Samo jede ove "Velike" mace James , Novicki , Love ...bhfanatic14 je napisao/la:Mirza jede Love-a...Skidam ti kapu majstore !! Jos ako trica se otvori nocas bit ce svasta !
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zalosno...
Da li je to,to za veceras,sut ga nece i nece u drugom pol

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mirza čuva šut za repku

Mirza igra fantasticnu odbranu a JJ fantastican u napadu. I utakmica je opet njihova. Ne vjerujem da ce igrati vise osim ako ne bude BO ali ovo danas je super super. Samo nastavi ovako majstore vidi to sve Kidd

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
oj ja pretrnuo kontajuci da je ovo bila 4/4
igrao 3,5+ na netse na kladari i kad blaconja fuli zamalo sto da razbijem
igrao 3,5+ na netse na kladari i kad blaconja fuli zamalo sto da razbijem

Ponijet ce je u grob...ku.rvar
dobro nema šta, Johnson **** sve pogađa i nema tu prigovora... mada je Mirzet sam bio na trici u 3-4 napada, ali sam kao duh.
međutim ovo sad kada je šuta fakat ga je frajer pustio da šuta, ali nije dobar šut bio - šteta!
međutim ovo sad kada je šuta fakat ga je frajer pustio da šuta, ali nije dobar šut bio - šteta!
kakvi jesi vidio da on neda lopte siri mu ruke moli ga ma zaboli njega q on nju osuta..jos 2 puta izlazi iz kosa
Bihac96 je napisao/la:Da li je to,to za veceras,sut ga nece i nece u drugom pol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Imao je dva suta za 3 poena promasita,i jedno polaganje promasito..Ali boli me briga,odbrana sjajna.semir01 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Da li je to,to za veceras,sut ga nece i nece u drugom pol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
covjek je jednom pogodio tricu koja nije priznata pa je dao 2 poena i ovu sad tricu je promasio tako da ne znam kako ga nece sut.....
Ajde PP dva faula nabrzaka
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Odlicna odbrana mirze na ovoj utakmici!samo nek nastavi tako,sut dodje i ode sto bi se reklo 

FK Sarajevo !
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Ovaj Plumlee ne zna primiti loptu....ko da ribu hoce da uhvati rukama.
Ovi iz Yesa pricaju kako je PP dobro cuvao Lovea. Pa de bar spomeni covjece ko je krv prosipao samo da on ne dođe do lopte u trecoj cetvrtini. Izgleda kod njih ako nista ne radis u napadu i ne igras dobro. 

Danas skroz cudni sutevi pa je statistika losa ali 7p i 6 skokova uz onako dobru igru u odbrani nad Loveom
Mirza. Sljedeca Rakete gdje je imao svoj prvi DD nadam se da ce isto ponoviti i sada.
raja 

Solidna partija mirze, puno bolja igra u odbrani nego u napadu, raduju skokovi u zadnjih par utakmica se vrti oko 6-7 sto je odlicno, jos da ga sut krene ali nije ni ovo toliko lose
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
opet uzasan sut, sto si se nabildao dragi mirza 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma i onaj "tip shot" dok se boris za ofanzivni skok i sut od svog kosa ulaze u statistiku. Vrlo dobro odigrao sinoc, u odbrani sjajan,
po meni je odigro jako dobro, s obzirom na mogucnosti. promaseni tip in i sut za izvukom Sirene malo unakazise statistiku.
selekcija suta nije bila na razini.. ali s obzirom na to da je u trecoj cetrvtini igro skoro 10 minuta u komadu a da je pritom sutno dvije? lopte, to je sasvim u redu..
**** ga, JJ je fakat bio on fire.. i on ne da loptu osim pod kos.. to je to
osim toga super odbrana na love-u- svaka cast!!!
selekcija suta nije bila na razini.. ali s obzirom na to da je u trecoj cetrvtini igro skoro 10 minuta u komadu a da je pritom sutno dvije? lopte, to je sasvim u redu..
**** ga, JJ je fakat bio on fire.. i on ne da loptu osim pod kos.. to je to
osim toga super odbrana na love-u- svaka cast!!!