencira imao bi duplo bolje rezultate u Europi od recimo MilanaRiverPlate je napisao/la:I Juventus je kriv što nema konkurencije, pa samim tim da i liga bude jača?FaraonTM je napisao/la:Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?
Grbavica naš je Hram!!!
Mene bi bilo stid spominjati Juventus i Milan u istoj rečenici, pa kasnite preko 40 bodova ... Istina je da Juventus igra loše u zadnje vrijeme, ali za to su krivi drugi klubovi, odnosno nedostatak konkurencije - pa Juventus sa blijedom igrom (s čime se i ti slažeš) ima priliku da obori nekoliko rekorda u Serie A ove sezone.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Gol iz ofsajda ali zasluzeno Napoli vodi
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 30 mar 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne, ne kontaš. Vi ustvari niste ništa bolji od nas, a ustvari jesteRiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?
Od vas u Europi neće biti nikada ništa, bar dok se ostali klubovi u Seriji A ne dignu na viši nivo. Samo je poenta da imate malo visoko mišljenje o Juventusu, a puno puno potcijenjujete ostale klubove Serije A. Kada neko sluša kako se ponašaju navijači Juventusa rekao bi da ste kao Bayern u najmanju ruku.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Contentissimo
- Kontakt:

zasluzeno gubimo, ali cisto da se zna
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nepodcjenjujem ja nikoga, nego ti govorim suhe činjenice, Juve je prejak za Kalčo što govori bodovana razlika, ili 40 bodova razlike između dva najveća kluba u ligi, ali to tebi očigledno ništa ne govoriFaraonTM je napisao/la:Ne, ne kontaš. Vi ustvari niste ništa bolji od nas, a ustvari jesteRiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?![]()
Od vas u Europi neće biti nikada ništa, bar dok se ostali klubovi u Seriji A ne dignu na viši nivo. Samo je poenta da imate malo visoko mišljenje o Juventusu, a puno puno potcijenjujete ostale klubove Serije A. Kada neko sluša kako se ponašaju navijači Juventusa rekao bi da ste kao Bayern u najmanju ruku.
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 30 mar 2014, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Grbavica naš je Hram!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Ne, ne kontaš. Vi ustvari niste ništa bolji od nas, a ustvari jesteRiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?![]()
Ti se brini za svoj klub a mi cemo i dalje da osvajamo titule...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Burberry46
- Kontakt:
JaoFaraonTM je napisao/la:Ne, ne kontaš. Vi ustvari niste ništa bolji od nas, a ustvari jesteRiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?![]()
Treci uzastopni skudeto
1946
Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kako objašnjavaš 40 razlike?FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste
Grbavica naš je Hram!!!
Vjerovatno crnom rupom i zakrivljenoscu svemiraRiverPlate je napisao/la:Kako objašnjavaš 40 razlike?FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ni meni nije jasno zašto niste bolji od nas u Europi kad ste toliko bolji u Seriji A.RiverPlate je napisao/la:Kako objašnjavaš 40 razlike?FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Zato što smo se realno obrukali protiv debilnih ekipa i ispali, drugog objašnjenja nema, a po Kalču vršimo redovnu nasilnu oplodnju, dok vi se borite za jedno od mjesta koje vodi u takmičenje koje mi igramo, ako uopšte borba postoji!FaraonTM je napisao/la:Ni meni nije jasno zašto niste bolji od nas u Europi kad ste toliko bolji u Seriji A.RiverPlate je napisao/la:Kako objašnjavaš 40 razlike?FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 30 mar 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!
@FaraonTM
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije neki podvig osvojiti je.
3 god zaredom Juventus skudeto osvaja,a u lp grupe ne prodju.
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije neki podvig osvojiti je.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 30 mar 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
-
RiverPlate
- Kontakt:
Znači Juve je kriv što je Kalčo slab?Denno je napisao/la:@FaraonTM
Serija A vise nije jaka i nije je neki podvig osvojiti je.
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.