Ovaj igrač http://www.transfermarkt.ba/de/nathan-e ... ktErgebnis" onclick="window.open(this.href);return false;
Baha,žena Bosanka.
Ring any bells?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Smijes se vlastitoj gluposti, jer nisi sposoban da nadjes bilokakve informacije vlasnika Germanije.Principatus je napisao/la:
Oplakah, sam sebi autogol zabijas. Predrasude?
Darko Smoljan radi za Germanija Sportagenturu.![]()
Sta mislis gdje tece novac koji zaradi sa Hadzicem, u koju kompaniju? Mislis on u jednoj GmbH kompaniji taj novac sebi prvo strpa u dzep?Haha mislis da to tako funkcionise? Veze sa vezom se nema, ali da je samo sto vise napisati.
Germania Sportagentur GmbH. Amtäckerstr. 50 72555 Metzingen Deutschland.
Darko Smoljan Sead Susic Licensed Players Agent. Tel. +49 (0) 7123 60978
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa za takve izjave bi mogla tebi policija da pokuca na vrata, klevete su jako kaznjive, nadam se da si dovoljno bistar pa da ne pises vise tolike gluposti.Cartman je napisao/la:SIPA treba provjerit radnje familije Susic. Svakako je Safet poznati prijatelj osudjenog kriminalca Muniba Usanovica.
Evo kuca mi neki lik iz SIPA-e, sjeo na prvi avion za Oslo momciluka.emir79 je napisao/la:Pa za takve izjave bi mogla tebi policija da pokuca na vrata, klevete su jako kaznjive, nadam se da si dovoljno bistar pa da ne pises vise tolike gluposti.Cartman je napisao/la:SIPA treba provjerit radnje familije Susic. Svakako je Safet poznati prijatelj osudjenog kriminalca Muniba Usanovica.
Samo ti kazem, klevetiti nekog bez pokrica je kaznjivo.Cartman je napisao/la: Evo kuca mi neki lik iz SIPA-e, sjeo na prvi avion za Oslo momciluka.
Spahic onda moze vodit pola foruma i pola BH medija na sud.emir79 je napisao/la:Samo ti kazem, klevetiti nekog bez pokrica je kaznjivo.Cartman je napisao/la: Evo kuca mi neki lik iz SIPA-e, sjeo na prvi avion za Oslo momciluka.
Prvo on je licencirani menadzer, kao i Remzija Midzic koji ima 3 svoja igraca u reprezentaciji, nemas ti njeg tu sta kaznjavati.Onda moramo sve menadzere.Cartman je napisao/la:Spahic onda moze vodit pola foruma i pola BH medija na sud.emir79 je napisao/la:Samo ti kazem, klevetiti nekog bez pokrica je kaznjivo.Cartman je napisao/la: Evo kuca mi neki lik iz SIPA-e, sjeo na prvi avion za Oslo momciluka.
Ako Sead Susic plasira svoje igrace u reprezentaciju i tako zaradjuje pare preko drzavne institucije, to krsi zakon. To treba provjerit.
Zanimljovo, da je Zahirovic otpad, koji nikad nije zakazao u reprezentaciji.legenda reala je napisao/la:Igrači tog Remzije su igrači prve postave, dok Sead u reprezentaciju gura otpad koji nema mjesta nigdje nije isto
Nadji komentar gdje sam napisao da su rjesenje?legenda reala je napisao/la:Tino je Belgijski otpad i to je tako, možeš ti izvrtati koliko hoćeš, ovaj drugi Hadžić nit smrdi nit miriše, Zaha je trenutno otpad, hoće li ponovo povratiti stari sjaj ne znam.
Fejzić- njegov kvalitet za drugog golmana je sasvim dovoljan- tako da nije otpad
I nemoj emire šuplje majke ti, trebam lagati sam sebe kao ti pa govoriti da su oni zadnji vezni koji će riješiti sve naše probleme, pa onda za par mjeseci promjeniti priču kako su Miske i Medo u godinama i trebaće zamjena za godinu dvije, a oni nisu ni približnog kvaliteta ove dvojice
Jel se ti pravis glup? Darko Smoljan je Seadov haver. Kao sto je Bakir umjesan u "po zakonu"-aferi Brankovica i Energoinvesta, tako su i Sead i Safet umjesani s Smoljanom. Guraju otpad iz Germanije i dijele profit.emir79 je napisao/la:
Ako znas njemacki, mada ti nije ni potreban prevod za ovo:
Hadzics Manager Darko Smoljan
Za Tina nije istina. Lik je poluspic, posljedni mjeseci se poceo gurati kao osmica da bi ga mogli lakse uvaliti u repku. Jedan mjesec pisu da je van Persie, drugi mjesec kad se poceo gurati u repku postao defanzivni vezni i, da citiram Safeta, ono sto nam treba na SP.emir79 je napisao/la: Nadji komentar gdje sam napisao da su rjesenje?
Ja sam pisao sta igraju u klubovima, Tino igra na DM u Hajduku, a Hadzic je u Riedu svoju cijelu karijeru proveo na DM-u, s´obzirom da sam u Austriji, pratio sam svaku yebenu utakmicu, kako Rieda, tako i Sturma.
Pa valjda su belgijanci strucnjaci. Ako strucnjaci iz nijednog kluba u Belgiji ili Seriji B njemu nisu htjeli ponuditi ugovor valjda jeste otpad...I ne znam, kako sebi za pravo dajete , da nekoga otpadima nazivate, to vi neki strucnjaci postali, sta li?
Objasni to nasem Capellujasmin10 je napisao/la:scuk opet strijelac. sada iz penala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.