Ova ti je dobra "KLUB" ne postoji,,,to je djl čitaj Brkozla2 je napisao/la:Ima li nekih novih informacija za box?samo nek ne bude rekla kazala i misli li se oglasit vas klub oko dolaska navijaca iz tuzle i to?

Moderator/ica: GracanicaAA
Ova ti je dobra "KLUB" ne postoji,,,to je djl čitaj Brkozla2 je napisao/la:Ima li nekih novih informacija za box?samo nek ne bude rekla kazala i misli li se oglasit vas klub oko dolaska navijaca iz tuzle i to?
Ne znam sto se ljutis dzaba oko karte ,nece biti skuplja jednostavno nece ih ni biti do subotestaragarda je napisao/la: Odličan potez....z.a.j.e.b.a.l.i. Ste palestinu i židove...još jednom,svaka čast....cuj,pokazivat ličnu prilikom kupovine karte....za gracanlije jeftinija karta...fino,fino ako je istina....20 markica bi ja vama na tušnju stavio ulaz...uz obaveznu ličnu i uvjerenje o državljanstvu al ne starije od 10 dana
nikakav problem to nama ne predstavljaALBOX je napisao/la:Ne znam sto se ljutis dzaba oko karte ,nece biti skuplja jednostavno nece ih ni biti do subotestaragarda je napisao/la: Odličan potez....z.a.j.e.b.a.l.i. Ste palestinu i židove...još jednom,svaka čast....cuj,pokazivat ličnu prilikom kupovine karte....za gracanlije jeftinija karta...fino,fino ako je istina....20 markica bi ja vama na tušnju stavio ulaz...uz obaveznu ličnu i uvjerenje o državljanstvu al ne starije od 10 dana![]()
a drugo o uvjerenjima o drzavljanstvu ,napravicemo obostrano nije problem
Radi takvih osoba ko sto si ti nadam se da ce maksimum bit 5Idimidodjimi je napisao/la:Ljudi ako neko zna koliko ce biti karata moguce kupiti carsijanerima? Znaci, koliki broj karata ce moci jedno lice da kupi?
Ako neko zna, da onda sutra izadjem i da kupim makar 20 karata po 3 km i da ih po istoj cijeni preprodam Tuzlacima u subotu.
Hvala
vidim da su se neki primili...ne zamjerite ništa, nadam se da nikog nisam nešto posebno iznervirao sa ovom poprilično uspješnom prvoaprilskom šalombaltazar1 je napisao/la:sutra počinje prodaja ulaznica na štandu u centru grada - u pretprodaji 3 KM i uz ličnu kartu kao dokaz o mjestu prebivališta, za Gračanlije
za sve ostale, znOči ove iz Tuzle i one koji budu kupovali na dan utakmice - 5 KM
Eh sad da i ja tebi zagarantujem da silom necesfukaratz je napisao/la: nikakav problem to nama ne predstavljanas ce doci preko 1000 a na stadion cemo svakako uci milom ili silom to ti garantujem
Sutra kod Kule u pola 7Vandelanoite je napisao/la:Kada i gdje počinje prodaja ulaznica ?
Svaka cast prijateljuGorki je napisao/la:Sila nikome ništa nije dobro donijela,treba fino doći, kupit ulaznicu nebitno jel 3 ili 5 KMNi Gračanlije nisu pravile sr*nja u Tuzli,pametnije je da popijemo koje pivo skupa ,a ko je bolji neka pobijedi.
ozbiljno pitam koji vam je rackufukara1919 je napisao/la:Sutra kod Kule u pola 7Vandelanoite je napisao/la:Kada i gdje počinje prodaja ulaznica ?
ALBOX je napisao/la: Svaka cast prijateljuDobro dosao
Sta se lozisVandelanoite je napisao/la:ozbiljno pitam koji vam je rackufukara1919 je napisao/la:Sutra kod Kule u pola 7Vandelanoite je napisao/la:Kada i gdje počinje prodaja ulaznica ?
damnGOKU je napisao/la:JOJ GRAČANICO MALO TIJE SELO JOJ JOJ JOŠ MANJE KAD JE SVE CRVENO CRNO
Nit se rimuje, nit ima ikakvog smisla a vala i nepismen siGOKU je napisao/la:JOJ GRAČANICO MALO TIJE SELO JOJ JOJ JOŠ MANJE KAD JE SVE CRVENO CRNO
GOKU je napisao/la:JOJ GRAČANICO MALO TIJE SELO JOJ JOJ JOŠ MANJE KAD JE SVE CRVENO CRNO