Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ma nije njima cilj Evropa, jest da govore da hoce u Evropu, al' je cilj profit, a njega bas i nema samo od nje...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
mukitmovac
- Kontakt:
Heheheh nemojte samo vi o placenicima , molim te.FKS1946 je napisao/la:Kakva jadna ekipa, tovari Gracic da moze bar neke pare izvuci, i vi hocete u evropu sa placenicima Zebom i kompanijom
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Oboriti ce me majmuni na hiljadu listica, najpoganija ekipa ikad
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Ko ti je kriv kad neznasArmala je napisao/la:Oboriti ce me majmuni na hiljadu listica, najpoganija ekipa ikad
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
- franklampard8
- Kontakt:
"Neznas" ni tikrmak je napisao/la:Ko ti je kriv kad neznasArmala je napisao/la:Oboriti ce me majmuni na hiljadu listica, najpoganija ekipa ikad
1946
Znam se okladit kako treba, sa gramatikom sam ipak malo slabijifranklampard8 je napisao/la:"Neznas" ni tikrmak je napisao/la:Ko ti je kriv kad neznasArmala je napisao/la:Oboriti ce me majmuni na hiljadu listica, najpoganija ekipa ikad
- franklampard8
- Kontakt:
Gojak pogodio za BiH U17 protiv Belgije.
A sto se tice provokatora, moderatori su obavjesceni.
A sto se tice provokatora, moderatori su obavjesceni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
" onclick="window.open(this.href);return false;
+1Edol je napisao/la:
Jednostavno moramo ga prodati, nema smisla da tone sa nama ovako. Amer je odlican, takodjer i Hamzic i jos par igraca imaju daleko vece izazove da prekorace, mi im samo gubimo vrijeme ovako jbg, ni Travniku ne znamo dati gol iako je Travnik u zadnje vrijeme cudoviste.
Danasnja tekma ocita katastrofa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ASIMEEEEEEEEEEEEEEE AAAAASIIIIIIIMEEEEEEEEEE RODILA TE MAJKAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOJAK DRUGI GOL SAD DADE!!! 3-0!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bolje da su idiote izgubili.Neka mu Zec ponovo bude na klupi.Sada možete rastjerati bagru.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A ekipe mutave.....

Igraju onako dobro sa Zvijezdom i sa Širokim a Travnik ih yebe... Nije njima cilj EvropaK0MT je napisao/la:A ekipe mutave.....![]()
003871312
Ostaje zal za jednu priliku kad je Zec savladao Nurkovica ali ode u stativu lopta. Jos Karic imao sansu jedan na jedan protiv Hamzica, a Hamzic, naravno, brani odlicno. Da nije Hamzica i Zeca, moglo bi biti 0:2 cak.
Ne znam sta se to desilo, protiv Sirokog nisu se opustali i dosli do cilja, mozda su umorni, bili su odlicni ovih nekoliko kola da bi sad kiksali ovako. Ali eto, ako su i Celik i Siroki izgubili od Travnika, moram ipak igracima cestitati na bodu.
Ne znam sta se to desilo, protiv Sirokog nisu se opustali i dosli do cilja, mozda su umorni, bili su odlicni ovih nekoliko kola da bi sad kiksali ovako. Ali eto, ako su i Celik i Siroki izgubili od Travnika, moram ipak igracima cestitati na bodu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
svake godine blizu ali pred kraj padnu.samo jedno je rjesenje, Ivicu Cvitkusica za direktora 
Kod Kolara uvijek slična izjava. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
čudna ekipa na "malim" ekipama kiksa. da nije toga bili bi ste prvi za povečom razlikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.