Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Al najsmjesnije je sto mi ovako mozemo do proglasenja osvajaca lige. Da li je to Barca ili Atletiko to cemo tek da vidimo. Ostali su beba
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bit će penala, ne sikirajte se. Maljenka za predsjednika separatističke kolonije!!
naprijed rejal
Mallenco bitango jedna, šta uradi ljudima
nece prestati kukati do kraja prvenstva zbog tebe kuknjava
kako te nije stid kralja Juana Carlosa.... da ti to neko dozvoljava da radiš takve svinjarije u sred Madrida, vucibatino
kako te nije stid kralja Juana Carlosa.... da ti to neko dozvoljava da radiš takve svinjarije u sred Madrida, vucibatino
Ja mu nikad hallalit neću. et' nek znalet3 je napisao/la:Mallenco bitango jedna, šta uradi ljudimanece prestati kukati do kraja prvenstva zbog tebe kuknjava
naprijed rejal
ni na dženaziSveti je napisao/la:Ja mu nikad hallalit neću. et' nek znalet3 je napisao/la:Mallenco bitango jedna, šta uradi ljudimanece prestati kukati do kraja prvenstva zbog tebe kuknjava
nemoj tako
[youtube][/youtube]
Gdje li je nas stari dobri Puyol?
Gdje li je nas stari dobri Puyol?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
puuu đubre jedno argentinsko...lako ti je sad starog i ozljeđenog covjeka bacati na guzicu.
Što mu to nisi pokušao uraditi prije 2-3 godine, bi bez noge i kuka ostao....krpili bi te doktori po Buenos Airesu.
Što mu to nisi pokušao uraditi prije 2-3 godine, bi bez noge i kuka ostao....krpili bi te doktori po Buenos Airesu.
Bogami ga perhan dobro omasti
btw. ovi novi smajliji su kurci
btw. ovi novi smajliji su kurci
naprijed rejal
[youtube][/youtube]
puuu đubre jedno francusko...lako ti je sad starog i ozljeđenog covjeka bacati na guzicu.
Što mu to nisi pokušao uraditi prije 2-3 godine, bi bez noge i kuka ostao....krpili bi te doktori po Parizu.
:krevelj:
puuu đubre jedno francusko...lako ti je sad starog i ozljeđenog covjeka bacati na guzicu.
Što mu to nisi pokušao uraditi prije 2-3 godine, bi bez noge i kuka ostao....krpili bi te doktori po Parizu.
:krevelj:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
[youtube][/youtube]
ustanite na noge kad se pomene ovaj velikan
ustanite na noge kad se pomene ovaj velikan
AL najporaznije je sto pocnete pljuvanje, svadzu i uvrede a onda kad ste manji od makovog zrna onda ko fol zaebancija.
Jadno ko i klub za kojeg navijate. Hajd malo u dreku - malenko ovo/ono kuknjava kuknjava kuknjava
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Navijači Barcelone su davno pokazali da nemaju obraza, a rerna je samo odraz tog jada od navijača.
naprijed rejal
ja tebi jednom ruku pruzihSveti je napisao/la:Navijači Barcelone su davno pokazali da nemaju obraza, a rerna je samo odraz tog jada od navijača.
Krpe njihovu čitavu zadnju liniju i tako i tako.let3 je napisao/la:puuu đubre jedno argentinsko...lako ti je sad starog i ozljeđenog covjeka bacati na guzicu.
[youtube][/youtube]
:uzi:
Dobro jara. Na ovo tvoje gore mogao sam odgovoriti ali nisam i necu. Primjetio si da sam svim svojim postovima tebe izbjegavao. Valjda to ne znas da cijenis. To samo govori kakav si covjek - ja ne moram nista da kazem.Sveti je napisao/la:a ja je ne primih
bparena je napisao/la:Dobro jara. Na ovo tvoje gore mogao sam odgovoriti ali nisam i necu. Primjetio si da sam svim svojim postovima tebe izbjegavao. Valjda to ne znas da cijenis. To samo govori kakav si covjek - ja ne moram nista da kazem.Sveti je napisao/la:a ja je ne primihZnam ja ko je ko ovdje.
Izbjegao si me, i to vještobparena je napisao/la:AL najporaznije je sto pocnete pljuvanje, svadzu i uvrede a onda kad ste manji od makovog zrna onda ko fol zaebancija.Jadno ko i klub za kojeg navijate. Hajd malo u dreku - malenko ovo/ono kuknjava kuknjava kuknjava
naprijed rejal
Vjeruj da nikada nisam mislio na tebe a ti se sam ubacujes tamo gdje ja nisam mislio. Znaju pojedinci nakoga sam mislio. Na tebe sigurno ne - vjeruj da si pogrijesio.
p.s. ni sam ne znam zasto mislim da si OK momak al' et ti dokazi drugacije.
p.s. ni sam ne znam zasto mislim da si OK momak al' et ti dokazi drugacije.
Najbolji su kad protivmik ima igrača manje,onda bob rock dobije krila a ako još i penal naleti onda su nezaustavljivi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.