NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

adnan6595
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la adnan6595 » 31 mar 2014, 02:45

jedinstvo ima dosta navijaca u jablanici zbog njihovog igraca Kovacevica,koji je iz Jablanice.samo naprijed Jedinstvo :)
The Maniacs 1987
FK Željezničar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 31 mar 2014, 02:50

adnan6595 je napisao/la:jedinstvo ima dosta navijaca u jablanici zbog njihovog igraca Kovacevica,koji je iz Jablanice.samo naprijed Jedinstvo :)
Kova je veliki borac i igrac a isto tako veoma dobar covjek, vole ga navijaci puno :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 31 mar 2014, 03:37

Ako imamo dosta navijaca dodjite nekad podrzat Jedinstvo :D Evo kako se Kovacevic postuje u Bihacu !
slika
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 31 mar 2014, 13:31

zlajci je napisao/la:
haver je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Ma Gorki stavio sliku onu prvu a tamo se lose vidi, lose je uslikano, ima 100 ljudi ali to nije ni bitno vazno je da smo ispostovali gostovanje i hvala Fukarama od srca pokazali su da su gospoda sto ne mogu reci za ljude sa zapada koji su nas gadjali kamenjem i psovali majku odmah na ulazu u stadion, dobacivali su svasta, da bi neki pojedinci na kraju utakmice sa zapada pozeljeli nam sretan put ali dobro sve se dobro zavrsilo i hvala jos jednom tuzlacima onim pravim a oni ce sebe prepoznati, da su ovakva sva gostovanja to bi bilo odlicno
Svi koji smo stajali na ulazu stadiona smo vas pozdravili kad ste izlazili ;)
Najjača je rija kad jedan d.r.o.t govori drugom ma neće bit problema bolan ovi naši su ja mislim samo sa ovima i dobri ahahahahaaaha
:mrgreen: :mrgreen:

Nego, dragi "dečki" (ostao sam oduševljen kada sam čuo "dečki" od vas ;) )...nemojte biti curice. Primljeni ste od koga treba da budete primljeni, od Fukara. Ovo je prvi put, al prvi put da smo pozdravili ikoga na način na koji smo pozdravili vas. ;)
Kada su u pitanju mahnite budale sa A tribine..oprostite im, ne znaju šta rade :mrgreen: Oni su u zavadi sami sa sobom. Zamislite borce koji su služili u Zenici i luđake inspektore (tipa Satketa) koji sjede zajedno na tribini i još su u zajendičkom filmu; o ne može biti dobro, al nikako! :lol:
I vrlo bitna stvar, oni ne znaju ništa o navijačkoj sceni osim da su Fukare fer samo sa zeničanima..te tako svakog drugog dočekuju na nož. Kako je tekma odmicala postajalo im je jasno da je sve OK :angel:

Drago mi je što ste uspjeli upasti jer vjerujte da u jednom trenutku malo falilo da izvisite zbog ove neočekivane luđačke posjete.

p.s. i fakat jel to neko od tuzlaka reko da vas nije bilo 100, a neko od vas sada broji tačkice da dokaže :mrgreen: Ništa se nije promjenilo od kad sam ja bio u filmu! :wave:
Sram te i stid bilo kad možeš ovako da vrijeđaš navijače Slobode. Dođi tobe.
Ja volim FK Tuzla City

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 31 mar 2014, 14:32

sloboda72 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
haver je napisao/la: Svi koji smo stajali na ulazu stadiona smo vas pozdravili kad ste izlazili ;)
Najjača je rija kad jedan d.r.o.t govori drugom ma neće bit problema bolan ovi naši su ja mislim samo sa ovima i dobri ahahahahaaaha
:mrgreen: :mrgreen:

Nego, dragi "dečki" (ostao sam oduševljen kada sam čuo "dečki" od vas ;) )...nemojte biti curice. Primljeni ste od koga treba da budete primljeni, od Fukara. Ovo je prvi put, al prvi put da smo pozdravili ikoga na način na koji smo pozdravili vas. ;)
Kada su u pitanju mahnite budale sa A tribine..oprostite im, ne znaju šta rade :mrgreen: Oni su u zavadi sami sa sobom. Zamislite borce koji su služili u Zenici i luđake inspektore (tipa Satketa) koji sjede zajedno na tribini i još su u zajendičkom filmu; o ne može biti dobro, al nikako! :lol:
I vrlo bitna stvar, oni ne znaju ništa o navijačkoj sceni osim da su Fukare fer samo sa zeničanima..te tako svakog drugog dočekuju na nož. Kako je tekma odmicala postajalo im je jasno da je sve OK :angel:

Drago mi je što ste uspjeli upasti jer vjerujte da u jednom trenutku malo falilo da izvisite zbog ove neočekivane luđačke posjete.

p.s. i fakat jel to neko od tuzlaka reko da vas nije bilo 100, a neko od vas sada broji tačkice da dokaže :mrgreen: Ništa se nije promjenilo od kad sam ja bio u filmu! :wave:
Sram te i stid bilo kad možeš ovako da vrijeđaš navijače Slobode. Dođi tobe.
Druže, post je u duhovitom tonu napisan i ova metafora je od milja ljubav
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2014, 14:41

Kakva ba zlajci metafora? Nismo mi na zapadu dosli jos ni do subjekta i predikata, a kamo li metafore. nene
Naravno da se salim.
Ne treba zamjeriti okorjelima. Mi smo eto stajali i pili pivu tamo kada su izlazili navijaci Jedinstva. Licno sam ih zvao da dodju da popiju pivu i dobili su aplauz od nas i plaho smo ih lijepo pozdravili. Da ih je murija pustila, vjeruj castio bi ih sve po pivu. Nije to neka para. Jednostavno sam suosjecao sa njima. Koliko sam puta razocaran morao nazad u Tuzlu. Ipak draze mi je da su oni razocarani nego mi. :mrgreen:
Ja sam ipak na C gdje su Fukare veterani. Jedino ovaj put nije bilo Sulje blizu, ne znam gdje je bio?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 mar 2014, 15:52

Probisvjet je napisao/la:Kakva ba zlajci metafora? Nismo mi na zapadu dosli jos ni do subjekta i predikata, a kamo li metafore. nene
Naravno da se salim.
Ne treba zamjeriti okorjelima. Mi smo eto stajali i pili pivu tamo kada su izlazili navijaci Jedinstva. Licno sam ih zvao da dodju da popiju pivu i dobili su aplauz od nas i plaho smo ih lijepo pozdravili. Da ih je murija pustila, vjeruj castio bi ih sve po pivu. Nije to neka para. Jednostavno sam suosjecao sa njima. Koliko sam puta razocaran morao nazad u Tuzlu. Ipak draze mi je da su oni razocarani nego mi. :mrgreen:
Ja sam ipak na C gdje su Fukare veterani. Jedino ovaj put nije bilo Sulje blizu, ne znam gdje je bio?
Suljo je bio na sjeveru prebacio se jos od Mladosti oprt je clan sjevera :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 31 mar 2014, 15:53

Probisvjet je napisao/la:Kakva ba zlajci metafora? Nismo mi na zapadu dosli jos ni do subjekta i predikata, a kamo li metafore. nene
Naravno da se salim.
na sjeveru tralala

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 31 mar 2014, 21:42

Suljo Sulejman Dorić prozivljava novu mladost , ponovo se aktivirao i vec nekoliko utakmica staje uz najvatrenije navijace , u drustvu buduce supruge ne propusta nijednu utakmicu ovaj najpopularniji covjek u nasem gradu !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 mar 2014, 21:52

Suljo je poznat na balkanu,svi znaju vođu sa dugom čupavom kosom :cool: Drago mi je pročitati/čuti "budućom suprugom". :clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 31 mar 2014, 22:05

Gorki je napisao/la:Suljo je poznat na balkanu,svi znaju vođu sa dugom čupavom kosom :cool: Drago mi je pročitati/čuti "budućom suprugom". :clap:
Mashala Suljo nas na 'zelenu granu ' izadje!
Nadam se da ce mladu zaprositi pred ppunim stadionom ili navijackom pjesmom da bude IN.. :srca: :srca:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 31 mar 2014, 22:13

Vi nas pobjedili, izjednacili se na vrhu a sad jos i temu preobrazili u svoju :D

Valjda mozemo pobjediti u subotu i vratiti izgubljen moral.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 apr 2014, 11:50

Ima li kakvih novosti kod vas? Mijenjanje trenera, kako i sta protiv Radnickog? Pa tema vam obajatila jbg.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 apr 2014, 12:19

Probisvjet je napisao/la:Ima li kakvih novosti kod vas? Mijenjanje trenera, kako i sta protiv Radnickog? Pa tema vam obajatila jbg.
Zatisje pred buru ;) :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 apr 2014, 17:02

Biscani jel istina da je nas drug anonimni posllije subote dobio
nekakav srcani predudar i da se nalazi u bihackoj bolnici na pretragama :P

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 02 apr 2014, 22:39

Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"

Na koga je mislio, pojma nemam..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 apr 2014, 23:24

Jedinstvo37 je napisao/la:Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"

Haha sad ce biti zanimljivo :njanjanja:

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 02 apr 2014, 23:28

Znaci ipak ulazimo u Premijer ligu :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 apr 2014, 23:29

Iceplayer je napisao/la:
Jedinstvo37 je napisao/la:Kaže Hamdo: "je?em im mater, sad će da vide ko smo i šta smo!"

Haha sad ce biti zanimljivo :njanjanja:
ako je hamdo reko,druge nema :nene:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 02 apr 2014, 23:43

Pa3ot je napisao/la:Znaci ipak ulazimo u Premijer ligu :)

valjda se i mi tu nesto pitamo ?? :hmmmmm: :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.