AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

inzaghi3
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la inzaghi3 » 31 mar 2014, 11:51

i njega se ceka el 92 citavu haman godinu samo se nadam da nece biti staklen ko pato inace je odlican igrac pogotovo prosle sezone je bio no.1 jedino neznam sta cemo sa niangom kad se vrati i matri previse je to napadaca u kadru nadam da cemo se rjesit robinha i jos dosta kloceva tipa zacardo itd.. :D :clap: :clap:
you call it madness but i call it love AC MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 mar 2014, 12:27

Ma kakvi, kakav Pato i on, ovom je svaki klinac falio, ni najveci strucnjaci nisu znali sta mu je.
Ovaj je s druge strane mislim igrao dvije godine bez ijedne povrede, samo sto je peh pa mu se desio lom stopala (moze se svakome desiti). Zilav momak, ne brinem se ja za njega. :geek:

Matrija prate vec neki klubovi, ali najzalosnije od svega je sto necemo dobiti ni trecinu onoga koliko smo mi njega platili. Zali boze para. :yawn:
Robinho vec dvije godine nekim cudom uspijeva ostati u Milanu, nadam se da ovog ljeta napokon ide.
Niang je usro i sefa i stanicu svojim ponasanjem tako da su sanse za prodaju minimalne. Ali neka ga, makar na klupi, ionako nam fali desno krilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 31 mar 2014, 12:40

ito sto kazes sta bi volijo da bude maldini sportski direktor al jbg dok ce biti glavonja glavni nema od toga nista cekat do ljeta pa da vidimo sta ce biti nadam se promjenama na pozitivno :D nista ode ja polako poso zove hehe navece ima da opet citam postove hehe :D :D :clap: :clap:
you call it madness but i call it love AC MILAN

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 mar 2014, 14:58

evo spominje se savić iz fiorentine kao naše pojačanje za ljeto,kakav je on? nisam ga nešto pratio uzi

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 31 mar 2014, 15:04

podje covjek nesto napisati pa ne zna sta kad je vec sve receno nekoliko puta...Najgore je sto nam se sa pozajmice sigurno vracaju Matri,Nocerino i Niang...Ja se nadam tome da ce Matri do kraja sezone zabiti nekoliko golova pa da se moze kome utrpati,Nocerino pa njega ni rodjena mati ne bi htjela kuci vratiti,zna li neko kad njemu istice ugovor? pa nek ide kao slobodan igrac...Niang sta reci za njega :think: bio bi dobar za klupe posto moze igrati i na krilnoj poziciji...Robinho tj prevara od igraca nadam se da ce napustiti tim..isto vazi i za Zacarda,Essiena,Muntarija,Boneru,Constanta..poslati Silvestrea nazad u Inter a kakvi su ovi nasi kad ga na kraju otkupe :lolno: Citamo zadnjih dana Kaka da ide u MLS ligu...iskrneo od njega mozemo jos jednu sezonu coekivati nesto i to je vrh vec sad vidimo da sijevne na trenutke ali nama treba u vezi igrac kao sto je on bio kad je dosao tek u Milan konstantno da je dobar..ako c eova formacija se igrati i naredne sezone minimalno sto nam treba uz zdravog Saravija i Silju jeste jedno krilo(a to krilo ce vjerovatno biti otkupljivanje Tarabta),vezni(gdje Kaka igra ili tu probate Tarabta u narednim utkamicama pa ako se pokaze na toj poziciji kupiti neko krilo),stoper sto je i najveci prioritet te lijevi bek....svi imamo neke zelje koga bi doveli ali ja necu biti optimistican da ce se nesto popraviti dok ne vidim da se izvalila velika kolicina novca za transfere,sve ostlao je pokusaj da se zamazu oci nama navijacima....eto ipak na kraju ja napisa nesto sto svi vec znamo al ajde neka mozda cele citaju forum pa vide da smo nezadovoljni roll :lol:
FORZA MILAN

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 mar 2014, 15:05

nextterrain je napisao/la:evo spominje se savić iz fiorentine kao naše pojačanje za ljeto,kakav je on? nisam ga nešto pratio uzi
Solidan, mislim da sa njim nećemo dobiti neku igračinu. Tu je negdje sa Zapatom..

Ima toliko mladih i perspektivnih igrača, evo recimo onaj Arslanagić iz Standarda će biti zvijer od štopera. Jučer sam ga gledao protiv Anderlehta, svaka lopta je njegova. Visok, stamen, dosta brz za svoju visinu. Za jednog 20-godišnjaka odličan. A ne vjerujem da je i nešto skup bar ne trenutno. Da ne kažem da nekog iz Primavere prebacimo u prvi tim..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 mar 2014, 15:27

Koji crni Savic :roll:
Lijevo krilo mogu igrati Saraf, Tarabt, Kaka. AMF mogu igrati Kaka, Tarabt, Saponara, Honda. Desno krilo niko od postojecih igraca Milana ne moze kvalitetno igrat. Dakle, golman, stoper (mozda 2), lijevi bek i desno krilo (Bale) :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 mar 2014, 21:30

Ma najbolje Alexa dovesti. :ban:
Pored njega kupiti jos i Doriu, neka se momak navikava pa da upadne u prvu postavu za godinu-dvije. Ne mozes ga odmah gurnuti u vatru.

Sto se tice desnog krila, Di Maria. :ljepota: Ili neko bar priblizno tako dobar, necu nikakav fuseraj od igraca. Takodjer se spominje da bi Seedorf volio Adama Mahera i ne bih imao nista protiv toga. Ima momak potencijala, mozda bude novi nasljednik Kake.

FORZA MILAN !

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 01 apr 2014, 10:50

Kao i uvijek u posljednjih par sezona vaši će prvo tražiti najjeftinije opcije. Ali u slučaju da bude nekakvog trošenja to neće biti neka velika suma. Tražit će se pojačanja tipa Maher,Blind,Alex,Doria,Cerci,Marketi i njima slični.Jer sve su ovo igrači koji koštaju između 8 i 15 miliona €, odnosno neki od njih su džaba. Za povratak na vrh Serie A ovi momci bi bili dovoljni, ali za iskorak u Evropi treba tu puno ozbiljnije ulaganje.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 apr 2014, 11:20

evo ga i zvanicno je da smo potpisali od ljeta Thiaga Silvu i Marco Reus :ljepota:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 apr 2014, 11:32

ronaldo99 je napisao/la:evo ga i zvanicno je da smo potpisali od ljeta Thiaga Silvu i Marco Reus :ljepota:
cccc ja baš kontam da nešto puknem, da se nasmijemo :lol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 apr 2014, 11:33

istina veseli se :lol: :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 apr 2014, 11:34

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Perin, Coentrao/Sansone, Alex, Maher, Rami, Taarabt. Osobe koje bi na ljeto trebali uzeti, a nisu cak ni neki preveliki trosak, a puno bi nam dobro dosli. Mozda ne bi napravili neki wow rezultat u Evropi, ali za ligu sasvim pristojna ekipa.
Odokativno oko 30 miliona, a najmanje polovinu bi zaradili na prodaji nekih otpadaka.

sretan rodjendan profesore :bow:

[youtube][/youtube]

gdje su sklonili onaj banana smajli?
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 apr 2014, 11:38

Sretan rodjendan Profesoru :D ziv i zdrav nam bio :violina: :violina:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 apr 2014, 12:04

Sretan rodjendan profesoru. ;)
Gledam raspored, sljedeca 3 kola igramo protiv ekipa koje bi bez mnogo problema trebali dobit. Prvo u ponedeljak protiv Genove, pa nam Catania dolazi, poslije Livorno. Sa osvojenih 9 bodova i da nam se drugi rezultati idu u korist, mozemo se ukljucit u borbu za EL. Poslije ove tri utakmice ima jos 4 kola da se odigraju. Uz maksimalno zalaganje i malo srece mozda se i mozemo dokopat te EL.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 apr 2014, 12:09

Pa ne bih bas rekao da je Genoa lagana za dobiti, pogotovo na gostujucem terenu. Misljenja sam da bi nam tu i bod bio super. :opaopa:
Parma, odnosno mjesto koje vodi u LE ima 5 bodova vise od nas (plus utakmica manje) tako da ce biti vrlo tesko. Imaju i oni sljedecu utakmicu protiv Napolija, ali imamo i mi tri teske utakmice, Genoa, Roma i Inter.

FORZA MILAN !

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 01 apr 2014, 12:29

http://sportsport.ba/ino_fudbal/montoli ... igu/128108" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 apr 2014, 12:58

Da Parma tu utakmicu igra sutra protiv Rome kojoj je pobjeda imperativ. Tako da ce ta prednost vjerovatno ostati 5 bodova. Genova proslo kolo izgubi 3-0 od Verone, ne vidim sto bi nama bio problem ih dobit. Naravno ne treba ih podcjenjivat ali ako je ekipi zaista stalo da se dokopaju te EL, onda ne bi trebalo ni razmisljat o nekom kiksu. Isti bi znacio i kraj nadanja o eventualnoj EL. Predzadnje kolo idemo u Bergamo kod Atalante a zadnje protiv Sasuola kuci. Treba Sasuolo napunit do vrha, jbte protiv kakvih ekipa smo gubili ove sezone, zahvaljujuci najvise maestru Alegriju :(
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 01 apr 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 apr 2014, 13:46

ne bi trebalo biti problema protiv Genove. sredit ce to cika Berluskoni hehe :lolno: :lolno:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 apr 2014, 15:13

Gotovo sve ekipe koje se bore za EL imaju barem jednu utakmicu sa konkurentima do kraja prvenstva tako da će uglavnom svako odlučivati sam o svojoj sudbini

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.