Ajmo sad jedan screenshot ovog Callejonovog fuorigioca. Objektivni juventini ovog foruma garant nece propustiti priliku da to pokazhu.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Prekinite vishe sa tom klinachkom prepiskom.
Ajmo sad jedan screenshot ovog Callejonovog fuorigioca. Objektivni juventini ovog foruma garant nece propustiti priliku da to pokazhu.
Ne nije,samo liga je slaba jbg,u zlatna vremena onaj ko osvoji tal. ligu automatski je bio favorit u lp za osvajanje i tog trofeja,a dns vidimo Juve ne moze grupu proci,znaci nisu sami vrh Europskog fudbala jbg.Ja msm da je to drug Faraon htio reci.RiverPlate je napisao/la:Znači Juve je kriv što je Kalčo slab?Denno je napisao/la:@FaraonTM
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije je neki podvig osvojiti je.
3 god zaredom Juventus skudeto osvaja,a u lp grupe ne prodju.
embrace the chaos
Tako nekako, a ti iz njihovih postova čitaš da su prvaci svemiraDenno je napisao/la:Ne nije,samo liga je slaba jbg,u zlatna vremena onaj ko osvoji tal. ligu automatski je bio favorit u lp za osvajanje i tog trofeja,a dns vidimo Juve ne moze grupu proci,znaci nisu sami vrh Europskog fudbala jbg.Ja msm da je to drug Faraon htio reci.RiverPlate je napisao/la:Znači Juve je kriv što je Kalčo slab?Denno je napisao/la:@FaraonTM
Dzaba se raspravljas sa njima,vidis da ne znaju normalno ni diskutovati,ali neka se samo sprdaju i rade trolfest,ionako imaju svog moderatora koji cini mi se vise vremena provodi kod nas na RB forumu nego ovdje.
Serija A vise nije jaka i nije je neki podvig osvojiti je.
3 god zaredom Juventus skudeto osvaja,a u lp grupe ne prodju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa svi smo mi svjesni da tu ima 4-5 ekipa ispred nas ali isto tako smo svjesni da te sve ekipe mozemo izbacit u dvomecu. Sto se tice ispadanja iz grupe meni jedna jako glupa prica jer to je bilo ove godine i cisto sumnjam da ce se ponovit isto naredne sto bi na kraju ipak dalo neki osnov za tu pricu da je Juve slaba ekipa u euro okvirima posto je prve sezone Juve ispao od Bayerna u 1/4 finala, Bayerna koji je u dvomecu dobio Barcu 7-0 vise nego Juve a na kraju i osvojio.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
@Denno, imam i pametnijeg posla nego dežurati nad nadobudnom dječurlijom, npr. gledati utakmicu.
Svi koji su trollali na ovoj stranici imaju zadnju opomenu pred ban. Tema je zaključana do daljnjeg.
Svi koji su trollali na ovoj stranici imaju zadnju opomenu pred ban. Tema je zaključana do daljnjeg.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Tek sad gledam highlightse kola i ne mogu da vjerujem šta se dešava sa Marchettijem. Kakav gol je danas primio.
Palladino kreten imao Biabianya da mu asistira na prazan gol, a umjesto toga dribla golmana i dva igrača i izgubi loptu. Nakon toga Candreva zabija za pobjedu.
Palladino kreten imao Biabianya da mu asistira na prazan gol, a umjesto toga dribla golmana i dva igrača i izgubi loptu. Nakon toga Candreva zabija za pobjedu.
a šta reći za Panzera, a? najbolji napadač u ligi

- _forzamilan_
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Dešava se svima, dobar je March.
Ancelotti priča o razlici Serie A i BBVA
http://www.football-italia.net/47164/%E ... 6%E2%80%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Ancelotti priča o razlici Serie A i BBVA
http://www.football-italia.net/47164/%E ... 6%E2%80%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta li bi Mazzarri rekao...Q: The attackers weren't helpful tonight [vs. Napoli], agree?
Conte:"No, tonight I saw an undertone coach, I take the responsibility."
Vidjet cemo veceras maestra na djelu

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Marchetti otkako se oporavio, imao je kikseve protiv Ludogoretsa i protiv Parme, ali isto tako, otkako se vratio na gol, imao je odličnih odbrana, između ostalog i jučer protiv Parme
igračima je samopouzdanje na nuli, zbog očajne sezone i rezultata, pa onda i ove svađe navijača i Lotita, itd .. jednostavno, jedna očajna atmosfera u i oko kluba, tako da to sve utiče na igrače mnogo
-
Evil Genius II
odlican golman ali ovo mu je sezona za zaborav. nije da se zalim, doduse 
pa svima je, ne bih ja sad rekao da je to baš njegova krivica što brani "loše", s obzirom o kakvom se golmanu radi
odem na youtube i gledam njegove klipove, sunce ti, šta čovjek skida 
Baselli rivela: "Nasco interista"
Sad ce ga Juve sigurno dovest kuknjava
Novi smajlici uzi ban krevelj guz damn hala beba
Sad ce ga Juve sigurno dovest kuknjava
Novi smajlici uzi ban krevelj guz damn hala beba
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Najbolje bi bilo da na leto predje u neki ozbiljniji klub. Poshto ce Napoli da potpishe Reinu za stalno, Roma ne dolazi u obzir, a Inter i Juve vec imaju zacementirane #1 - onda ostaju Firenca i Milan, osim ako mu se ne uchi strani jezik. zvizChinaglia je napisao/la:pa svima je, ne bih ja sad rekao da je to baš njegova krivica što brani "loše", s obzirom o kakvom se golmanu radiodem na youtube i gledam njegove klipove, sunce ti, šta čovjek skida
Off topic: jel josh nekome ovi silni smajlici idu na falus
koliko bodova taj Reina je kostao Napoliju.. ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
Evil Genius II
da. previse ih je za moj ukus ali sta cu - ziv se covjek na sve navikneMaGiCa je napisao/la: Off topic: jel josh nekome ovi silni smajlici idu na falus![]()
doduse, spremam se lagano na val besmislenih postova (bezbeli one-linera) koji ce preplaviti forum bez ikakve zelje za kvalitetnom raspravom vec cisto onako da se iskoriste novi smajlici. a da ne pisem o tome kako su rijeci kao sto su 'gore' ili bilo koja rijec koja sadrzi 'plac' sada nemoguce za napisati jerbo oznacavaju odredjene smajlice, tako da bi naslov clanka kojeg sam htio postaviti izgledao ovako:
ADL: Bonuses for second plejs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.