HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 01 apr 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kakva prelijepa sportska i kosarkaska prica je ovaj Siroki! Svaka cast ljudima koji vode klub,u ovo vrjedi ulagati i treba se ugledati na ovaj klub!
To je klub koji ima koncept,ulaze u mlade igrace,daje im sansu,i pored toga ima odlicne rezultate sa seniorima (iako su ove godine nazalost ispali ali to ne kvari sliku koju su godinama stvarali), sve odlike ozbiljnog kluba,svaka cast!
Da li ce Siroki vratiti Zovka iz Zrinjskog? Imao je odlicnu sezonu a koliko znam bio je u mladjim selekcijama kluba
To je klub koji ima koncept,ulaze u mlade igrace,daje im sansu,i pored toga ima odlicne rezultate sa seniorima (iako su ove godine nazalost ispali ali to ne kvari sliku koju su godinama stvarali), sve odlike ozbiljnog kluba,svaka cast!
Da li ce Siroki vratiti Zovka iz Zrinjskog? Imao je odlicnu sezonu a koliko znam bio je u mladjim selekcijama kluba
1. Jones,Mikulić, Katić
2.Bilinovac, Zubac
3. Bošnjak,
4. Karačić,Ćorić
5. Mikulić, Rikić
2.Bilinovac, Zubac
3. Bošnjak,
4. Karačić,Ćorić
5. Mikulić, Rikić
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
1.Jones(upitan ostanak) Mikulic(buduci igrac Gruda) Katic( dati mu sansu)Kevin je napisao/la:1. Jones,Mikulić, Katić
2.Bilinovac, Zubac
3. Bošnjak,
4. Karačić,Ćorić
5. Mikulić, Rikić
2.Bilinovac,Coric(nisu i nece biti razina ABA lige,ali za BiH ligu dobri)
3.Bosnjak( sve mu lopte dati u ruke)Zubac(slabo su radili sa njim u omladinskom pogonu)
4.Mikulic(reket miniran).Karacic (korak od zagrebackog kluba jednog,pogotovo kad se vrati BArac)
5.Rikic (tu trebaju dovesti Zovku iz Zrinjskog)
Ali uglavnom.U narednih 10 godina ce igrai maksimalno 2 puta ABA ligu(Sparsi vec traze pozivniuc je rimaju pare) a Sloboda sa punom dvoranom i Mulaomerovicem ce biti bolja od Sirokog dogodine.
Back to reality.
Nije ni u Sparsima tako sjajno stanje kao sto mislis.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne brini ti za ŠirokiLarry Bird je napisao/la:1.Jones(upitan ostanak) Mikulic(buduci igrac Gruda) Katic( dati mu sansu)Kevin je napisao/la:1. Jones,Mikulić, Katić
2.Bilinovac, Zubac
3. Bošnjak,
4. Karačić,Ćorić
5. Mikulić, Rikić
2.Bilinovac,Coric(nisu i nece biti razina ABA lige,ali za BiH ligu dobri)
3.Bosnjak( sve mu lopte dati u ruke)Zubac(slabo su radili sa njim u omladinskom pogonu)
4.Mikulic(reket miniran).Karacic (korak od zagrebackog kluba jednog,pogotovo kad se vrati BArac)
5.Rikic (tu trebaju dovesti Zovku iz Zrinjskog)
Ali uglavnom.U narednih 10 godina ce igrai maksimalno 2 puta ABA ligu(Sparsi vec traze pozivniuc je rimaju pare) a Sloboda sa punom dvoranom i Mulaomerovicem ce biti bolja od Sirokog dogodine.
Back to reality.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i dalje se sam misljenja da niste dirali Vujanovica , a da je dobio igrace koje je trazio tj koje je novi trener dobio, da bi se imala koja pobjeda vise i vjerovatno ostalo u ligi bez obzira na sve pehove..a da je Boris bio tu , bila bi to fina sezona
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
i ja isto razmisljam..ultrasstyle_tz je napisao/la:i dalje se sam misljenja da niste dirali Vujanovica , a da je dobio igrace koje je trazio tj koje je novi trener dobio, da bi se imala koja pobjeda vise i vjerovatno ostalo u ligi bez obzira na sve pehove..a da je Boris bio tu , bila bi to fina sezona

Dalibor Persic potpisao ugovor do kraja sezone
HRHB
HRHB
znači posljednji igrač je Mijo Babić koji je vraćen sa posudbe iz Kaknja..
roster za Ligu 4:
1. Katić, Babić, Mikulić
2. Jones, Bilinovac
3. Bošnjak, Peršić, Zubac
4. Ćorić, Karačić
5. Rikić, Mikulić
roster za Ligu 4:
1. Katić, Babić, Mikulić
2. Jones, Bilinovac
4. Ćorić, Karačić
5. Rikić, Mikulić
Jesu li zaštićeni igrači: Babić Mijo, Domagoj Bošnjak, Zubac, Ćorić AndrijaKevin je napisao/la:znači posljednji igrač je Mijo Babić koji je vraćen sa posudbe iz Kaknja..
roster za Ligu 4:
1. Katić, Babić, Mikulić
2. Jones, Bilinovac
4. Ćorić, Karačić
5. Rikić, Mikulić
-
- Kontakt:
Sva četvorica nabrojanih su zaštićeno godište, znači Babić (1994), Bošnjak (1995), Zubac (1995) i Ćorić (1995). A tu su još i oba Mikulića (centar je 1993, a bek 1995) i Karačić (1996).Chstal je napisao/la:Jesu li zaštićeni igrači: Babić Mijo, Domagoj Bošnjak, Zubac, Ćorić AndrijaKevin je napisao/la:znači posljednji igrač je Mijo Babić koji je vraćen sa posudbe iz Kaknja..
roster za Ligu 4:
1. Katić, Babić, Mikulić
2. Jones, Bilinovac
4. Ćorić, Karačić
5. Rikić, Mikulić
Ako sam se negdje prevario, navijači Širokog će me ispraviti.
tako je...vladedivac je napisao/la:Sva četvorica nabrojanih su zaštićeno godište, znači Babić (1994), Bošnjak (1995), Zubac (1995) i Ćorić (1995). A tu su još i oba Mikulića (centar je 1993, a bek 1995) i Karačić (1996).Chstal je napisao/la:Jesu li zaštićeni igrači: Babić Mijo, Domagoj Bošnjak, Zubac, Ćorić AndrijaKevin je napisao/la:znači posljednji igrač je Mijo Babić koji je vraćen sa posudbe iz Kaknja..
roster za Ligu 4:
1. Katić, Babić, Mikulić
2. Jones, Bilinovac
4. Ćorić, Karačić
5. Rikić, Mikulić
Ako sam se negdje prevario, navijači Širokog će me ispraviti.
Široki 89 - Mladost 71
Josip Mikulić 18, Johnathon Jones 18, Dalibor Peršić 16, Domagoj Bošnjak 13, Josip Bilinovac 10 poena.
Josip Mikulić 18, Johnathon Jones 18, Dalibor Peršić 16, Domagoj Bošnjak 13, Josip Bilinovac 10 poena.
HRHB
HRHB
Šta mislite o današnjoj utakmici sa Sparsima?Zanima me u vezi kladionice.Hendikep je -14,5 na Široki a ukupan zbroj koševa 145,5 ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
OK, hvala.Znam da je Široki otpustio neke igrače i da će se bazirati na svoje mlade snage, mada i ovi što su ostali su sigurno dosta jači od Sparsa.S tim što neznam koliko Široki ima motiva s obzirom na situaciju.ŠB_Fidelis je napisao/la:Igraj protiv Širokog na hendikep.
bit ce +20anel81m je napisao/la:OK, hvala.Znam da je Široki otpustio neke igrače i da će se bazirati na svoje mlade snage, mada i ovi što su ostali su sigurno dosta jači od Sparsa.S tim što neznam koliko Široki ima motiva s obzirom na situaciju.ŠB_Fidelis je napisao/la:Igraj protiv Širokog na hendikep.

75:60 na kraju,Karacic me odusevio,definitivno mu treba dati vecu minutazu,Coric solidan,a sta se vise desava sa Bosnjakom,na pocetaku sezone odlican,a kasnije sve losije i losije igre 

HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, umalo pogodih, u pola kosa.Kevin je napisao/la:bit ce +20anel81m je napisao/la:OK, hvala.Znam da je Široki otpustio neke igrače i da će se bazirati na svoje mlade snage, mada i ovi što su ostali su sigurno dosta jači od Sparsa.S tim što neznam koliko Široki ima motiva s obzirom na situaciju.ŠB_Fidelis je napisao/la:Igraj protiv Širokog na hendikep.
Jones odlican, Persic vrlo dobar, Karacic i co. dobri.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.