FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet sve na stranu. Sutra je jedna od niza utakmica na nož. Nema više popusta, bar što se mene tiče. Ni za jednog na terenu, a i Jarni treba pokazati može li ili ne može više od prosjeka.
-
- Kontakt:
tempo je paklen , srijeda -subota i to kakve utakmice , derbi sa zeljom , pa borac , pa zrinski pa u goste davljeniku koji se hvata za posljednu slamku , zivi pakaoo , nije lahko ni i igracima ....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Re: Odg: FK Sarajevo
Nemojte previše očekivati da se ne razocarateirh je napisao/la:Opet sve na stranu. Sutra je jedna od niza utakmica na nož. Nema više popusta, bar što se mene tiče. Ni za jednog na terenu, a i Jarni treba pokazati može li ili ne može više od prosjeka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro je pred.Kusturica naribao Jarnija, a bogami i igrace.Tako da sutra ocekujem da lete po terenu,a kad je tako onda nam niko nista ne moze.
Ocekujem 2-3 razlike bez primljenog pogodka.

- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
hehehe i kod njih postoji 1 april .
Navijas za Sarajevo,a svaka druga rijec ti je Zeljo ovo,Zeljo ono.
Uzivajte u vasem najvecem u spjehu zadnjih godina i manite se Zelje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
sutra kloferom po guzici
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Ovo mi je tek treći post bio i samo je jedan bio vezan za komsije. Ne bih da se rapsravljam oko gluposti , nas VI pustite da slavimo. Da je kojim slucajem Zeljo pobjedio , ova tema bi vam bila navijacko okupljaliste. Zato necemo ici u off . PozdravSchwarz je napisao/la:Navijas za Sarajevo,a svaka druga rijec ti je Zeljo ovo,Zeljo ono.
S druge strane, sta mislite 'oce li Jarnijevo kritikovanje igraca u "cetiri zida" uroditi plodom ?
MaJaba
Sutra svi na Kosevo nema izgovora !!.... Podrska itekako im treba i sutra kao i do sada . 

04.10.2009 !!
Ubijeđen sam da nas samo jedna dobra kritika može dići, valjda se nadam da je ovo do sada bio jedan lezerni pristup igrača.amypitar je napisao/la:Dobro je pred.Kusturica naribao Jarnija, a bogami i igrace.Tako da sutra ocekujem da lete po terenu,a kad je tako onda nam niko nista ne moze.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Evolution87
- Kontakt:
cuj veteranFoKa je napisao/la:sta je ba ovo? jel fakat matej ne vidi?![]()
http://www.veteran.ba/clanak/420/matej_ ... vidom.html

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ShofaII je napisao/la:Ubijeđen sam da nas samo jedna dobra kritika može dići, valjda se nadam da je ovo do sada bio jedan lezerni pristup igrača.amypitar je napisao/la:Dobro je pred.Kusturica naribao Jarnija, a bogami i igrace.Tako da sutra ocekujem da lete po terenu,a kad je tako onda nam niko nista ne moze.
Ja zato i jesam optimista.Htjeli to neki priznati ili ne, Sarajevo ima najjaci igracki kadar.Ovu ekipu samo malo treba razdrmati.Mislim da cemo sutra vidjeti jedno novo Sarajevo.

Kao i oni na terenu i na tribinama treba dati sve za dobar rezultat. Svi sutra na AFH.
-
- Kontakt:
jednostavno sve utakmice su nam kljucne ,takvo je prvenstvo i nama i konkurentima do kraja nema niko pravo na kiks ,mozda na jednu nerjeseno i to je to .igraci moraju da izdrze pritisak i da iznesu ovih 10 utakmica ,imamo velik izbor igraca i sve je na njima znaci bukvalno svaku utakmicu svaki minut trebaju da poginu na terenu ako misle nesto da naprave .ja još uvijek vjerujem da mogu da nam donesu trofej ove godine i dosta ce pokazati ove sljedece dvije zrinja i rudar. :sat: da proigramo 

Aaaa pa niko ne spominje a usvojen zakon o djelomičnom otpisu kamata i vraćanja duga prema PU na rate.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel to prvotravanjska sala?hilmo je napisao/la:Aaaa pa niko ne spominje a usvojen zakon o djelomičnom otpisu kamata i vraćanja duga prema PU na rate.....

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nećeš vjerovati ali nije...
Poslanici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH usvojili su danas na vanrednoj sjednici Prijedlog zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima, a o zakonu bi se trebao izjasniti i Dom naroda.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kaplan-s ... /140401112" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još Dom naroda da potvrdi i ostaće nam samo 1,1 milion duga koji ćemo vraćati vjerovatno desetak godina

Poslanici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH usvojili su danas na vanrednoj sjednici Prijedlog zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima, a o zakonu bi se trebao izjasniti i Dom naroda.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kaplan-s ... /140401112" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još Dom naroda da potvrdi i ostaće nam samo 1,1 milion duga koji ćemo vraćati vjerovatno desetak godina

Velež na ime kamata ima oko 50.000 KM da vrati što znači da su oni već na nuli.hilmo je napisao/la:Nećeš vjerovati ali nije...
Evo još Dom naroda da potvrdi i ostaće nam samo 1,1 milion duga koji ćemo vraćati vjerovatno desetak godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, Bing [Bot], BordoSaga2, mnon46, nedimmmm1337, Pablo11, Proximic, riki46, Varijantas8 i 117 gostiju.