GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
sad će nam za uzvrat dat Karla Lulića
a i odjednom im podmireno 6 plaća iz neba,Maminjo dao lovu
Koliko je samo Osijek prvenstava Hajduku uzeo? Dinamo castio!Seaman je napisao/la:sad će nam za uzvrat dat Karla Lulićaa i odjednom im podmireno 6 plaća iz neba,Maminjo dao lovu
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koliko? Ja se vise ni ne sjecam vremena kad su uopce bili konkurentni. A nisam mlad.
...Život za Široki...
Ne sjecam se kada je Hajduk pobijedio u Osijeku, kada god se zakuhaloo Hajduik iz Osijeka posran.
2013/14
Osijek - Hajduk
1:1(0:0)
Osijek - Hajduk
1:0(0:0)
12/13: Osijek - Hajduk
0:0
11/12: Osijek - Hajduk
2:1
10/11: Osijek - Hajduk
2:2
09/10: Osijek - Hajduk
1:1
08/09: Osijek - Hajduk
1:0
1:2
07/08: Osijek - Hajduk
0:1
06/07: Osijek - Hajduk
05/06: Osijek - Hajduk
04/05: Osijek - Hajduk
2013/14
Osijek - Hajduk
1:1(0:0)
Osijek - Hajduk
1:0(0:0)
12/13: Osijek - Hajduk
0:0
11/12: Osijek - Hajduk
10/11: Osijek - Hajduk
09/10: Osijek - Hajduk
07/08: Osijek - Hajduk
0:1
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jel to Dinamo kriv sto Hajduk ne moze pobijediti u Osijeku?
I Istra ih je*e u zadnje vrijeme, nije to Dinamo skrivio, krivi su igraci Hajduka koji ne mogu dobiti Istru i Osijeka.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Smijesno je isto procitat da ukoliko Osijek dobije Dinamo onda je utakmica namjestena, a ukoliko Osijek izgubi od Dinama onda su skinuli gace i tako to uvijek ide. Isto mi nije jasno u ovih par sezona da nisu niti jednom pustili Lokomotivi da ih dobije cisto da poprave statistiku u situaciji kada Dinamu nisu bitna dva ili tri boda, a bilo je takvih situacija. Uglavnom uvijek se ima prostora za srati po HNL-u, Dinamu i Mamicu kako god da okrenes hala
Nelegalna uprava GNK-a odbila Simicev,Biscanov i Maricev zahtjev za clanstvom jer pozivaju na ulicne nerede 
http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... ama-929897Nezakonita uprava Dinama se boji izbora
Odluka nelegitimnog Izvršnog odbora GNK-a Dinamo da uskrati članstvo bivšim i više nego zaslužnim igračima Dinama je potez očajnika. Pomislili bi ljudi da se radi o kakvoj lošoj prvotravanjskoj šali, no to je danas Dinamo.
Ova odluka ne znači ništa, jer su je donijeli ljudi koje nisu birali članovi kluba i koji nemaju legitimitet upravljati Dinamom. Ako je u tom totalitarističkom sustavu razmišljanja svatko tko razmišlja drukčije "pučist", te ako se nastavi odbijanje i isključivanje članova, pitamo članove Dinama i sve navijače - jeste li vi slijedeći? Članovi GNK-a Dinamo nemaju pravo birati vodstvo kluba koje im je zajamčeno zakonom i koje im priznaju i nadležna tijela, što je nezakonito i što se mora ispraviti.
Zar su u klubu zaboravili da je Igor Bišćan bio u Skupštini kluba, dakle morao je biti i član, osim ako se članovi postavljaju u Skupštinu bez da su članovi kluba, što je nezakonito. Sjede li u aktualnoj ilegalnoj skupštini oni koji su u trenutku imenovanja i smiješne igre međusobnog biranja između uprave i skupštine, uopće bili članovi kluba?
Dinamovci, sadašnji i budući članovi kluba, nema razloga za čekanje da se izrugivanje svega što je Dinamo predstavljao nastavi, jer se sve uži krug ljudi koji ga uzurpira očito boji izbora i u tome ne preza od šikaniranja vlastitih navijača, nepoštivanje svojih legendi, drukčijih stavova uopće.
Inicijativa Za naš Dinamo bori se za zakonit klub po uzoru na brojne europske nogometne klubove koji funkcioniraju kao udruge čiji članovi imaju pravo birati vodstvo kluba na izborima. Mi želimo da Dinamo funkcionira poput HSV-a, Bayerna, Reala, Athletica, Malmoea i brojnih drugih klubova.
VI to možete ostvariti dragi navijači i Dinamovci, učlanjenjem u Dinamo iz inata i nastavkom borbe za demokraciju!
S poštovanjem, inicijativa Za naš Dinamo.
http://www.seebiz.eu/shala-boban-i-zaje ... /ar-84708/
Priključuju se i ostali sportaši:
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/32 ... Simon.html
[youtube][/youtube]
Pronađite razliku
Steta sto ode Bernard
.
btw. http://www.jutarnji.hr/istraga-bandicev ... -/1179628/" onclick="window.open(this.href);return false;

btw. http://www.jutarnji.hr/istraga-bandicev ... -/1179628/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koliko god se pravili blesavi i sprdali na sve, stegne u grlu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Odvratno.Ali ogromnu većinu stvari su uspjeli obuhvatit.Baš je pogođen video.
Fali Čačić recimo i jos neke sitnice
Fali Čačić recimo i jos neke sitnice
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zato smo i preimenovali temu na fo*um.hr-u u Dinamo Zagreb,šumeće tablete
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Boban da se u to ukljuci, svaka cast, al ovi gore zaista i jesu za sumece tablete max.
Mada odlicna humoristicna dosjetka Jurisica.
Mada odlicna humoristicna dosjetka Jurisica.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa zato, ne ''pare'' mi kao netko koga bi JA osobno mogao shvatiti ozbiljno. Simic je vec sve objasnio svojim Noina arka primjerom, izbacio se automatski u startu, redikul. Silvio Maric? Are you kidding me, kao zeton propao, od njega bi savjet u vezi kladionice prihvatio jedino. A Biscan, taj nema gdje se ubacio ne bi, sve kao fol mirni, stalozeni decko iz prikrajka. Sokota isto biznismen nema sta.
Mislim, OK, shvacam ja da oni i dalje imaju neku vrijednost medju navijacima Dinama i da im znaci nesto i to je hvalevrijedno i razumljivo, ali meni ovako sa strane su ovi likovi smijesni kao nekakvi predvodnici promjena u Dinamu.
Da je tu, kao sto rekoh, ustao Boban, Prosinecki i sl. makar iz te generacije, rekao bih u redu, svaka cast, al ovo gore je teski mediokritet, a i sjetim se one presice i muka mi bude, pa ono sam ja bez ikakve pripreme mogao izjaviti i proanalizirati, zatraziti, a uopce ne diseciram datu tematiku, niti mi trebaju papirici i podsjetnici pogotovo. Neozbiljno.
I nije uopce da podrzavam Mamica, nit mi sta znaci nit mi je potrebno, gledam onako kako to ljudi gledaju sa strane, a ja osobno se nadam da ce to sve zavrsiti onako kako narod zeli, kako navijaci ovog velikog kluba zele, jer su to zasluzili.
Mislim, OK, shvacam ja da oni i dalje imaju neku vrijednost medju navijacima Dinama i da im znaci nesto i to je hvalevrijedno i razumljivo, ali meni ovako sa strane su ovi likovi smijesni kao nekakvi predvodnici promjena u Dinamu.
Da je tu, kao sto rekoh, ustao Boban, Prosinecki i sl. makar iz te generacije, rekao bih u redu, svaka cast, al ovo gore je teski mediokritet, a i sjetim se one presice i muka mi bude, pa ono sam ja bez ikakve pripreme mogao izjaviti i proanalizirati, zatraziti, a uopce ne diseciram datu tematiku, niti mi trebaju papirici i podsjetnici pogotovo. Neozbiljno.
I nije uopce da podrzavam Mamica, nit mi sta znaci nit mi je potrebno, gledam onako kako to ljudi gledaju sa strane, a ja osobno se nadam da ce to sve zavrsiti onako kako narod zeli, kako navijaci ovog velikog kluba zele, jer su to zasluzili.
...Život za Široki...
Bolje i ova cetvorica nego npr. Vlado Kasalo
Do neki dan nisam ni znao da Boban ima zavrsen neki studij za managera il tako nesto, u svakom slucaju ima neku skolu koja moze vrijedit u nogometnom poslu. Kada bi se on ukljucio i recimo Zajec koji je obnasao visoke funkcije u vise klubova onda bi to bilo milijun koraka unaprijed. Neki dan citam i da bi se i Shala ukljucio ako bi se prikljucili Boban i Zajec
On kaze da sad ne zeli nista jer je u Njemackoj, ne zeli nista na daljinu, al ako to dodje na ozbiljniju razinu bit ce tu. I kad sam kod njeg, tom covjeku treba dat neki orden.
Do neki dan nisam ni znao da Boban ima zavrsen neki studij za managera il tako nesto, u svakom slucaju ima neku skolu koja moze vrijedit u nogometnom poslu. Kada bi se on ukljucio i recimo Zajec koji je obnasao visoke funkcije u vise klubova onda bi to bilo milijun koraka unaprijed. Neki dan citam i da bi se i Shala ukljucio ako bi se prikljucili Boban i Zajec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.