Plavcima svu sreću u LP želim jer će se polufinalni mečevi igrati pred/poslje utakmice na Anfieldu.Naravno uz što više posrtanja u ligi.
Al da ne preskačemo idemo redom.Sljedeći je West Ham.Sve je u našim rukama.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
kao sto se Pulis pokenjao po murinju i svim silnim milonima abramovicaVirtu4l je napisao/la:Što je najgore Murinjo će vam se pokenjati u sezonu, a doći ćete do vode...
Sav sam ti taki.Hammertz je napisao/la:Henderson pravi zajebant
https://www.facebook.com/photo.php?v=29 ... _processed
Nadam se da ćemo vam vratiti uslugu od prije par godina.nerkolfc je napisao/la:Ako vec ispadnu iz utrke do nase utakmice vjerovatno ce se to dobiti
Kakav bi to bio dvostruki šamar Unitedu. Pa ni onu asistenciju Gerarda ni dan danas nisu prežalili.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćemo vam vratiti uslugu od prije par godina.nerkolfc je napisao/la:Ako vec ispadnu iz utrke do nase utakmice vjerovatno ce se to dobiti
Već sam pisao da mi je svejedno ko će osvojiti, samo da to nisu United i Arsenal. Naše šanse su puno manje, a vi imate sve u svojim rukama.Henderson je napisao/la:Kakav bi to bio dvostruki šamar Unitedu. Pa ni onu asistenciju Gerarda ni dan danas nisu prežalili.
A i ima jos tekmu protiv NorwichaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ici ce Suarez preko 35 sigurno. A jos 6 prvih kola nije igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.