Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ajax
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Ajax » 01 apr 2014, 01:45

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la: Dobro nepratim tako detaljno kao ti. Bas u tolike detalje. Znaci jedan crveni za koliko odigranih utakmica za reprezentaciju ??
Jedan crveni, dvadesetak žutih u 72 utakmice. Skrivio je dosta penala.

Mislim da preko 15 posljednjih utakmica nije dobio žuti karton.
Ma znam ja "kakav" je on igrac. Ali dok nemamo igraca priblizno njegovih kvaliteta Susic ga nece zamjeniti bar prije svjetskog. Nebi ga nijedan trener na svijetu. Tako da dzabe se pljuje covjek prije svjetskog. Isto tako se bez veze pljuje Pape prije svjetskog. Osim pozivanja/nepozivanja pojedinih igraca koji se jos uvjek mogu pozvati. I isprobavanja taktickih zamisli u prijateljskim utakmicama. Na drugo ionako ne mozemo da uticemo.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 01 apr 2014, 01:48

Tacno covjek da se nasmije, cuj bgt Ibrahimovic se prepao Spahica, jel to neka prvoaprilska, ako jest odlicna je :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 apr 2014, 01:52

Ko ih je tjer'o da se ovako ponašaju pred SP? Sramotno ponašanje sve trojice, nisu krivi oni koji pričaju o problemu, krivi su oni koji su ga napravili, imenom i prezimenom Safet Sušić, Emir Spahić i Edin Džeko, a u manjoj mjeri i skoro svi ostali igrači. Niko ne traži da odu prije SP, traži se od njih da se počnu ponašati u skladu sa onim što predstavljaju, a oni iz dana u dan rade totalne gluposti i jedini su krivci zbog svih ovih priča.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2014, 02:38

I tako "kabadahija" preko noći postade glavna furka Bosanaca i Hercegovaca :puke:

Evo, pozdravlja vas Kapiten :guz:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Chuckie
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Chuckie » 01 apr 2014, 03:12

FoKa je napisao/la:svi vi koji pljujete po KAPITENU ako imate hrabrosti znate gdje ga mozete naci kada dodje na pripreme, pa bujrum idite i recite mu u lice sta mislite o njemu...
Jeb.en taj kabadahija od 70 kila. :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 apr 2014, 03:13

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Primijetio sam da fakat prezires kapitena, smijem li pitati zasto ?

ne trolam, ozbiljno pitam..
Mnogo je razloga, ali biću kratak, zato što nije kapiten kakvog jedna ozbiljna reprezentacija treba da ima. Previše loših stvari se dešava oko njega, a za dosta toga je direktan krivac. Bahatost, arogancija, pristup siledžije, na terenu i što je najgore - van njega. Kapiten treba biti primjer drugima u svakom pogledu, a Emir nije dobar primjer nikome.
za mene to nisu potrebni razlozi da se neko toliko mrzi..zasto ti onda nije jasno sto masa ljudi papeta ne podrzava (sumnjam da iko osjeca prema papetu ovo sto ti osjecas prema emiru) ? Sto se tice papeta, ok, rezultat je tu, SP je tu, al' zar nas emir nije nimalo zaduzio svojim partijama ? Mislim, nisu ti razlozi za takvo nesto bas na mjestu, al dobro, svakom' njegovo..

ARGUMENT je napisao/la:
gost je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la: ali bogami sramoti nas u svijetu iz vikenda u vikend..
Da, tako je teško ovih dana izaći iz kuće, samo promoliš nos, a ono prezrivi pogledi upućeni prema tebi, i kao da svaka penzionerka pita, jesi li ti ono zemljak Spahiću......da, nije lako biti bosanac ovih dana, a sve zbog Spahe....on našao jednom irancu, predstavniku drevne, historijske civilizacije pokazivati srednjak......i ti onda izađi vani.....tuga
Pa nemora penzionerka upratiti sta je bilo, dosta je kad zivis u Austriji i kad te komsije pitaju, koje citaju sportbild, kakvo je to non stop ponasanje Spahica..ili jos gore kad ti je srbo komsija i koji jedva ceka da te pita za to, a ti bi mu radije da **** mamicu jer znas razlog zasto pita, a nemozes, jer nemas vise argumenata da branis kapitena..kako objasniti crvene kartone, prgavu igru i bahato ponasanje kad ljudi vide svojim ocima..necu valjda kao nas selektor praviti raju budalom i govoriti Da nesto nije ili jeste a raja vidi svojim ocima da jeste ili nije ;)
Ti samo tom komsiji reci "sta je ba ono, filip kostic ozeni onu drocu nadu blondi, pa sto mu to treba u zivotu, pa bruka vas po svijetu jadan ti nisi" i mislim da ce prestati sa provokacijama..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 apr 2014, 08:29

7 penala u repki, po tom je apsolutni rekorder i sigurno niko nece oboriti taj rekord za 1000 godina, niko još niko napravio ni 2....

Onaj u Parizu bi se trebao računati za 10 jer nas je koštao odlaska na euro..,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 02 apr 2014, 11:46

Evo spaha zbog incidenta sa srednjim prstom dobi 6 utakmica kazne :oops: :roll: :roll: :shock:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2014, 12:01

Edviin je napisao/la:Evo spaha zbog incidenta sa srednjim prstom dobi 6 utakmica kazne :oops: :roll: :roll: :shock:
Sramota, ne mogu da vjerujem, takva cvjecka, toliku kaznu, nakon one suspenzije u francuskoj i nijemci ispadose nefer prema el kapitano.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 apr 2014, 12:04

Edviin je napisao/la:Evo spaha zbog incidenta sa srednjim prstom dobi 6 utakmica kazne :oops: :roll: :roll: :shock:
dobio je samo novčanu kaznu.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 apr 2014, 12:12

bhsport je napisao/la:
Sramota, ne mogu da vjerujem, takva cvjecka, toliku kaznu, nakon one suspenzije u francuskoj i nijemci ispadose nefer prema el kapitano.
Šta ne možeš da vjerueš, Spaha je arogantni krkan uvijek bio, nije Spaha ono što snima Naida Srnja

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 apr 2014, 12:14

Eh Njemci glupi, kaznili ga samo novčano nakon brutalnog starta srednjim prstom.
Vjerujem da su mnogi razočarani ovako malom kaznom od 15 tisuć €.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2014, 12:15

lisander je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Šta ne možeš da vjerueš, Spaha je arogantni krkan uvijek bio, nije Spaha ono što snima Naida Srnja
Ironija prijatelju, ironija :lol:
evo ipak nema suspenzije, halal mu burek. Odlicno je proso, nek se klepi nogom u guzicu i to je to.
Pamet u glavu ne moze jer je nema, dakle ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 02 apr 2014, 12:17

Željooooo je napisao/la:
dobio je samo novčanu kaznu.. ;)
To je bio post za sprdanje od ovih "fanatika" sto ga mrze, pa su naglasivali da ce dobiti zescu kaznu zato sto mu je pokazo srednji prst.... :lol: trebo im je samo **** mater, to se tolerise :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 apr 2014, 12:20

bhsport je napisao/la:Ironija prijatelju, ironija :lol:
evo ipak nema suspenzije, halal mu burek. Odlicno je proso, nek se klepi nogom u guzicu i to je to.
Pamet u glavu ne moze jer je nema, dakle ...
fala bogu, vec sa se zabrino da nisi jedan od onih idolopoklonika :mrgreen:

Mene je strah sam da neku scenu ne napravi na svjetskom, tipa da se pobije s nekim od nasih igraca, ipak ce biti sad skupa vise nego inace.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 apr 2014, 12:30

Sheyi je napisao/la:Eh Njemci glupi, kaznili ga samo novčano nakon brutalnog starta srednjim prstom.
Vjerujem da su mnogi razočarani ovako malom kaznom od 15 tisuć €.
Ako ti je 15000 eura mala kazna, naguzi se da te ****. Me love you long time. :D

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 apr 2014, 12:38

U vezi kazne mislim da njemci preseravaju. Fudbal je uvjek bio prljav i takav ce i biti. Kad pogledam za sta su suspenzije dobivali Ibisevic i Salihovic, cudi me da nisu i Spahicu dali, ali onda bi bilo previse jasno svima, da vole izzivljavat se na bosancima.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 apr 2014, 13:51

[quote="Batko"]7 penala u repki, po tom je apsolutni rekorder i sigurno niko nece oboriti taj rekord za 1000 godina, niko još niko napravio ni 2....

priča o tome kako nas je taj penal koštao je najveći mit. veći od onih malo nam je falilo. čovječe, 77 minuta, igralo bi se još 15 minuta u kojima bi se moglo desiti mnogo toga. nije najbolje odradio ali spahic nije stoper koji nabija loptu u korner. i da je nabio mozda bi iz kornera dali gol i opet bi bio kriv sto napucava loptu u korner. nije da ga nesto volim ali je glupo da mu se ovo baca na teret. to je igra gdje se i griješi. covjek je znao sav polomljen igrati i tada smo mu svi pljeskali a sada ga krivimo za moguci odlazak na prvenstvo. e ****, sa takvim teretom da ne smijes greske napraviti necemo daleko stici. samaranje i drskost jesu za kritiku a ovo "napravio glupost" stavrno ne treba spominjati. ono je faul bio na njemu a cijeli kontakt je bio izvan 16. pa jel on kriv sto je ovaj svirao nesto sto se ne svira.prica o penalima, nekako je prirodnije da stoper pravi prekrsaj nego napadač ali hajde daj mi kada je penal sviran u bitnoj utakimici za koji je kriv spahić.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 apr 2014, 14:00

džakailibu je napisao/la:
Batko je napisao/la:7 penala u repki, po tom je apsolutni rekorder i sigurno niko nece oboriti taj rekord za 1000 godina, niko još niko napravio ni 2....

priča o tome kako nas je taj penal koštao je najveći mit. veći od onih malo nam je falilo. čovječe, 77 minuta, igralo bi se još 15 minuta u kojima bi se moglo desiti mnogo toga. nije najbolje odradio ali spahic nije stoper koji nabija loptu u korner. i da je nabio mozda bi iz kornera dali gol i opet bi bio kriv sto napucava loptu u korner. nije da ga nesto volim ali je glupo da mu se ovo baca na teret. to je igra gdje se i griješi. covjek je znao sav polomljen igrati i tada smo mu svi pljeskali a sada ga krivimo za moguci odlazak na prvenstvo. e ****, sa takvim teretom da ne smijes greske napraviti necemo daleko stici. samaranje i drskost jesu za kritiku a ovo "napravio glupost" stavrno ne treba spominjati. ono je faul bio na njemu a cijeli kontakt je bio izvan 16. pa jel on kriv sto je ovaj svirao nesto sto se ne svira.prica o penalima, nekako je prirodnije da stoper pravi prekrsaj nego napadač ali hajde daj mi kada je penal sviran u bitnoj utakimici za koji je kriv spahić.
Jedno od, da ne kazem kakvih, misljenja koje je malo rec smijesno i koje se malo malo ponavlja ovdje. Bilo ko imalo realan je vidio da je onaj sudija svirao sve moguce i nemoguce za Francuze u onoj utakmici i sad ispada da nije bilo tog penala da bi mi prosli na Euro. Nigdje veze. Kao da ne znamo koliko se utakmica igrala u Spaniji dok Spanija nije izjednacila protiv nas. Kao da ne znamo kako su Francuzi prosli baraz protiv Irske i da sad ne nabrajam dalje. I sad meni dodju odredjeni likovi i kazu da je Spahic kriv sto mi nismo isli na EP. Da nije smijesno bilo bi za Bogu plakat :lol:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 apr 2014, 14:06

najgori problem sto se ova priča podržava i na javnom servisu u pljuvačkom novinarstvu nedima hasića + baho najavljuje istog tog nedima na nekom otvorenom stolu ili sta ti ja znam kao novinara koji je pokazao hrabrost da kaze sta se desava oko reprezentacije. a ovaj lupi (od mnogih gluposti koje je naveo bez dokaza) kako je spahic kriv za naš neodlazak ne ep.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []