Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la ARGUMENT » 31 mar 2014, 22:56

legenda reala je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la: Jeste jeste borac kada treba slabice poput Marina da samara, cak i onaj kepec Aguero kada ga je sutnuo nogom u STL ko zdapi je sutio. Nije sine Spaha naletio na nekoga da mu zube prospe ko rizu po podu. Uvjek sam mrzio tipove siledzijskog mentaliteta kojeg ispoljavaju na slabijim od sebe, redovno sam ih mlavio.

Isto ovo sam i ja pisao :P :lol:
Lahko je Marka Marina samarati, koji nema 50 kila..zasto nije imao muda samarati Ibrahimovica, kad mu je ovaj **** sve po spisku?! Nemam rijeci, kao igrac je jos uvijek vrlo vazna karika u nasoj repki, ali bogami sramoti nas u svijetu iz vikenda u vikend..ponasa se kao najveci seljober i balavac i nemojte mi zivi bila da su to emocije u toku tekme ovo ono..nije on jedini sa emocijama, pa se niko ne ponasa tako sramotno kao on!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 mar 2014, 23:09

ARGUMENT je napisao/la: ali bogami sramoti nas u svijetu iz vikenda u vikend..
Da, tako je teško ovih dana izaći iz kuće, samo promoliš nos, a ono prezrivi pogledi upućeni prema tebi, i kao da svaka penzionerka pita, jesi li ti ono zemljak Spahiću......da, nije lako biti bosanac ovih dana, a sve zbog Spahe....on našao jednom irancu, predstavniku drevne, historijske civilizacije pokazivati srednjak......i ti onda izađi vani.....tuga

FoKa
Kontakt:

Post Postao/la FoKa » 01 apr 2014, 00:31

svi vi koji pljujete po KAPITENU ako imate hrabrosti znate gdje ga mozete naci kada dodje na pripreme, pa bujrum idite i recite mu u lice sta mislite o njemu...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 apr 2014, 00:36

FoKa je napisao/la:svi vi koji pljujete po KAPITENU ako imate hrabrosti znate gdje ga mozete naci kada dodje na pripreme, pa bujrum idite i recite mu u lice sta mislite o njemu...
Šta, treba neko da rizikuje da ga kapiten kabadahijski napadne, pošto vjerovatno ne zna za drugi način komunikacije? Nema potrebe.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 00:39

gost je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la: ali bogami sramoti nas u svijetu iz vikenda u vikend..
Da, tako je teško ovih dana izaći iz kuće, samo promoliš nos, a ono prezrivi pogledi upućeni prema tebi, i kao da svaka penzionerka pita, jesi li ti ono zemljak Spahiću......da, nije lako biti bosanac ovih dana, a sve zbog Spahe....on našao jednom irancu, predstavniku drevne, historijske civilizacije pokazivati srednjak......i ti onda izađi vani.....tuga
Pa nemora penzionerka upratiti sta je bilo, dosta je kad zivis u Austriji i kad te komsije pitaju, koje citaju sportbild, kakvo je to non stop ponasanje Spahica..ili jos gore kad ti je srbo komsija i koji jedva ceka da te pita za to, a ti bi mu radije da **** mamicu jer znas razlog zasto pita, a nemozes, jer nemas vise argumenata da branis kapitena..kako objasniti crvene kartone, prgavu igru i bahato ponasanje kad ljudi vide svojim ocima..necu valjda kao nas selektor praviti raju budalom i govoriti Da nesto nije ili jeste a raja vidi svojim ocima da jeste ili nije ;)

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 apr 2014, 00:44

ARGUMENT je napisao/la: Pa nemora penzionerka upratiti sta je bilo, dosta je kad zivis u Austriji i kad te komsije pitaju, koje citaju sportbild, kakvo je to non stop ponasanje Spahica..ili jos gore kad ti je srbo komsija i koji jedva ceka da te pita za to, a ti bi mu radije da **** mamicu jer znas razlog zasto pita, a nemozes, jer nemas vise argumenata da branis kapitena..kako objasniti crvene kartone, prgavu igru i bahato ponasanje kad ljudi vide svojim ocima..necu valjda kao nas selektor praviti raju budalom i govoriti Da nesto nije ili jeste a raja vidi svojim ocima da jeste ili nije ;)
Haj ne palamudi, jebla te i penzionerka i srbo komšija......koji kompleks niže vrijednosti dragi bože.....

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 00:45

FoKa je napisao/la:svi vi koji pljujete po KAPITENU ako imate hrabrosti znate gdje ga mozete naci kada dodje na pripreme, pa bujrum idite i recite mu u lice sta mislite o njemu...
J.ebo te on, sta ti mislis da se neko njega boji..ko je to on? Bog? Ali nije niko lud maksuz zbog budale ici tamo i sa njim se raspravljati, a ne vjerujem da bih se.on naguravao i raspravljao sa nekim od nasih navijaca..jedino ako taj navijac ima kila ko marko marin, onda ce mozda postati hrabar ;)

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 00:49

gost je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la: Pa nemora penzionerka upratiti sta je bilo, dosta je kad zivis u Austriji i kad te komsije pitaju, koje citaju sportbild, kakvo je to non stop ponasanje Spahica..ili jos gore kad ti je srbo komsija i koji jedva ceka da te pita za to, a ti bi mu radije da **** mamicu jer znas razlog zasto pita, a nemozes, jer nemas vise argumenata da branis kapitena..kako objasniti crvene kartone, prgavu igru i bahato ponasanje kad ljudi vide svojim ocima..necu valjda kao nas selektor praviti raju budalom i govoriti Da nesto nije ili jeste a raja vidi svojim ocima da jeste ili nije ;)
Haj ne palamudi, jebla te i penzionerka i srbo komšija......koji kompleks niže vrijednosti dragi bože.....
Je li to boli istina? Ti sad ono kao ispadas faca jer si mi ga reko kako me je.bu komsija itd.?! Kakav je osjecaj biti jednom frajer u zivotu, pa makar to bilo na forumu? :mrgreen: E moja tarabo..;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 apr 2014, 01:03

ARGUMENT je napisao/la:
Lahko je Marka Marina samarati, koji nema 50 kila..zasto nije imao muda samarati Ibrahimovica, kad mu je ovaj **** sve po spisku?! Nemam rijeci, kao igrac je jos uvijek vrlo vazna karika u nasoj repki, ali bogami sramoti nas u svijetu iz vikenda u vikend..ponasa se kao najveci seljober i balavac i nemojte mi zivi bila da su to emocije u toku tekme ovo ono..nije on jedini sa emocijama, pa se niko ne ponasa tako sramotno kao on!

Evo ti Legendo. Ko je komu **** sve po spisku. Ibrahimovic , Spahi. Ili Spaha, Ibrahimovicu. Lako je nesto napamet lupat. Eto ti znas. Izvoli video. Ibra se usro ko grlica, hehe :lol: :lol: Ovo je prvi put da sam vidio Ibru ovakvog.

http://videos.sapo.pt/0rFQUWk7BrkUzOiPNCvT ( VIDEO )

Sto se tice Spahe. On MORA da igra sve dok nebudemo imali igraca priblizno njegove kvalitete. Ako takvog dobijeno ( npr. Arslanagic ). Onda neka se selektor odluci i stoji iza svoje odluke, postupaka, buducih rezultata. Valjda je svima jasno koliko god se selektor slagao ili neslagao sa Spahom. Da on kao teski ziheras nebi se nikad odrekao kapitena prije svjetskog. To nebi uradili ni treneri koji mnogoooooooo vise rizikuju u igri i odnosu sa igracima npr. Ciro.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 apr 2014, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 apr 2014, 01:06

Spaha će imati mjesta u reprezentaciji sve dok se sam ne oprosti, jednostavno je nezamjenjiv igrač i najbolji štoper BiH.Naravno treba dovesti Arslanagića da ga Spaha nauči 2-3 finte ( pa da i ošamari kad zatreba :mrgreen: )
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 01:12

BeyKopites je napisao/la:Spaha će imati mjesta u reprezentaciji sve dok se sam ne oprosti, jednostavno je nezamjenjiv igrač i najbolji štoper BiH.Naravno treba dovesti Arslanagića da ga Spaha nauči 2-3 finte ( pa da i ošamari kad zatreba :mrgreen: )
Mislim da niko ne sumnja u to da je Spahic trenutno nas bajbolji stoper, to uopste nije tema..Problem je u tome sto je Spahic non stop u nekim eskalacijama, ponasanje mu je da bog sacuva i veliki je riziko za crvene kartone ird..u tome je fazon, a ne u igrackim kvalitetima!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 01:18

Ajax je napisao/la: Evo ti Legendo. Ko je komu **** sve po spisku. Ibrahimovic , Spahi. Ili Spaha, Ibrahimovicu. Lako je nesto napamet lupat. Eto ti znas. Izvoli video. Ibra se usro ko grlica, hehe :lol: :lol: Ovo je prvi put da sam vidio Ibru ovakvog.

http://videos.sapo.pt/0rFQUWk7BrkUzOiPNCvT ( VIDEO )
Necemo sad o tome ko je jaci od koga i neznam po cemu ti vidis u ovom video da je Spahic Ibrahimovicu ebo sve ali zar mislis stvarno da je se jedan Ibra prepao Spahe? :mrgreen: Daj ba, budimo malo realni..Ibra Spahu moze zubima nositi (eh to se vidjelu u ovim video kako se Spaha od njeg odbija kao dijete neko)..covjek ne ebe zivu silu, igro je protiv fizicko puno jacih stopera od Spahe i on ce se sad usrati od njega..ma garant! ;)

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 01 apr 2014, 01:21

meni nije jasno koji klinac nazivate spahica tim ruznim imenima tipa siledzija kabadahija itd samo zato sto covjek nekad poludi na terenu i dobije karton ili se zakaci s nekim. sta bi onda spanci trebali reci za sergia ramosa, da je masovni ubica? lik je neki dan dobio svoj 19. crveni karton :uzi: nije da ga branim, al stvarno pretjerujete, ovdje pozivate na linc covjeka

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 01:25

BigDaddy je napisao/la:meni nije jasno koji klinac nazivate spahica tim ruznim imenima tipa siledzija kabadahija itd samo zato sto covjek nekad poludi na terenu i dobije karton ili se zakaci s nekim. sta bi onda spanci trebali reci za sergia ramosa, da je masovni ubica? lik je neki dan dobio svoj 19. crveni karton :uzi: nije da ga branim, al stvarno pretjerujete, ovdje pozivate na linc covjeka
Ja ga ne pozivam na linc, ali on je kapiten nase repke i dodatno nam kvari vec katastrofalni ugled...hajd ponekad neko sranje napravit, ali mal te ne svake sedmice neko sranje je preslo sve granice..uostalom, vjerovatno ga niko nece ni moci promjeniti do kraja karijere, tako neka on fino odradi SP i neka ostavi mladjima prostor za igru i dokazivanje. Na mladjima svijet ostaje, ha ja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 apr 2014, 01:26

ARGUMENT je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Spaha će imati mjesta u reprezentaciji sve dok se sam ne oprosti, jednostavno je nezamjenjiv igrač i najbolji štoper BiH.Naravno treba dovesti Arslanagića da ga Spaha nauči 2-3 finte ( pa da i ošamari kad zatreba :mrgreen: )
Mislim da niko ne sumnja u to da je Spahic trenutno nas bajbolji stoper, to uopste nije tema..Problem je u tome sto je Spahic non stop u nekim eskalacijama, ponasanje mu je da bog sacuva i veliki je riziko za crvene kartone ird..u tome je fazon, a ne u igrackim kvalitetima!
Takav je on voli da se kurci ali vise za klub. Mislim da je prebio nekog tajnika Bayera jer mu je parkirao auto. Jer je Spaha kao parkrao na mjesto nekog glavonje iz kluba. ALI isto tako. Taj isti Spaha nije zaradio ni jedan crveni za repku i zadrzava se nenormalno. Osim one greske protiv odlicnog Nasrija. Jednog od 5 najjacih igraca na svijetu na lopti. Koju mu je skoro nemoguce oduzeti. Osim te greske ( i losijeg zalaganja protiv Egipta ) ja se ne sjecam nijednog drugog kiksa u tih 50 ili koliko vec odigranih utakmica za reprezentaciju. Zasto bi on odjednom zardio karton na SP za kojeg se je toliko borio, da se izbori ????

Ovi ti jos jedna slika. A ima ih jos. Usro se je Ibra. I to prvi put u zivotu koliko sam vidio. lijepo se vidi kako bjezi od Spahe i mase rukama kao jesi li normalan, Pogledaj jos jednom video. Cak mislim da ga je Spaha prco sto nije ispunio onom momku zadnju zelju. Ako ga je zato, neka ga je.

http://www.madeinfoot.com/img/photos/li ... 0-4506.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ( sta je Momak :D :D ).

http://www.madeinfoot.com/img/photos/li ... 2-3489.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ( ajmo razlaz ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 apr 2014, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2014, 01:28

Ajax je napisao/la:Taj isti Spaha nije zaradio ni jedan crveni za repku
Zaradio je naravno ;) Prvi poraz na Bilinom Polju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 01 apr 2014, 01:28

ARGUMENT je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:meni nije jasno koji klinac nazivate spahica tim ruznim imenima tipa siledzija kabadahija itd samo zato sto covjek nekad poludi na terenu i dobije karton ili se zakaci s nekim. sta bi onda spanci trebali reci za sergia ramosa, da je masovni ubica? lik je neki dan dobio svoj 19. crveni karton :uzi: nije da ga branim, al stvarno pretjerujete, ovdje pozivate na linc covjeka
Ja ga ne pozivam na linc, ali on je kapiten nase repke i dodatno nam kvari vec katastrofalni ugled...hajd ponekad neko sranje napravit, ali mal te ne svake sedmice neko sranje je preslo sve granice..uostalom, vjerovatno ga niko nece ni moci promjeniti do kraja karijere, tako neka on fino odradi SP i neka ostavi mladjima prostor za igru i dokazivanje. Na mladjima svijet ostaje, ha ja!
a sto je to nas ugled "vec katastrofalan"? ja ne vidim da mi imamo los ugled bilo gdje :hmmmmm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 apr 2014, 01:30

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Taj isti Spaha nije zaradio ni jedan crveni za repku
Zaradio je naravno ;) Prvi poraz na Bilinom Polju...
Dobro nepratim tako detaljno kao ti. Bas u tolike detalje. Znaci jedan crveni za koliko odigranih utakmica za reprezentaciju ??

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 apr 2014, 01:32

BigDaddy je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
a sto je to nas ugled "vec katastrofalan"? ja ne vidim da mi imamo los ugled bilo gdje :hmmmmm:
Pa brate ostavi se dnevnog avaza i prati malo sta internacionalne novine pisu na temu vezanu za nemir u nasoj repki pred SP i otvorenu svadju izmedju Susica i Dzeke/Spahica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2014, 01:40

Ajax je napisao/la: Dobro nepratim tako detaljno kao ti. Bas u tolike detalje. Znaci jedan crveni za koliko odigranih utakmica za reprezentaciju ??
Jedan crveni, dvadesetak žutih u 72 utakmice. Skrivio je dosta penala.

Mislim da u posljednjih 15 utakmica nije dobio niti jedan žuti karton.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.