Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Strašan potez Arslanagića. Idealna zamjena za Spahića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne zelis odgovoriti?Virtu4l je napisao/la:Strašan potez Arslanagića. Idealna zamjena za Spahića.
Jos jednom si dokazao da si notorni lazov najgore vrste, izmisljanje citata da bi nekoga blatio bi trebalo biti za ban...Mozel izvor za ovaj citat? Ovi koje prate reprezenatciju vise od par godina se sjecaju 2007.Virtu4l je napisao/la:Pazi molim te koliko je drummer kontradiktoran, a ima ih još. Dakle, smeta im što je Sušić prijatelj sa Ušanovićem, a ne smeta im što je Emir Spahić javno podržao Muniba Ušanovića,
Kakvi su to licemjeri, nevjerovatno. Sa kime mi ovdje diskutujemo, ne mogu da vjerujem... čovjek laže i obmanjuje danima...Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".
Susic je prije par mjeseci izjavio da ga Arslanagic ne zanima jer je tek poceo igrati profesionalni fudbal. U istom momentu je Tincek postao clan reprezentacije, cinjenicu da je u tom momentu Arslanagic imao minuta u Standardu ko Stinky u Hajduku Safet nije zelio komentarisati.Ajax je napisao/la:Sreca nasa je da Belgija zadnje 3 godine ima beton ekipu u rangu Holandije i slicnih. Da ima igrace kao Kompany, Vertonghen i slicni. I kod nas ce vjerovatno biti starter jer Spahic polako odlazi ( za 2 godine ). A ni Bickackic ili Zukanovic ne izgledaju nesto bolje od Arslanagica. Znaci slicna situacija kao kod Kolasinca i seniorske Njemacke reprezentacije. Znaci Arslanagic dolazi. Osim ako Belgijanci odjednom ne zapnu nenormalno. Znaci treba ga cim prije, prioritetno dovest da debitira makar u prijateljskoj. Onda je on zavrsio sa Belgijom.dubrovnik je napisao/la:Ovaj Arslanagic je strasan igrac danas najbolji obrambeni igrac na terenu. Poznavajuci nase bojim se da cemo mi ovog momka tesko dobit ako ne skoce svi. Ako ga Belgijanci samo tako prepuste pisat ce o njemu u novinama kao Nijemci o Kolasincu prije par dana. Ali bojim se daj boze ovaj je po meni bolji od Emira vec sada.
Nisi na mojoj listi forumaša kojima repliciram, izvini, ali je tako. Ali kad si već navalio, evo...PapeSusic je napisao/la:Jos jednom si dokazao da si notorni lazov najgore vrste, izmisljanje citata da bi nekoga blatio bi trebalo biti za ban...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4740" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sad pitaj Saurmana gdje je to našao
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sead Susic, menadzer Anela Hadzica.Goalgetter je napisao/la:
Ako cemo uporediti Hadzica (Tinu Susica odavde izbacujem iz svake konkurencije, jer on nece i nikad nece biti zadnji vezni), i Maria Vrancica, tu definitivno tipujem na Vrancica, koji je u usponu. Ja ne znam sta je Hadzica dovelo uopste u reprezentaciju, ili koji je onaj ''strucnjak'' sto je rekao Susicu da je odlican, pratim ga ja u Austrijskoj ligi, i igra u Sturmu koji je u zadnjih par sezona odron, koji je nekada zaista bio dobar u Austriji, ali sada ih tuce svako ko stigne, a on uopste ne briljira u klubu, kao sto je to nekada radio u Riedu, a idovoljno govori da mu je transfer u Hajduk propao u zadnji sekund, zbog financijskih uslova.
Vrancic ce nam trebati, ali slazem se poslije SP. Bolji je od Medunjanina i ako vako nastavi trebao bi biti prvotimac u kvalifikacijama za SP.Ali obojica nisu ono sto mi trebamo, kao ni Tino. Vrancica ne bih sada zvao za SP, ali nakon SP-a, prva prijateljska, obavezno. Momak se mora probati, kao i Sanjin Prcic.
Ja tog lika vise ne komentiram postadoh petokolonas radi njega daleko mu lijepa kuca od menePapeSusic je napisao/la:Susic je prije par mjeseci izjavio da ga Arslanagic ne zanima jer je tek poceo igrati profesionalni fudbal. U istom momentu je Tincek postao clan reprezentacije, cinjenicu da je u tom momentu Arslanagic imao minuta u Standardu ko Stinky u Hajduku Safet nije zelio komentarisati.Ajax je napisao/la:Sreca nasa je da Belgija zadnje 3 godine ima beton ekipu u rangu Holandije i slicnih. Da ima igrace kao Kompany, Vertonghen i slicni. I kod nas ce vjerovatno biti starter jer Spahic polako odlazi ( za 2 godine ). A ni Bickackic ili Zukanovic ne izgledaju nesto bolje od Arslanagica. Znaci slicna situacija kao kod Kolasinca i seniorske Njemacke reprezentacije. Znaci Arslanagic dolazi. Osim ako Belgijanci odjednom ne zapnu nenormalno. Znaci treba ga cim prije, prioritetno dovest da debitira makar u prijateljskoj. Onda je on zavrsio sa Belgijom.dubrovnik je napisao/la:Ovaj Arslanagic je strasan igrac danas najbolji obrambeni igrac na terenu. Poznavajuci nase bojim se da cemo mi ovog momka tesko dobit ako ne skoce svi. Ako ga Belgijanci samo tako prepuste pisat ce o njemu u novinama kao Nijemci o Kolasincu prije par dana. Ali bojim se daj boze ovaj je po meni bolji od Emira vec sada.
Zamislite da se Seo sa odluči igrati za Švabe na SP 
U kakvu je atmosferu upao, ništa me ne bi čudilo

U kakvu je atmosferu upao, ništa me ne bi čudilo
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A znaci, drugi forumas je izvor za citataVirtu4l je napisao/la:Nisi na mojoj listi forumaša kojima repliciram, izvini, ali je tako. Ali kad si već navalio, evo...PapeSusic je napisao/la:Jos jednom si dokazao da si notorni lazov najgore vrste, izmisljanje citata da bi nekoga blatio bi trebalo biti za ban...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4740" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sad pitaj Saurmana gdje je to našaoinače, nikad ne lažem i ne izmišljam...
Evo jos par citata:
Virtual4l: "Ja nemam pojma o zivotu"
Virtual4l: "Mrzim Emira Spahica zato ga pljujem"
Virtual4l: "Munib Usanovic je sladak, ima finu guzu"
E vidis da to bas neide? Cuj anonimni forumas izvor za citate jednog fudbalera
Evo jos par citata
Barack Obama: "Munib Usanovic je primjer tolerancije"
@RandomCheto_1997: "Alija je bombardovo Beograd"
Prije nego sto pljujes nekoga zbog neki citata na forumu, uzmes copy i paste na Google. Vidio bi da citat samo postoji na forumu, znaci laz je.
Ako nisi lazov, onda si ili veoma mlad ili glup. Izvinjavam ali to je cinjenica, osoba kojima je izvor anonimni forumas definitivno nema intelektualni kapacitet za bilo kakve diskusije.
I nemoras mi vise odgovarati, ovo je dovoljno da drugi vide ko si i sta si. Ili notorni lazov kojim je cilj pljuvanje ili blago retardiran.
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 30 mar 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Prije ću ja zaigrati za Švabe nego Seo 
Nauči se da gubiš dostojanstveno, biće ti puno lakše.PapeSusic je napisao/la:Ako nisi lazov, onda si ili veoma mlad ili glup. Izvinjavam ali to je cinjenica, osoba kojima je izvor anonimni forumas definitivno nema intelektualni kapacitet za bilo kakve diskusije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trol.Virtu4l je napisao/la: Nauči se da gubiš dostojanstveno, biće ti puno lakše.
Goalgetter
Sve se slazem sa tobom. Salatic je jedini pravi razbijac, ali eto nije pozvan. Tino Susic nije DM niti ce ikad biti. Ostaje samo dilema Hadzic ili M.Vrancic. Koju se opet slazemo. M.Vrancic igra u boljem klubu u boljoj formi. I jos sljedece godine ce biti Bundesligas. Ali ja se jednostavno ne mogu sloziti sa tobom da se treba Vrancica probat tek poslje SP. U ove 3,4 utakmice ima vise nego dovoljno vremena da se isproba. Ako moze Hadzic moze i on. I jos nesto trebalo se je Vrancica isprobat u Egiptu a ne Hadzica. I to ti jako dobro znas, kakve crne preporuke. Jos nesto. Vjerovatno si svjestan da nam je Hrvatska uzela preko 10 igraca dosada. I da ce M.Vrancic biti njima interesantan kad zaigra u Bundesligi sto je jako realno. Znaci mi smo bas do SP u prednosti pred HR. Poslje SP gubimo. Da se ja pitam. Pozvao bi ga na SP. I zaigrao bi mi kao takticka zamjena zadnje 2,3 minute protiv Irana. To se tako radi. Ali prije SP bi ga pozvao 100% da ga bar isprobam. Po meni je on cak i malo bolji , a sigurno je iskusniji od Besica, zbog godina. Ipak je Bundesliga makar 2 puno jaca od Madzarske lige.
Sve se slazem sa tobom. Salatic je jedini pravi razbijac, ali eto nije pozvan. Tino Susic nije DM niti ce ikad biti. Ostaje samo dilema Hadzic ili M.Vrancic. Koju se opet slazemo. M.Vrancic igra u boljem klubu u boljoj formi. I jos sljedece godine ce biti Bundesligas. Ali ja se jednostavno ne mogu sloziti sa tobom da se treba Vrancica probat tek poslje SP. U ove 3,4 utakmice ima vise nego dovoljno vremena da se isproba. Ako moze Hadzic moze i on. I jos nesto trebalo se je Vrancica isprobat u Egiptu a ne Hadzica. I to ti jako dobro znas, kakve crne preporuke. Jos nesto. Vjerovatno si svjestan da nam je Hrvatska uzela preko 10 igraca dosada. I da ce M.Vrancic biti njima interesantan kad zaigra u Bundesligi sto je jako realno. Znaci mi smo bas do SP u prednosti pred HR. Poslje SP gubimo. Da se ja pitam. Pozvao bi ga na SP. I zaigrao bi mi kao takticka zamjena zadnje 2,3 minute protiv Irana. To se tako radi. Ali prije SP bi ga pozvao 100% da ga bar isprobam. Po meni je on cak i malo bolji , a sigurno je iskusniji od Besica, zbog godina. Ipak je Bundesliga makar 2 puno jaca od Madzarske lige.
Arslanagic je veliki potencijal mislim da je najblizi nama od svih pominjanih imena sobzirom da mu je otac bio u Innsbrucku,nego nesto mi ovo glupo JAhic igra standardno u gC,a HAjrovic na klupi iako je jahic dosao iz onog ST.Jonsa i nije vise ni dugo za nasu rep.
PapeSusic je napisao/la:Susic je prije par mjeseci izjavio da ga Arslanagic ne zanima jer je tek poceo igrati profesionalni fudbal. U istom momentu je Tincek postao clan reprezentacije, cinjenicu da je u tom momentu Arslanagic imao minuta u Standardu ko Stinky u Hajduku Safet nije zelio komentarisati.
Momčino, nije ti dobro, skrećeš sa pravog puta, lažeš narod, Allahov Poslanik, sallAllahu alejhi ve sellem, kada je rekao: "*Čuvajte se laži, zaista, laž vodi ka griješanju, a griješenje u vatru, i čovjek će neprestano lagati i nastojati da laže sve dok ne bude zapisan kod Allaha da je lažljivac.
Safet nikada nije to rekao za Arslanagića, čak, štaviše;
A zašto to nije uradio ne znamo, i nećemo se služiti nagađanjima kako bi rekli nešto.Safet Sušić: "Da je Dino imao sređene papire, već bi imao par nastupa za reprezentaciju"
Ali znamo da je babo od malog Dine boravio u Insbrucku i dogovoreno je sve, znači Dino će u budućnosti igrati za nas.
Za nadati se da je proces oko sređivanja papira u toku. I da, Safet je tetak Dini.
citavu utakmicu je odigrao u velikom stilu,bez greske! Visok,korpulentan,odlican u skoku,disciplinovan... mene podsjeca na Muhameda Konjica... u sesnaestercu sve lopte su njegove! on je vec sada igracina,a samo mu je 20 godina! Daj Boze da ga ne izgubimo,bojim se da ce ga Belgija pozvat na SP i mi tu onda nemamo sta traziti...Virtu4l je napisao/la:Strašan potez Arslanagića. Idealna zamjena za Spahića.
Ma Jahica treba vratiti u repku.. I dalje je za Pandzu, Sunjica i sl. prof dr...... Upravo nam jedan ovakav univerzalac treba... KOji zna igrati sve... A pogotovo bi nam koristio na svojoj primarnoj poziciji zadnjem veznom (mnogi ce reci stoper, al nije iako je za repku igrao na stoperu) i na desnom beku da mijenja Mujdzu, jer su Vranjes a pogotovo Avdija kriticni..... Itekako koristan igrac..... Al msm da je Suli njega zaboravio, al' bitno je da on na umu ima Sunjica, svog amidjica, Avdiju, Kvrleta i sl. levate koji ne bi imali mjesta ni u nekim klubovima nase lige....
@I koja manipulatorska laz ovo za Dinu sto neko napisa iznad mene.. Cuj Suli to izjavio za Arslanagica.. Jest al kad bi se kamenjem gadjali.... To je izjava za Kolasinca...... Da Arsla zanima Susica on bi bio vec nas igrac, al onda kako objasniti amidjicu ili Sunki njihovo izbacivanje iz repke....
@I koja manipulatorska laz ovo za Dinu sto neko napisa iznad mene.. Cuj Suli to izjavio za Arslanagica.. Jest al kad bi se kamenjem gadjali.... To je izjava za Kolasinca...... Da Arsla zanima Susica on bi bio vec nas igrac, al onda kako objasniti amidjicu ili Sunki njihovo izbacivanje iz repke....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
ccccc još nisu naučili pravila, a sve fol kompetentniFaraonTM je napisao/la:Zamislite da se Seo sa odluči igrati za Švabe na SP
U kakvu je atmosferu upao, ništa me ne bi čudilo![]()
Sportsko državljanstvo se samo jednom može mijenjati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije laž. Imaš vijest na reprezentaciji.MrMuscle je napisao/la:@I koja manipulatorska laz ovo za Dinu sto neko napisa iznad mene.. Cuj Suli to izjavio za Arslanagica.. Jest al kad bi se kamenjem gadjali.... To je izjava za Kolasinca...... Da Arsla zanima Susica on bi bio vec nas igrac, al onda kako objasniti amidjicu ili Sunki njihovo izbacivanje iz repke....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo, govoris nekome da je lazov, a nema veceg manipulatora od tebe na ovom forumu.PapeSusic je napisao/la: Sead Susic, menadzer Anela Hadzica.
Darko Smoljan je menadzer Anela Hadzica!
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... dlesbrough" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda pises, kako je Safet rekao, da ne zeli da cuje za Arslanagica, opet laz i manipulacija.
Safet obavio razgovor sa Orhanom, ocem od Dine, momak je predao za nas pasos i ceka da ga dobije, cim dobije slijedi sportsko drzavljanstvo.
Prema tome , spusti loptu u manipulacijama, doduse ima polijepo glupaka koji na sjedaju na tvoje izmisljotine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znači Tino-Sven Sušić je naš zauvijek ?legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može mijenjati![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Znači Tino-Sven Sušić je naš zauvijek ?legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može mijenjati![]()
![]()
Nažalost
Opet se emir provaljuje s ovim Darko-m Smoljan-om
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.