ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

formance
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la formance » 30 mar 2014, 23:29

MaGiCa je napisao/la:BTW, gdje je @formance :?: Nisam ga vidio ovdje bar mjesec dana. :roll:
Virtu4l je napisao/la:Poslao sam mu poruku prije mjesec dana, još je nije pročitao.
Pozdrav za raju. :thumbup: (čisto da isprobam nove smajlije :mrgreen: ) Ne da mi se pisati u zadnje vrijeme, ali vas redovno čitam. ;)

@Virtu4l, nisam vidio da si mi poslao poruku, može biti da sam je greškom izbrisao, jer je inbox bio pun. Ako je nešto važno, napiši opet, ne bilo ti naređeno. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 mar 2014, 23:56

legenda reala je napisao/la:Vidi ovog mrzitelja, on misli ja tugujem što je Real izgubio titulu, pa nisam ja ti da se bavim nebitnim stvarima :mrgreen: :mrgreen:
Ma ne tugujesh, vjerujem ti. :thumbup:
Mancini je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi se na betonu igralo do juna. :?
Virtu4l je napisao/la:A onda odmah u dvoranu, šljaku i travu izbaciti iz kalendara. Federer bi igrao do 45. godine.
Ne treba ni to. Dovoljno je da se pobedjuje van perioda april-jun, a u tom zemljanom delu 1 kvalitetan damage control, i eto ti #1. ;)

Sa druge strane, ako neko pobedjuje (u 80% karijere) samo u tom narechenom periodu - shta je onda on :?: :roll:
Mancini je napisao/la:Vidim onaj gore šljaku spominje kao jedinu podlogu na kojoj Rafa nešto može uraditi. :(
Ma gde bih ja to uradio :?: :P
Sva sreca, pa H2H ove dvojice van sljake u poslednjih 5 godina je trichavih 11-4 za Djokovica. Od pochetka 2011. je to 8-2 za Djokovica.
Ma ko bi pomislio na to da Nadalovih 3-3 na sljaci od 2011. ili 7-3 od 2009. mu H2H i dalje odrzhavaju na +4 razlike :?: :wtf:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 23:59

formance je napisao/la: Pozdrav za raju. :thumbup: (čisto da isprobam nove smajlije :mrgreen: ) Ne da mi se pisati u zadnje vrijeme, ali vas redovno čitam. ;)

@Virtu4l, nisam vidio da si mi poslao poruku, može biti da sam je greškom izbrisao, jer je inbox bio pun. Ako je nešto važno, napiši opet, ne bilo ti naređeno. :mrgreen:
Joj što ne mogu ovih jeftinih izvlakuša, k'o da smo na podforumu Reprezentacije :mrgreen:

Ma pitao te jesi li živ i ima li šta na belegiju, ukratko :P
MaGiCa je napisao/la:Sa druge strane, ako neko pobedjuje (u 80% karijere) samo u tom narechenom periodu - shta je onda on :?: :roll:
Čovjek voli proljeće, najljepše godišnje doba :eh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 31 mar 2014, 00:08

Ukratko, zbog belegije sam i napravio pauzu ovdje. 8-) Da se zna šta je prioritet. :mrgreen:

A vidim ovdje ista priča, prime MaGiCa versus prime Vritu4l. :lol: Ako je Đodal najveće tenisko rivalstvo ikada, vas dvojica dijelite najveće forumsko rivalstvo. :clap: Još kad počnete sumirati one @MaGiCine postove koje
si bookmarkovao . . . :crazy: :mrgreen:

Da ne bude off topic, evo jedna standardna, Novak mnogo dobar danas, a Rafa neprepoznatljivo loš. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2014, 00:13

Virtu4l je napisao/la: Čovjek voli proljeće, najljepše godišnje doba :eh:

Mislish, chovjek voli zemlju, jer tu mozhe do besvesti da okrece red topspina red trchanja, do nivoa dok fizichki ne slomi konkurenciju :?:

Mnogo blizhe istini. :yawn:

Da se ispravim, pre nego shto me neko optuzhi da pogreshno zborim: na shljaci je 4-3 za Nadala od 2011. i 8-3 od 2009e, umesto 3-3 i 7-3, kako sam prethodno napisao. No, to ne menja sushtinu, chak je i dodatno istiche - bez shljake je Nadal "obrao bostan" u mechevima sa Djokovicem. Barem onako kako je Federer brao bostan u mechevima sa Nadalom, do 2013e i konachnog fizichkog pada RFa. ;)
formance je napisao/la:A vidim ovdje ista priča, prime MaGiCa versus prime Vritu4l. :lol: Ako je Đodal najveće tenisko rivalstvo ikada, vas dvojica dijelite najveće forumsko rivalstvo. :clap: Još kad počnete sumirati one @MaGiCine postove koje
[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2014, 00:17

Ma ne mogu ja sa Magičnim, od kako je izbacio šuškavce - nepobjediv je.

Da i ja pokusham? :mrgreen:
formance je napisao/la:Još kad počnete sumirati one @MaGiCine postove koje
E dobro si me napomenuo, sad će Roland Garros, pa ćemo se igrati sa bookmarkom, nema zezancije, sve se arhivira :crazy:
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2014, 00:22

Virtu4l je napisao/la:Ma ne mogu ja sa Magičnim, od kako je izbacio šuškavce - nepobjediv je.

Da i ja pokusham? :mrgreen:
A kad sam ja to koristio shushkavce :?: :roll:
E dobro si me napomenuo, sad će Roland Garros, pa ćemo se igrati sa bookmarkom, nema zezancije, sve se arhivira :crazy:
Realno, da nije bilo onih samoubistava NDj u mechevima sa Shvajcarcima (a oba puta je imao protivnike u shaci), sad bi se ti trudio da pobegnesh od tih bookmarkova. ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 31 mar 2014, 00:24

Virtu4l je napisao/la:Ma ne mogu ja sa Magičnim, od kako je izbacio šuškavce - nepobjediv je.

Da i ja pokusham?
Prvo odgovori čovjeku za ovo gore što je napisao. :P

Historija je pokazala da je ovdje najinteresantnije bilo kad je Đoković dominirao, a ova 2 turnira nam govore da nas čeka prilično uzbudljiva sezona, barem kad je forum u pitanju. :mrgreen:

I usput, ima li @Valencie igdje, nema ga dugo da napiše kako je Federer imao lošu konkurenciju i traljav bekend. :mrgreen:

Profesionalnitenis.com

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2014, 00:27

formance je napisao/la: I usput, ima li @Valencie igdje, nema ga dugo da napiše kako je Federer imao lošu konkurenciju i traljav bekend. :mrgreen:
Odrodio se od nas. Da ne govorimo koliko mu je lichnost koja se odaziva na ime David Moyes naneo dushevne boli... :(

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2014, 00:30

MaGiCa je napisao/la:A kad sam ja to koristio shushkavce :?: :roll:
Joj što me peglaš. Od kad si počeo koristiti te pokušaje šuškavaca.
MaGiCa je napisao/la:Realno, da nije bilo onih samoubistava NDj u mechevima sa Shvajcarcima (a oba puta je imao protivnike u shaci), sad bi se ti trudio da pobegnesh od tih bookmarkova. ;)
Realno, da nije bilo problema sa povredom, Sebastianov sin bi već sad bio na konju za ovu sezonu, ako ćemo se igrati ŠBBKBB.
formance je napisao/la:Historija je pokazala da je ovdje najinteresantnije bilo kad je Đoković dominirao, a ova 2 turnira nam govore da nas čeka prilično uzbudljiva sezona, barem kad je forum u pitanju. :mrgreen:

I usput, ima li @Valencie igdje, nema ga dugo da napiše kako je Federer imao lošu konkurenciju i traljav bekend. :mrgreen:
Pa vidiš da se historija ponavlja, Novak uveže par mečeva i sve se vrati u normalu. Nekad poželim da redovno osvaja turnire, ako će to da oživi ovaj dio foruma.

Valencia se razočarao u Moyesa, bojkotuje sport uopšte.
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 31 mar 2014, 00:37

Znači da je u opasnom problemu, čim ga ni 'zlatna teniska era' ne može privući ovamo. :mrgreen:

Profesionalnitenis.com

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2014, 00:45

Virtu4l je napisao/la: Joj što me peglaš. Od kad si počeo koristiti te pokušaje šuškavaca.
Ima 2-3 meseca. Pre toga sam pisao oshishanom gajevicom. ;)
Virtu4l je napisao/la:Realno, da nije bilo problema sa povredom, Sebastianov sin bi već sad bio na konju za ovu sezonu, ako ćemo se igrati ŠBBKBB.
Niti je to realno, jer povrede su tu, niti bi Nadal bio na konju, sve i da je 100% zdrav, jer se vidi na chijem je reketu sve u Djodal mechevima. ;)
Virtu4l je napisao/la: Novak uveže par mečeva i sve se vrati u normalu. Nekad poželim da redovno osvaja turnire, ako će to da oživi ovaj dio foruma.
Forum je zhiv i bez toga, a kvalitet mu je opao jer se pogubila all-star ekipica a la formance-Valencia-Claus-DoW-samosarajvo-adnan24. Ili su ljudi batalili pisanje ili su ga maximalno smanjili. Nema to veze sa rezultatima NDja per se.
formance je napisao/la:Prvo odgovori čovjeku za ovo gore što je napisao. :P
Mislish da na to ima odgovora i da bi ga dao ovde :?: :problem:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 mar 2014, 02:11

Istina je da se smanjilo zbog mnogobrojnih obaveza ali se piše s vremena na vrijeme.

Što se Rafe tiče, kao što rekoh, budel zdravlja ja ne sumnjam u dominaciju kakvu smo vidjeli prošle sezone.
Povreda leđa, koja se na kraju ispostavila više trenutnom i ne predstavlja neku brigu za buducnost, ga je ove sezone koštala 1 ili 2 titule od kojih je jedan GS.Znam da su povrede tu, svi ih imaju i ne mogu biti opravdanje ali ja ih i ne zelim koristiti kao opravdanje.One su mi razlog za optimizan jer Rafa i pored toga ima solidnu igru i rezultate.Samo je pitanje trenutka kad će se vratiti u formu sa US-a prošle godine, ostane li zdrav ja sam uvjeren da hoće.A kad se to desi rezultati ni na jednoj podlozi nece izostati.

VAMOS!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 mar 2014, 10:17

Izgleda da je Novaku vise odgovarala predaja nego Rafi, Rafa je bio totalno van ritma. Udarci su bili previse blagi, morao je u 2. setu zaigrati agresivnije pa i po cijenu vise UE jer je ona igra Novaku odgovarala.

Rafa vec dva puta zaredom (necu racunar onaj turnir Beijingu) igra svoje najgore meceve. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 mar 2014, 10:26

Unofficialpage je napisao/la:Izgleda da je Novaku vise odgovarala predaja nego Rafi, Rafa je bio totalno van ritma. Udarci su bili previse blagi, morao je u 2. setu zaigrati agresivnije pa i po cijenu vise UE jer je ona igra Novaku odgovarala.

Rafa vec dva puta zaredom (necu racunar onaj turnir Beijingu) igra svoje najgore meceve. :mrgreen:
Rafa sinoc neprepoznatljiv, sta je u pitanju samo on zna.
Mada je odigrao onaj majstorski poen, gdje je Novak jadno trazio challenge. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 mar 2014, 10:28

Novak yebe, ne vadi. slika

Imam običaj da se javim samo kad Nadal izgubi. :mrgreen: Naravno, to je šala (moram to naglasiti jer će neki još i povjerovati :lol: ). Inače, nisam primijetio da slabije pišem; malo sam ofalio na ovom pdf-u, al' istina je da nikad nisam pisao previše kada se nije imalo o čemu ozbiljno diskutovati.

A sada nešto o meču. Djoker još jednom pokazao da je najgori mogući protivnik za Nadala i da Španac od 2011. pa naovamo ima ozbiljan problem s njim, što h2h i dokazuje. I dalje ne mogu shvatiti kako se neki tamo Federer lakše razračunava s Noletom, i to u haman 33. godini života, kada su svi top teniseri osim Agassija i Connorsa okačili reket o klin, odnosno bolje da kaže pozdravili se s ovajanjima, od Rafe. :problem: Najbolji returner i BH na svijetu je po ko zna koji put pokazao da jedini, uz ludog Wawrinku (mada za njega ne znamo hoće li to ponoviti), može rano hvatati lopticu i vraćati je duboko u Nadalove polje. Jednostavno ga ubija tim poluwinnerima i counterpunchingom, a RN nije u stanju razbiti mu ritam napadanjem servisa i varijacijama u igri. Vidi se da je na korak od svog najboljeg tenisa i da će vrlo brzo dostići nivo iz 2011. i početka 2012. A onda je i RG u opasnosti. :mrgreen: Ništa, vidjet ćemo šta RF i Murray mogu; ukoliko mu se ne budu mogli suprotstaviti, onda nastupa hegemonija. Nadajmo se da će barem Andy uspjeti dominirati drugi dio sezone, ukoliko Roger fizički padne.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 mar 2014, 10:31

@Claus ko ce osvojit Barcu Nadal ili Dzumhur? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 mar 2014, 10:39

Zar se Džumhurova pobjeda uopće dovodi u pitanje? :roll: :mrgreen:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 31 mar 2014, 11:25

Rafin sam navijač veće godinama ali u zadnje vrijeme mi je do*izdilo gledat kako ga Novak dere u najvažnijim mečevima govorim ovo zato što mislim da i Novak ne igra kako bi najbolje mogao mislim da Rafa sa svojom snagom jedino agresivnom igrom može do pobjede ali presudno je ipak izgleda taj servis koji je kod Novaka možda ne prejak ali nevjerovatno precizan...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 mar 2014, 12:12

Sta im Novak radi prije meca pa igraju ovako jadno. Prvo Murray pa sad i Rafa. Djokovic u velikom naletu, a treba napomenuti da ovo jos nije najbolji tenis koji on moze igrati.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.