Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Contentissimo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Contentissimo » 30 mar 2014, 21:01

Sissoko je napisao/la:Pa zar postoji bolji golman od Buffona :shock: :clap:
8-)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 21:06

Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.

Ispadnete od Galatasaraya, pa vam onda krivi i sudija i teren. Zaboravite da ste kiksali u Danskoj, da u dva meča niste bili bolji od Reala.. Sve su to činjenice koje govore da niste dobri kao što mislite. ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 21:13

FaraonTM je napisao/la:Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.

Ispadnete od Galatasaraya, pa vam onda krivi i sudija i teren. Zaboravite da ste kiksali u Danskoj, da u dva meča niste bili bolji od Reala.. Sve su to činjenice koje govore da niste dobri kao što mislite. ;)
I Juventus je kriv što nema konkurencije, pa samim tim da i liga bude jača?
Grbavica naš je Hram!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 21:19

RiverPlate je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Čuj ih što se pale. Razlika je u tome što navijači Man.Utd-a ne smatraju da im je ekipa jaka i već su se pomirili sa porazom. Chelsea je osvojio LE, ako vi to uradite svaka vam čast. Vi harate ligom u kojoj nemate konkurencije, pa se onda umislite da se fakat jaki.

I Juventus je kriv što nema konkurencije, pa samim tim da i liga bude jača?
Vidi Juventus da je toliko jak kako se ovdje potencira imao bi duplo bolje rezultate u Europi od recimo Milana

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 21:23

Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?
Grbavica naš je Hram!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 mar 2014, 21:24

Mene bi bilo stid spominjati Juventus i Milan u istoj rečenici, pa kasnite preko 40 bodova ... Istina je da Juventus igra loše u zadnje vrijeme, ali za to su krivi drugi klubovi, odnosno nedostatak konkurencije - pa Juventus sa blijedom igrom (s čime se i ti slažeš) ima priliku da obori nekoliko rekorda u Serie A ove sezone.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 mar 2014, 21:30

Gol iz ofsajda ali zasluzeno Napoli vodi
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 30 mar 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 21:31

RiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?
Ne, ne kontaš. Vi ustvari niste ništa bolji od nas, a ustvari jeste :D

Od vas u Europi neće biti nikada ništa, bar dok se ostali klubovi u Seriji A ne dignu na viši nivo. Samo je poenta da imate malo visoko mišljenje o Juventusu, a puno puno potcijenjujete ostale klubove Serije A. Kada neko sluša kako se ponašaju navijači Juventusa rekao bi da ste kao Bayern u najmanju ruku.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 30 mar 2014, 21:33

slika

zasluzeno gubimo, ali cisto da se zna :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 mar 2014, 21:36

:D vidjelo se da je ofsajd, al ko ga jbe, mi nesto ne djelujemo nasikirano sto gubimo.Jedino Buffonu krivo :clap:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 21:37

FaraonTM je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Pa, Juventus jeste jak u Kalču, što govori i treća uzastopna titula, u Evropi nije evo ja ću ti prvi priznati, ali većina vas potencira tu slabost Kalča, kao da je Juve kriv za tu slabost, a ne drugi klubovi, odnosno njihove Uprave, eh hajde ti meni sad reci jel Juve treba isto kao i ostali klubovi dovoditi retarde i mentole i namjerno biti slab da bi Kalčo bio interesantniji i zanimljiviji, pa da vi ovdje ne spominjete kako je Kalčo pao kurcu za uši?

Od vas u Europi neće biti nikada ništa, bar dok se ostali klubovi u Seriji A ne dignu na viši nivo. Samo je poenta da imate malo visoko mišljenje o Juventusu, a puno puno potcijenjujete ostale klubove Serije A. Kada neko sluša kako se ponašaju navijači Juventusa rekao bi da ste kao Bayern u najmanju ruku.
Nepodcjenjujem ja nikoga, nego ti govorim suhe činjenice, Juve je prejak za Kalčo što govori bodovana razlika, ili 40 bodova razlike između dva najveća kluba u ligi, ali to tebi očigledno ništa ne govori :lol: Ovdje niko ne govori da smo kobasičarski izbjeglički klub bajern, nego da samo u kalču najbolji i to ubjedljivo što govori bodovna razlika u odnosu na ostale, dok smo za Evrope još uvijek slabi, ali svakako jaki da prođemo **** grupnu fazu koju nismo prošli i to je prvi ću ti reći sramota za Juventus!Fazon nismo mi, nego vi što ne možete da progutate da smo za sve u ligi Bog i batina, znam da boli 40 bodova, ali biće bolje!
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 30 mar 2014, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Grbavica naš je Hram!!!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 mar 2014, 21:37

FaraonTM je napisao/la:

Ti se brini za svoj klub a mi cemo i dalje da osvajamo titule... :!:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 mar 2014, 21:42

FaraonTM je napisao/la:

Jao :lol: , pa samo vidi tabelu i sve ce ti biti jasno, normalno da smo najjaci u Italiji, tesko je to tebi priznati
Treci uzastopni skudeto
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 21:48

Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste :D

:lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 21:50

FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste :D

Kako objašnjavaš 40 razlike?
Grbavica naš je Hram!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 mar 2014, 21:52

FaraonTM je napisao/la:Sila ste, mi smo ispali iz Lige Prvaka. Navijam za vas u finalu, nadam se da ćete uzeti Bayerna, bara-bara ste :D

Vjerovatno crnom rupom i zakrivljenoscu svemira :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 21:55

Ni meni nije jasno zašto niste bolji od nas u Europi kad ste toliko bolji u Seriji A.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 21:59

FaraonTM je napisao/la:

Ni meni nije jasno zašto niste bolji od nas u Europi kad ste toliko bolji u Seriji A.
Zato što smo se realno obrukali protiv debilnih ekipa i ispali, drugog objašnjenja nema, a po Kalču vršimo redovnu nasilnu oplodnju, dok vi se borite za jedno od mjesta koje vodi u takmičenje koje mi igramo, ako uopšte borba postoji!
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 30 mar 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 mar 2014, 21:59

@FaraonTM
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije neki podvig osvojiti je.
3 god zaredom Juventus skudeto osvaja,a u lp grupe ne prodju.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 30 mar 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 mar 2014, 22:01

Denno je napisao/la:@FaraonTM
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije je neki podvig osvojiti je.
3 god zaredom Juventus skudeto osvaja,a u lp grupe ne prodju.
Znači Juve je kriv što je Kalčo slab?
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.