Vjerovatno do kraja SP-a, bar bi tako trebalo biti po nekoj logici.ANTIFA ! je napisao/la:Ljudi da li neko zna do kada ce se prodavati slicice , do kojeg datuma ?
SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlProfessore
- Kontakt:
Zna li neko kako funkcioniše ona aplikacija stickeroid.. kada je otvorim piše mi "Use "New" menu to create a collection"?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
foreveryoung
- Kontakt:
nevjerovatno da mi iz brckog skoro pa nikako nemam nasih u paketicima jucer sam sjedio isto lud u radnji i kupovao kesice dok nisam naseg dobio na 12 paketicu dosao mi sejo kolasinac 
Kod mene nekih 370 u albumu i 50-tak duplih, ako neko ima spisak nek posalje za razmjenu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ides na "New", uneses naziv Albuma i broj slicica koji ima u albumu (639 ne racunajuci 00). Kad otvoris taj album imaces crvenom bojom oznacene brojeve od 1 do 639. Zatim kliknes na broj koji zelis pa na "+" da dodas tu slicicu u svoj stickeroid album... Imas i prikaz sa filterima (samo duple, samo nedostajuce slicice)... Meni je valjala aplikacija do sad... Jos 86 da popunim album! I trenutno 74 duple (68 brojeva).IlProfessore je napisao/la:Zna li neko kako funkcioniše ona aplikacija stickeroid.. kada je otvorim piše mi "Use "New" menu to create a collection"?
jeste svi poletili sto prije da popunite album a evo tek april 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hajde napisi u pp sta ti treba, mozda imam.damir_82 je napisao/la:Ides na "New", uneses naziv Albuma i broj slicica koji ima u albumu (639 ne racunajuci 00). Kad otvoris taj album imaces crvenom bojom oznacene brojeve od 1 do 639. Zatim kliknes na broj koji zelis pa na "+" da dodas tu slicicu u svoj stickeroid album... Imas i prikaz sa filterima (samo duple, samo nedostajuce slicice)... Meni je valjala aplikacija do sad... Jos 86 da popunim album! I trenutno 74 duple (68 brojeva).IlProfessore je napisao/la:Zna li neko kako funkcioniše ona aplikacija stickeroid.. kada je otvorim piše mi "Use "New" menu to create a collection"?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Danas Skromno 
Falcao, Samaras, Rosi, i jos nekoliko
Pa boze ko da sam u Grckoj...Samo dobijam ove **** grke jbt imam ih 8.
Falcao, Samaras, Rosi, i jos nekoliko
Pa boze ko da sam u Grckoj...Samo dobijam ove **** grke jbt imam ih 8.
- Cautinho
- Kontakt:
Fali mi točno 500 sličica 
mjera.Ipak mi ni financijska situacija ne dozvoljava više kupovine.
Danas dobio Lulića,on je 4. naš kod mene,uz njega imam još Misketa,Avdiju i Hajrovića.
mjera.Ipak mi ni financijska situacija ne dozvoljava više kupovine.
Danas dobio Lulića,on je 4. naš kod mene,uz njega imam još Misketa,Avdiju i Hajrovića.
Keep walking.
Kupujem duple od ovih sto su popunili ili imaju previse 100 komada za 10 km , 200 za 20 km . sarajevo prednost ... Bez glupih doskocica molim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
130 slika u albumu rastemo rastemo
Najviše Portugalaca 11
Engleza nidje
Najviše Portugalaca 11
Engleza nidje
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
to neko corav lijepio zivota mi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Možda su poredane samo,a ne zalijepljeneLenBias je napisao/la:to neko corav lijepio zivota mi
A koja je logika biranja ovih igrača što će bit na sličicama niko neće nikad skontat.Ja konto bit će neke stvarčice što se SP tiče,kad ono igrači,šta će mi 2 sličice istog igrača,i još ne znam ni kako je dospio na tu drugu sličicu
Nad tobom sunce najljepše sja
- alan_kardec
- Kontakt:
ajd sve i nekako, ali bruno alves na zadnjoj strani
136 polijepljenih, jedan stadion kompletiran. argentinaca, japanaca i švaba po 8, francuza 7... do danas nisam imao ništa iz bih, grčke i holandije, večeras kupim 4 kesice, dobijem pjanića, timsku holandije i tri grka
.
136 polijepljenih, jedan stadion kompletiran. argentinaca, japanaca i švaba po 8, francuza 7... do danas nisam imao ništa iz bih, grčke i holandije, večeras kupim 4 kesice, dobijem pjanića, timsku holandije i tri grka
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A i meni ne ide u glavu zasto igraci na zadnjoj strani 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja sva sreca nemam sranja od kole, uzeo sam srpske novine i dobio album za njihovo trziste koji je kvalitetnihi od ovih iz sirokog , masniji papir . Jedino nema to za kolu al me i ne brine vala
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Evo i moj mali rezime
Od boljih Rooney,Wilshere,Reus,Neuer,Ribery,Ronaldo...Tu su još i Modrić,Mandžukić i Kovačić.Od zmajeva Spahić,Lulić,Salihović i Misimović. Najviše Ganaca 10,duplih 16.
Od boljih Rooney,Wilshere,Reus,Neuer,Ribery,Ronaldo...Tu su još i Modrić,Mandžukić i Kovačić.Od zmajeva Spahić,Lulić,Salihović i Misimović. Najviše Ganaca 10,duplih 16.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Bas je dobro polijepio, pogotovo Witsela, ko pod konac sto bi se rekloLenBias je napisao/la:to neko corav lijepio zivota mi
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da li mi zivimo u Grckoj ???
9 Grka
9 Grka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.