HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 13:07

znaci u subotu u 16:30 hercegovački derbi :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 13:08

Ajmo razgulite sa naše stranice,jeli vam krivo što gazimo idite na stranicu Sarajeva i Veleža pa ližite guzicu jedni drugima.Vas ima po 3-4000 tisuće gdje vas ima bola ? Ima vas 500 standardni kojima ja skidam kapu,nas će sada protiv Širokog bit 6000-7000 tisuća,nabijem ih na neku stvar brate ne trebaju mi pozeri draže mi je da nas 1000 standardni bude i ne mori pastrvo dosadan si i ne javljaj se na ovoj stranici više do zadnjeg kola kada možeš navratit da čestitaš pobjedu i titulu do tada razguli.

RADUJE ME JEDNA ISTINA DA ĆU OPET PRVAK BITI JA,ALI NIKADA VELEŽ NEĆE NIKADA LIVADA JE UVIJEK LIVADA !

Idemo momci i pitare dobit u srijedu pa onda Široki.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 31 mar 2014, 13:10

Probaj argumentovano da odgovoris, ako ne mozes onda bolje nemoj ni odgovarati. A sa teme necu otkaciti ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 31 mar 2014, 13:11

Mario,miki otpustite se citajte i uživajte ovo mi je sladje nego titula...

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 13:13

bordograd je napisao/la:Probaj argumentovano da odgovoris, ako ne mozes onda bolje nemoj ni odgovarati. A sa teme necu otkaciti ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako možeš argumentovano odgvorat ? kad isto idi.oti uvijek istu priču i šuplju ovdje razvijate i pričate,ko će vas više slušat bola vas i vaše gluposti i Bogu ste dosadili,živite u prošlosti i tamo nastavite biti nas se okanite i još jednom ma koliko god vas bolilo ovo što ću reći,OVAJ VELEŽ NEMA NIŠTA SA ONIM PRIJERATNIM.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 31 mar 2014, 13:20

Najveći uspjeh Veleža je nasilno gašenje Zrinjskog!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 31 mar 2014, 13:21

bordograd je napisao/la:Svaki objektivan poznavalac fudbalske historije zna da je stavljanje Veleža i Zrinjskog u isti koš krajnje neozbiljno. Taj Velež, uz Željezničar i Sarajevo je največi klub iz naše države po renomeu i fudbalskoj historiji. Druga stvar je neki misle da je svijet nastao Dejtonskim sporazumom i da se historija piše od potpisivanja istog. Druga stvar, Pod Bijelim Brijegom je stadion Veleža, bio i za mene će uvijek ostati, a druga je stvar što se neko hvali sa ukradenim stadionom, to je već stvar ljudskosti. U ovoj ligi su i Modrića i Leotar osvajali titulu, zna se kako i zna se zašto, velik renome imaju ta dva giganta :)
čujemo se u srijedu

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 31 mar 2014, 13:36

Kevin je napisao/la:znaci u subotu u 16:30 hercegovački derbi :thumbup:
Zašto subota ,zar nije nedjelja , pa u srijedu je kup .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 13:40

kksiroki je napisao/la:
Kevin je napisao/la:znaci u subotu u 16:30 hercegovački derbi :thumbup:
Zašto subota ,zar nije nedjelja , pa u srijedu je kup .
tv raspored kaze ovako..ne bih znao ... kup je i njima i nama i gostuju obje ekipe
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 31 mar 2014, 13:53

Šmekeri i barbike se lizu na nasoj temi, kakvi kompleksi rulet
vehlez s Mostarom ima veze k'o i ja sa prababom Caroline Wozniacki - nikakve..
A broj navijaca na sinocnjem doceku je veci od ukupnog broja navijaca u vrapcicima ove sezone, toliko..

Okrecemo se kupu, zabit smekerima i ne izgubiti, bolje djelujemo od njih na terenu zadnjih utakmica i mozemo ostvariti zadani cilj..

PONOS MOJE HERCEGOVINE
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 15:49

Pa ovo je komedija života mi,ljudi natežu da dobijemo Širokog da bi njih(Široki) izbacili iz utrke a mi kao da imamo 10 bodova manje.Ako rješimo Široki,nadam se da hoćemo,mislim da bi nas mogli počet ozbiljno shvatat tek kad dobijemo Olimpic u gostima,ali tada će biti kasno,samo ćemo vam tralala.
Uglavnom vrlo bitan tjedan pred nama,ne znam šta bi rekao kakva su mi očekivanja protiv pitara nekako nisam potpuno založen za utakmicu,više čekam subotu,ali eto nadam se da neće očepit protiv nas,neka se otvore od prve minute da se iskupe za BL i Deni kontra u 2 minuti odmah da ih sasječemo :D uglavnom i na Koševu se neće ništa kalkulirat ići će se na pobjedu,ali bi i remi sa golovima bio i više nego odličan,čisto sumnjam da će se prekosutra rješiti pitanje ukupnog pobjednika.Ne treba se obazirati na ove provokatore što pate zbog Zrinje.Komšijama poručujem da bi vam bolje bilo da volite svoj klub,nego što mrzite naš zato i jeste tu gdje ste sada.

TRN U OKU !

ŽIVJET ĆE U NAMA DOK NERETVA TEČE

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 mar 2014, 16:09

Kad moderator moze brisati nase postove neka izbrise i njhova..velez nikad nece prvak bit kao sto je zrinjski nije bitno kolko ko duze postoji i gdje je ko..igramo gdje ocemo kako ocemo i kolko ocemo. Ovaj momak iz sarajva..kad ste zadnji put osvojili nesto ? Godinama smo bolji od vas , mislite parama osvajat trofeje i igrat u europi..e stani malo nesto se pita nas sirokog pa i zelje koji je bolji 3 puta od vas.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 mar 2014, 16:24

bezze je napisao/la:Kad moderator moze brisati nase postove neka izbrise i njhova..velez nikad nece prvak bit kao sto je zrinjski nije bitno kolko ko duze postoji i gdje je ko..igramo gdje ocemo kako ocemo i kolko ocemo. Ovaj momak iz sarajva..kad ste zadnji put osvojili nesto ? Godinama smo bolji od vas , mislite parama osvajat trofeje i igrat u europi..e stani malo nesto se pita nas sirokog pa i zelje koji je bolji 3 puta od vas.
ne kontaš ti to ne radi se o titulama ,pa i liverpool nije dugo nista osvojio pa je cjenjeni i ima vise navijaca od arsenala i čelzija .tradicija ,igraci koji su nosili velezov dres i sve sta velez znaci Mostaru to niko ne moze izbrisati ,pa ni to da je protjeran u vrapcice .

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 mar 2014, 16:29

bordobijeli je napisao/la:
bezze je napisao/la:Kad moderator moze brisati nase postove neka izbrise i njhova..velez nikad nece prvak bit kao sto je zrinjski nije bitno kolko ko duze postoji i gdje je ko..igramo gdje ocemo kako ocemo i kolko ocemo. Ovaj momak iz sarajva..kad ste zadnji put osvojili nesto ? Godinama smo bolji od vas , mislite parama osvajat trofeje i igrat u europi..e stani malo nesto se pita nas sirokog pa i zelje koji je bolji 3 puta od vas.
ne kontaš ti to ne radi se o titulama ,pa i liverpool nije dugo nista osvojio pa je cjenjeni i ima vise navijaca od arsenala i čelzija .tradicija ,igraci koji su nosili velezov dres i sve sta velez znaci Mostaru to niko ne moze izbrisati ,pa ni to da je protjeran u vrapcice .
Pa gdje su sad te legende ,gdje su sad te tisuce navijaca ? Njih bolan ima 150-200 na domacim utakmicama, pa vise ljudi u sirokom bude. Liverpulov stadion je pun uvijek tu nema price. Moram li ti objasnjavat zasto je protjeran ?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 mar 2014, 16:32

Neka momci, pustite ove neka pate. Sta ce kad im je tesko prihvatit ovako jak Zrinjski :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 31 mar 2014, 16:36

bezze je napisao/la:
Pa gdje su sad te legende ,gdje su sad te tisuce navijaca ? Njih bolan ima 150-200 na domacim utakmicama, pa vise ljudi u sirokom bude. Liverpulov stadion je pun uvijek tu nema price. Moram li ti objasnjavat zasto je protjeran ?
haj objasni, da cujemo i tvoj razlog.....

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 mar 2014, 16:37

Zbog sira iz Travnika.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 mar 2014, 16:37

bezze je napisao/la:
pa ljudi jedva zive neimastina ,kome je do utakmice još moraju ici u vrapcice da gledaju .pa jasno je svima da Velez nije sto je bio al bice aBd ,pa ljudi su sve izgubili klub,stadion ,igrace i opet su ponosni i vole veleza .velez Mostar puno vise zasluzuje nego sto sad ima .al posto je u ovoj drzavi sve naopacke tako je i ovo da ste vi bolji od njih .

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 31 mar 2014, 16:40

Vecina njihovih legendi radi u zrinjskom , vecina njihovih legendi dolazi gledat zrinjskog kad igra europu. Bit ce opet dobar velez jeli ? Hoce ali kad propanu zrinja siroki i zeljo.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 31 mar 2014, 16:44

Kakav Vehlez,probudite se više,samo sanjate u prošlosti,da je tako voljen tu bi bili uz njega i Bajević,Marić,Vladić,Baka,Vaha,Tuce,Kajtaz,Kodro,Jurići...a ne neki Tanovići i Kalajdzići...
Doktor baluna...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.