Postajes dosadan i ofiran. :hala: :hala:habib je napisao/la:ako citate dajte nam bresplatne karte za muskarce sad protiv celika i dajte kakve meze i pica za vrjeme utakmice i napravite onaj wc da se mogu posrat ko covjek na utakmici a ne u onoj sumiold school je napisao/la:ocito neko cita ovaj forum iz kluba,bravo momci svaka cast za novo obavjestenje za ogranicavanje pojedinim novinarima,to je to svaki put ovako treba za bilo sta izaci saopstenjem
edhem je nije habib ja sam habibov brat veliki zeljin navijac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bio sam danas na treningu, na glavnom terenu.
Stl se tice kadra, svi su u fulu osim Eldara koji u tenama trči oko terena.
Svi rade punom parom, vjerujem da ce šef po prvi put nakon dugo vremena imati mogućnost sastaviti jaku ekipu.
Atmosfera u toku treninga odlična, radi sr punom parom ali ima dosta zezanja medju igračima, vidi se da su odnosi među njima super.
Tu je neki mladi golman iz Zavidovica, fincukast je, brani za Krivaju a preko sedmice je tu i trenira sa prvim timom.
Trebamo se skoncentrisati samo na subotu i utakmicu sa Celikom.
Ako nas ne bude bar šest hiljada, ne zaslužujemo klub kso sto je Zeljeznicar.
Svi rade punom parom, vjerujem da ce šef po prvi put nakon dugo vremena imati mogućnost sastaviti jaku ekipu.
Atmosfera u toku treninga odlična, radi sr punom parom ali ima dosta zezanja medju igračima, vidi se da su odnosi među njima super.
Tu je neki mladi golman iz Zavidovica, fincukast je, brani za Krivaju a preko sedmice je tu i trenira sa prvim timom.
Ako nas ne bude bar šest hiljada, ne zaslužujemo klub kso sto je Zeljeznicar.
- IlProfessore
- Kontakt:
U subotu.zeljovolim je napisao/la:Kad se igra tekma sub .il ned.?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
HvalaIlProfessore je napisao/la:U subotu.zeljovolim je napisao/la:Kad se igra tekma sub .il ned.?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dedic ima pravo nastupa? Jel zna neko ali ne "rekla kazala"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- storm_raider
- Kontakt:
Ima Dedic pravo nastupa i Tomic je spreman. Pustite se Pitara, sami ih prizivate i onda kukate kada se na dvije stranice vode rasprave.
Okrenimo se mi nama, sada je zajednistvo najpotrebnije i podrska momcima. Napokon kompletni.. koliko - toliko.
Okrenimo se mi nama, sada je zajednistvo najpotrebnije i podrska momcima. Napokon kompletni.. koliko - toliko.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ovo je navodno gredicev odgovor...

znam da nije navijacki forum,al' morao sam 

Zadnja izmjena: k3lla, dana/u 01 apr 2014, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Prvi April ,levatu, hhahahahahaha
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 01 apr 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
FKZ1921 je napisao/la:Bio sam danas na treningu, na glavnom terenu.

Nemas nista u toj supljoj glavi,pa te svabo uci kako postati navijac praviArmala je napisao/la:Prvi April ,levatu, hhahahahahaha

SLOBODA NAVIJAČIMA
Oduzeli ste trans, svaka vam cast. Hahhaennis je napisao/la:Nemas nista u toj supljoj glavi,pa te svabo uci kako postati navijac praviArmala je napisao/la:Prvi April ,levatu, hhahahahahaha

ennis je napisao/la:Nemas nista u toj supljoj glavi,pa te svabo uci kako postati navijac praviArmala je napisao/la:Prvi April ,levatu, hhahahahahaha

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Šta brišete postove uvrijeđeni...

Sto se ovi navijaci komsijskog kluba pronalaze u ovome pa oni navijaju za sarajevo,ne navijaju za dynamo

SLOBODA NAVIJAČIMA
:rulet: :rulet:ennis je napisao/la:Sto se ovi navijaci komsijskog kluba pronalaze u ovome pa oni navijaju za sarajevo,ne navijaju za dynamo![]()
Kako se obradovala ova djecica iz predskolskog kad su dobili nove smajlije, sad ce nas smorit.
Manje pisem na forumu jer znam da cu uci u diskusiju sa oni a sto su isli u razred sa Gojkom i ostalom balavurdijom. Tako da cu kratak i sad biti.
Ova zabrana za medije je idiotluk. Ja sam znao za ovo. Znao sam isto tako da se i ovome portalu htijelo zabraniti pristup. A to je veoma los potez kluba pogotovo u promociji. Koliko god ovaj portal tj. njegovi novinari poput zametice bili pitari i naginjali tamo ipak je bilo veoma lijepih tekstova i komentara o Zelji. Pa svake pripreme su super ispracene, sa razgovorima. Beganovic je radio super stvar dok Stambolic momka sam vidjao na Zeljinim utakmicama ali nije neki novinar.
Bez obzira na sve ovaj portal ne prenosi trac. Sport centar je tracarski ali Zuban je raja sa svima u klubu tako da oni nece biti uskraceni. Nadam se da ce klub ovo dobro razmotriti jer ovako okrecu medije protiv sebe dok drugi kupuju tekstove zbog mira i mnogogodisnje neuspjehe prikrivaju kupljenim tekstovima mi od giganta koji u 5 zadnjih godina nema pravog konkurenta pravimo neprijatelja novinarima.
Ova zabrana za medije je idiotluk. Ja sam znao za ovo. Znao sam isto tako da se i ovome portalu htijelo zabraniti pristup. A to je veoma los potez kluba pogotovo u promociji. Koliko god ovaj portal tj. njegovi novinari poput zametice bili pitari i naginjali tamo ipak je bilo veoma lijepih tekstova i komentara o Zelji. Pa svake pripreme su super ispracene, sa razgovorima. Beganovic je radio super stvar dok Stambolic momka sam vidjao na Zeljinim utakmicama ali nije neki novinar.
Bez obzira na sve ovaj portal ne prenosi trac. Sport centar je tracarski ali Zuban je raja sa svima u klubu tako da oni nece biti uskraceni. Nadam se da ce klub ovo dobro razmotriti jer ovako okrecu medije protiv sebe dok drugi kupuju tekstove zbog mira i mnogogodisnje neuspjehe prikrivaju kupljenim tekstovima mi od giganta koji u 5 zadnjih godina nema pravog konkurenta pravimo neprijatelja novinarima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.